* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (22) *

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

buna
sunt gabriela o viitoare mamica si va scriu pt prima data.de cand am intrat prima data pe forum am aflat o multime de lucruri utile si foarte interesante.am gasit raspunsuri la multe intrebari.in curand voi afla si eu ce ascunde bebelul meu intre picioruse...
gabriela 15 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineatza tuturor si o saptamana excelenta sa aveti!

Carmen, bafta multa astazi la dr. sa vii cu vesti despre carucior!
Ginette, felicitari pt. cele 20 de saptamani! Si succes la morfologia 3D sambata!

Simonette13+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

neata fetele!!

Crissandrada, e senzatie asemanatoare cu cea din infectia urinara, daca nu apuci sa ajungi la un doctor prea curand incearca cu pastile naturiste, tip Urinal. Eu am luat o data cand aveam simptome de infectie urinara, dar m-am abtinut d el atratament pana am facut analizele si am primit rezultatul, Culmea, rezultatul a iesit urina sterila, dar nici semne nu am mai avut dupa tratament.

Carmen e, sa nu ma lasi si tu in suspans, iti tin si tie pumnii, dar ne spui dup-aia cum a fost, da??

O samptaman frumoasa, fetele!

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

quote:
Originally posted by docdecap

neata fetele!!

Crissandrada, e senzatie asemanatoare cu cea din infectia urinara, daca nu apuci sa ajungi la un doctor prea curand incearca cu pastile naturiste, tip Urinal. Eu am luat o data cand aveam simptome de infectie urinara, dar m-am abtinut d el atratament pana am facut analizele si am primit rezultatul, Culmea, rezultatul a iesit urina sterila, dar nici semne nu am mai avut dupa tratament.

Life's a beach
pisoi in lucru

Erai insarcinata cand ai facut tratementul cu Urinal ? E bun in sarcina? Trebuie sa imi fac si analizele?
Medicamentele homeopate sunt bune in sarcina?

Criss cu bb2 si Andrada - printesa noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Criss, nu eram insarcinata, medicamentul este complet naturist, pe baza de merisor, nu e contraindicat. am gasit prospectul, dar e la fel ca cel de pe net: http://www.csw.ro/produkty.asp?nl_product_id=177
analizele trebuie facute, daca nu ajungi la un medic, mergi la laborator, ceri recipient steril pentru urocultura si a doua zi iti faci analizele, ceri sa iti faca si antibiograma daca rezultatul nu e steril (vreo 40 ron amandoua, depinde de laborator). Tratamentul cu Urinal eu stiu ca nu influenteaza rezultatele, asa cum fac antibioticele, deci poti lua imediat. Oricum, daca iese infectie, faci neaparat si o vizita la medic cu antibiograma, ca sa vada care e bun de luat in sarcina.

S-ar putea sa cedeze simptomele de la tratamentul cu urinal, dar nu inseamna neaparat rezolvarea problemei. Eu sunt experta, am avut infectie dupa infectie, inclusiv Klebsiella, germene pacatos rau!!

Fa analizele si de capul tau daca nu poti altfel, si apoi vezi ce zice medicul.

Monica 20+

Life's a beach
pisoi in lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Ank, felicitari pentru baietel, veti avea pereche pt.Bia. concediu placut si nu stati prea mult la soare.

Mari 16+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Incerc sa nu ca va tin si eu in suspans si deseara cum ajung acasa sa va spun cum a decurs intalnirea cu bb.
Dar eu am ceva emotii si din cauza ca si mie mi-au iesit si urocultura si sumarul de urina proaste asa ca sunt convinsa ca o sa imi dea ceva antibiotice dr, numai ca am uitat analizele acasa si sper sa reusesc sa mai ajung acasa sa le iau .
toate fetele

Carmen 16 +

http://bd.lilypie.com/iKsJp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

Am si eu o intrebare.tocmai am citit despre nasterea cu epidurala si unele lucruri m-au cam ingrozit!voi ce stiti si ce parere aveti?
gabriela
15s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

Buna, dragele mele!

Eh, nu am povestit de ceva vreme cu voi asa ca am sa va destainui cate ceva din ceea ce facut zilele astea. Week-end-ul asta am fost la Baile Felix impreuna cu nasii nostri. A fost frumos, poate cam mare agitatia pe acolo, m-am bronzat desi nu stiu cat de sanatos e soarele pentru bebe, banuiesc ca nu e prea indicat dar...ce sa fac, trebuia sa impac si capra si varza . Sper ca bebe e bine, acum o sapt. jumate cand am fost la eco era bine, sper sa fie bine si de acum inainte. Am deja 14 sapt. sii ceva si burtica e la fel ca la 11-12, nu a prea crescut, oare nu or fi probleme? . Alte prietene la 4 luni jumate, chiar 5 au o burta ditamai, zici ca se apropie de nastere, o alta prietena mi-a zis ca la ea abia pe la 6 luni i s-a vazut foarte bine burtica. In fine, sper sa fie totul bine si sarcina sa decurga normal in continuare. M-am panicat in ultima vreme, am aflat ca o prietena de-a mea, graviduta ca si mine, a pierdut sarcina saracutza, pe la 2 luni jumate, 3 , nici nu stiu exact din ce cauza dar duminica ne intalnim la o nunta si atunci o sa o intreb ce a patit, la telefon nu am curaj, am auzit ca e foarte dezamagita. Offffffff! Viata asta!

Scuze pentru vorbareala exagerata! O zi buna tuturor!

Felicia, 14+

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Monica multumesc tare mult. Sper sa se rezolve cat mai repede ca o iau razna de acum...

Criss cu bb2 si Andrada - printesa noastra!

Mergi la inceput