* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (22) *
Raspunsuri - Pagina 28
docdecap spune:
n-am National Geographic...
vad ca lumea e pusa pe vopsit, eu primul lucru m-am tuns, acum arat si mai mica, zic fetele ca 20 si un pic, daca nu chiar mai putin. mi-am facut breton mai sui, o sa-mi pun poze sa ma vedeti!!
(scenariul facut de asta mica e ca eu sunt o tanara adolescenta mai idealista care m-am indragostita de un barbat in varsta, care m-a lasat cu burta la gura, furandu-mi inocenta, iar eu sunt in continare indragostita ca o adolescenta...)
La multi ani cu intarziere pentru ieri pentru Vicky, prima noastra mamica cu gemeni, si pentru azi pentru Doniro
LA MULTI ANI SI BEBEI FRUMOSI SI CUMINTI!!
Edit: am cautat-o pe vicky pe DC si am gasit-o si zice ca se simte in plus la noi la odisee, desi ne citeste... .
Sper ca limbarinta noastra nu e interpretata de alte mami ca ocupand tot spatiu'... (e adevarat, ca eu am cu voi o viata sociala cum nu am avut in ultimii trei ani de cand am venit de nebuna la Cta, e pentru prima oara in 3 ani cand nu ma mai simt singura...). Da' asta nu inseamna ca nu asteptam o veste de la toata lumea!!. M-am bosumflat!
Monica 20+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie
Gina M spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Buna dimineata .
Ce fac fetele ? Vad ca ati scris nu gluma....... Nu am timp sa citesc tot din urma, o sa incerc sa citesc din acest capitol cate ceva, ca sunt la socrii si nu prea am avut timp de calculator.
Noi suntem bine , am fost la eco, avem 355 gr., toate sunt la locul lor, suntem OK din toate punctele de vedere, mai mari cu 3 zile, dr. a zis ca probabil voi naste pe 31.12.2007, asa ca i-am spus sotului de pe acum sa se prezinte cu sampania de Revelion la spital , sa serbam si noi. Si cel mai important la sfarsit. Asa cum mi-am dorit , si contrar a ceea ce-mi spunea toata lumea ca e baiat, de fapt e fetita 99 %. Asa ca doresc si eu un carucior roz daca se poate.
Va pup si merg sa citesc din urma. Cand mai am timp mai intru.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru 20+
Irlandeza -Felicitari pentru FETITA!
Si eu ma gandeam ca o sa fie baiat dar, tot ceea ce conteaza este sa fie sanatoasa,sa creasca mare si sa va fie o adevarata pricina de bucurie pe calea vietii.Dumnezeu sa va binecuvanteze cu tot ce va doreste inima.
Poze - Recente & David Benyamin 21+
an-k spune:
buna, buna
dupa ceva vreme, nu am mai intrat pentru ca avem musafiri pe nasa Biei, si deschid compu' cam rarut. Totul e bine la noi, am luat ultimele rezultate de la amnio si bb este normal si este baietel (daca se poate as vrea si eu sa fiu in listuta cu un carucior albastru)
Altfel maine plecam si noi la mare, doar 4 zile pentru ca suntem fara tati si la mai mult nu ma incumet, mi-e cam groaza si asa... dar sper sa ma descurc- am mai iesit io singura cu bia in multe locuri dar niciodata nu am ramas peste noapte -vom vedea...
felicitari burticutelor care au aflat ce comori ascund, sa fie sanatosi, frumosi si norocosi
pupici
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
Gina M spune:
Fetelor, mai organizati intalnirea aceea de care vorbeati zilele trecute?! Cum a ramas?!
Eu fiind aici peste "balta" nu voi putea veni insa, abia astept sa va pot vedea in cateva imagini.
Poze - Recente & David Benyamin 21+
simonette spune:
Docdecap imi pare rau ca nu ai national geografic...incearca linkul asta poate merge!http://www.youtube.com/watch?v=H_IIIibwyXo&mode=related&search=
Vad ca merge...este exact acelasi documentar numai ca nu este tradus!
Simonette13+
PozeLuca
BB2
simonette spune:
Ank, distractie frumoasa la mare! Sa aveti vreme buna si sa te descurci bine!
Simonette13+
PozeLuca
BB2
miri_mik spune:
doculets, suntem bosumflate in doi... io zic ca asta e un pretext, o fi ca suntem multe, dar afinitatile se creeaza intre unele si nu intre aletele, cateodata avem chestii importante de comunicat, cateodata nu. daca chiar ar vrea lumea sa vorbeasca cu noi, ar vorbi, ca loc e. si daca lumea vrea sa citeasca, citeste, ca este ce citi.
an-k, bine ai revenit! sa-ti creasca mare feciorul! si doamne, ce bine ca amnio fu cum trebuie sa fie! muuuah! in plus... nu-ti fa griji, bia o sa fie o grozava, si o sa va distrati de numa:) va doresc soare si relaxare:)
si mai vroiam sa scriuc eva, dar neuronul meu e inevitabil epuizat dupa vizita mamei soacre. de cate ori ne viziteaza, chit ca nu suntem indragostite una de alta, ma simt ca aia mika si rea care are numai de comentat. ca al meu nu zice nik, ma lasa pe mine sa scot castanele din foc...
pusici
an_k, daca vreis a vezi emisiunea de ziceua fetele d epe national geografic, si esti in be, e pe vitaya ins eara asta partea a doua , de la 10 fara 5. pusici
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
simonette spune:
Doc era cea care plangea ca n-are canalul si i-am dat un link... netradus insa!
Simonette13+
PozeLuca
BB2
numeioana spune:
Kristina, ai o burtica foarte foarte frumoasa! Pana la urma n-ai aflat ce e bebe?
Irlandeza, felicitari pentru fetita!!!
Ioana
13+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.