Mamici de septembrie-octombrie (60)
Raspunsuri - Pagina 5
Piciulika spune:
quote:
Originally posted by Carmenita
Am fost la doctor si sunt tare dezamagita ca bebe nu e un lungan ca tati. Lungimea femurului este doar de 30 de saptamani si noi avem 32. Restul e in parametri normali.
Carmenita, nu te nacaji: Drl mi-a spus ca bine peste 50% din proportiile copilului LA NASTERE sunt determinate de Mami (natura nu vrea neaparat sa ne rupa); apoi vor creste dupa alte principii / mosteniri genetice. Stai absolut linistita. Si eu aveam ideea ce nasc ceva maaare (1.80m + 1.95m) si al nostru e in cel mai grafic dintre grafice. Deocamdata.
Daca dr zice ca e bine, e! Sanatos sa fie!
Piciulika 33+ Michael
tomasa spune:
Betty, am emotii pt. tine maine. Doamne ajuta sa fie bine si te asteptam cu vesti cat de repede poti. Sigur va fi bine acolo si vei avea parte de conditii excelente.
Amar, draga mea. Si tu ai scris foarte frumos, cu sufletul.
Rox, cu laptele asa fac si eu, imi pun sotul sa-mi aduca si ii dau pe furis (deja am ochit si o apa plata de la Humana cu care se prepara lapticul si nu necesita fierbere). Dar eu deja nu am frica de ele , chiar daca "ma prind" asupra faptului ma risc la un scandal ca am nervii tari. Nu stiu insa cum ar fi o cearta cu ele pt. o proaspata mamica de prim copil, de-aia nu o sfatuiam pe Mirela sa incerce. Hi, hi, hi, cum suna ce am scris....parca am fi infractoare. Pana la urma sunt copiii nostri si avem dreptul sa luam hotararile pt. ei, chiar si in spital .
Sim, bafta, sa fie cum vrei tu si sa vina bb repede!
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
32+ Maria
tomasa spune:
Carmen, Piciulika are mare dreptate. Greutatea de la nastere nu are relevanta, cunosc oameni MARI la propriu, inalti adica, nascuti la 2 kg. si ceva. Am intrebat si pediatrul si asa mi-a spus, ca natura are grija de noi, mamele si ca greutatea sau lungimea de la nastere chiar nu sunt relevante pt. dezvoltarea ulterioara a adultului. La baieti mai ales cresterea are loc in adolescenta si este foarte accelerata. Eu chiar tin minte ca prin scoala generala noi fetele eram mai inalte decat baietii din clasa si apoi intr-o vara ne depaseau brusc cu cate un cap si ceva. Parca totul se intampla peste noapte.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
32+ Maria
Happiness_4_us spune:
BETTY
Bafta multa maine!Suntem alaturi de tine!
Nana, 35+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
prisi spune:
buna,
am ajuns si eu acasa, am fost la socri la curte, e super bine afara numai ca au aparut si tantarii, eu am o mare problema cu ei
acasa e f cald, iar de la AC de azi am nasul infundat, sper sa nu ma ia vreo raceala acum.
abia am reusit sa citesc tot din urma, ce harnicute sunteti
Sim spor la sporturi extreme, da cu grija totusi
Betty de azi ca maine nu mai ai timp sa le vezi
Roxana e bine cand se termina tot cu bine, daca ai putea sa dai ignor, eu am renuntat de cand eram acasa sa ma mai cert cu mama, nu avea rost, oricum pana la urma tot ca ea ramanea, acum ii duc dorul, vorbim zilnic la telefon, si ne vedem aproape lunar dar nu mai avem timp de ciondaneli
pup fetele si sa aveti o noapte linistita
poze
37+ Miruna
Piciulika spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Piciulika, mai zi-mi si mie te rog cum e cu contractiile de coborare. BB meu este cu "ochiul in gaura", unde naiba mai vrea sa coboare?
... pana se uita pe vizor!
Cica "Senkwehen" astea, discrete, le ai cand tot aluneca piticul si capul fortzeaza 'putin' bazinul si tot ce-i pe-acolo - sunt niste dureri ca o presiune in pubis / perineu. Toata greutatea lui e in punctul ala. Daca ai colul bun si tare, ok, de nu... Te cam grabeste!
Colega mea fusese doar pentru o gripa, sa ii dea ceva drl si hop, il gasira pe BB coborat rau-rau; "Pai nu v-a durut?" "Ba da, dar credeam ca e normal..."
Tu mai bine nu te necaji cu toate, ca-l enervezi si-odata scoate periscopul pe acolo! Ai grija de voi!
Piciulika 33+ Michael
Piciulika spune:
+ bebelinii suntem langa Betty si tzinem maine pumnii stransi, degetele incrucisate si tot ce trebuie! O sa fie bine, ai sa vezi!
Sa te odihnesti bine la noapte si sa fii calma. Maine ai intalnirea cu minunea ta!!!
Piciulika 33+ Michael
aniast72 spune:
Betty, trimit si eu majoretele pentru maine chiar la spital.
Fetelor, sa stiti ca Betty chiar e linistita, n-are emotii. Am vorbit mai devreme si eu ma balbaiam toata in urari iar ea n-avea nici o treaba... Asa mi-as dori sa fim toate.
Sim, nu intreb ce faci acum, dupa meci... da' nasti si tu maine?
Annisia, tu ziceai ca te-ai saturat de burta si vrei sa nasti...iata ca ceea ce iti doresti se si intampla. Bafta multa si nastere usoara.
Andreea 37+ cu