* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (22) *
Raspunsuri - Pagina 27
nemary spune:
quote:
Originally posted by nemary
Irlandeza, felicitari pentru fetita.
poate iti faci si tu testul acesta http://www.justmommies.com/quizzes/gender_prediction_quiz.php
sa vedem daca e adevarat ce zice, pana la urma.
Mari 16+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Mari 16+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
honey79 spune:
Pup zuzicile .
Angelique super burtica si super poza. Eu inca nu indraznesc sa-mi fac poze, caci tot mi se pare ca nu e burta de graviduta, ci tot burtica de dinainte ( care era destul de mare oricum).
Irlandeza ,felicitari pentru gogoshica. Sa creasca mare si sanatoasa.
Mai avem si noi 2 zile si mergem la Spital. Sper sa ne puna la eco, sa vedem si noi pe bebe.
Va doresc o Duminica placuta,relaxanta,alaturi de cei dragi.
bebe de Honey 13+
galuscuta spune:
Angelique - tu si budunica ta
Eu ma pun calare pe bideu cu oglinda dedesubt sa mi-o vad bine si asa reusesc sa ma depilez...pana nu mi-o creste mare,mare burta cand i-oi da de lucru la sotz
Simonette - suvite am inteles ce se pot face din al doilea trimestru , cu casca ca sa nu-ti ajunga vopseaua la piea capului.
18+ Amadeussi Cesar
http://bd.lilypie.com/Xr8Mp2.png
AngeliquedeS spune:
fetelor,multumesc mult de aprecieri pt poza, insa nu va speriati,am trisat si eu un pic si am "umflat" burtica, altfel nu imi explic cum de a iesit asade mare in poza, m-am mirat si eu cand am vazut Uitati-va aici http://family.webshots.com/photo/2549968950065968642RhKulP starea adevarata a burticii in poze facute azi la plaja, cateodata ma enerveaza ca inca se mai poate spune ca doar sunt grasa, nu gravida. Numai cand sunt complet goala e clar ca e sarcina
Irlandeza, sa iti traiasca fetitza, ti-a dat Dumnezeu exact ce ti-ai dorit! felicitari pt vestile bune de la eco!!!
Fetelor, radeti voi radeti de mine si de budunica mea, dar pe mine oricum ma iau toti fiorii cand e sa ma apropii de eu obiecte taietoare-intepatoare, asa ca nu va mai mirati ca imi e asa teama de epiziotomie!!!
Honey, am impresia ca vom face eco in aceeasi zi, eu am programare marti! Abia astept, am asa niste emotii!!
Peste doua saptamani o sa merg si eu sa imi mai "trag" niste suvite,am confirmarea de la dr ca nu se intampla nimic mai ales la varsta asta a sarcinii.
Simonette, si pemine ma intereseaza daca afli cand e emisiunea!!!
Pup toate fetele, nu va mai numesc ca nu cumva sa uit vreuna
Pupici,
Angelique 21+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
simonette spune:
Acusik la ora 16:00 incepe emisiunea!!! Multumiri Elarei care ne-a anuntat
Simonette13+
PozeLuca
BB2
AngeliquedeS spune:
Ce mult mi-a placut documentarul, a fost minunat, am si bocit un pic, recunosc...
Pupici,
Angelique 21+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
simonette spune:
Da...a fost f. frumos! Il mai vazusem dar atunci nu eram direct interesata...
Simonette13+
PozeLuca
BB2
Lala_D spune:
Irlandeza, wow, mi-a mai reusit o previziune , sunt tare
Felicitari pentru fetita !!!!
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)