Mamici de septembrie-octombrie (60)
Raspunsuri - Pagina 23
afibebe spune:
cata dreptate ai Roxana.la asta ma gandeam si eu.si desi nu o sa nasc natural ma tot gandeam daca o sa fie tot la fel de mare si suferinta bebelusului prin cezariana.Poate o sa sufere deoarece eu ii schimb destinul oarecum.Eu sunt programata la o data anume insa nasterea va fi provocata si nicidecum nu se va astepta travaliul.
Nu stiu ce sa mai zic.Sincer cu toata teama pe care o am legata de nastere prefer sa ma doara pe mine si ingerasul meu sa vina fara sa stie.sa nu aiba nici o durere.
ma tot gandesc la primul urlet pe care o sa-l aud.
abia astept sa-i vad obrajorii si sa-i dau un pusi.
Roxana m-ai bagat intr-o stare de melancolie .............
AFIBEBE37+Cristian Nicolae
AMR 4 ZILE
SI VINE ...
aeperju spune:
quote:
Originally posted by aniast72
Astazi 16.08.2007 la ora 11.17 a venit pe lume Mario - Alexandru, fiul lui Betty78. A luat primul 10 din viata lui, s-a nascut cu 3.480 Kg si are 53 cm. Mamica si sunt bine si va transmit toate cele bune.
Andreea 37+ cu
URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!
Emma
afibebe spune:
Gema sa ai grija de tine.
Deci eu sunt intr-o stare de vis.....
Doamne ce emotii mai am.
O sa treaca, nu???
Mi-am luat acum tensiunea si sunt multumita 114/77.
Ei bine ma retrag acum si va urez somn usor si vise placute.
Pupici dulci tuturor.
AFIBEBE37+Cristian Nicolae
AMR 4 ZILE
SI VINE ...
luy spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Uite ca voiam sa va spun ceva, Teodorei deja i-am facut capul calendar cu asta. Noaptea trecuta ma gandeam la teama noastra de nastere si de dureri, insa trebuie sa ne gandim si la BB. Micul de el nu are perspectiva intalnirii, nu realizeaza ce il asteapta, nu il anima aceeasi speranta a noastra de a ne vedea. Pentru el este un soc, o schimbare brusca de mediu. Sunt sigura ca il doare, nu cred ca e usor nici pentru el sa iasa pe acolo, turtit, fortat si impins. Nu intelege nimic din ce se intampla si pentru el este numai suferinta. Asa ca pentru ei trebuie sa fim tari, nu avem de ce sa ne temem si sa ne speriem, pentru ca stim ca e un efort care ne aduce bucuria sufletului pentru totdeauna. Uite eu la asta ma gandeam cand am nascut pe Alex, ca si ea sufera, ca trebuie sa o scot, sanatoasa si cat mai repede.
Rox 37+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Cata dreptate ai, Roxana... Eu incerc sa ma conving ca la cezariana dureaza mai putin pentru BB si ca poate nu se chinuie atat, ca sunt mai putine riscuri pentru el, la un moment dat doctorul mi-a zis ca are circulara de cordon ( ultima oara a zis ca nu se vede daca mai e )... Oare asta inseamna ca incerc sa-mi justific alegerea fata de mine si fata de ceilalti ? Nu stiu...
Luy 37+ cu
Sabina spune:
buna!!
tot eu,
La multi ani Ancasilv!!
fetele, eu iau decizia intempestiva de a ma intoarce la bucuresti.Sotul meu ar trebui sa fie plecat toata ziua de sambata, ceea ce imi produce un diosconfort psihic major
singura la busteni cu fata , am avut azi tot felu de dureri, etc etc.
Sper doar sa ma primeasca dr in garda, odata cu Roxana. marti, cand are el ambulatoriu, am programare la eco.Analizele de 36 de sapt )ieri am implinit 36) nu leam facute.si tot asa.daca as fi mai curajoasa, as astepta sa treaca caldurile si m-as intoarce abia luni seara...da mi-e ca,m frica.Sper ca am luat decizia buna.
Roxano, daca eram mai valabile asa, veneam direct de pe sosea la tine sa mergem impreuna la badiu ca eu n-am AC acasa
da cum sunt balena esuata, nici nu ma gandesc.
Luy, I hate to dissapoint you, dar la cezariana bb trece prin trauma de asemenea. Adaptarea lui la mediu e mult mai brusca, uite, pe Sofia au tinut-o la oxigen cateva minute din cauza asta. Cezariana nu e mai buna pt copil, nicidecum....e mai buna DOAR cand bb e in pericol.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Roxana_G spune:
Of, nu voiam sa va stresez mai rau, eu incercam tocmai sa va incurajez.
Nu stiu cum e la cezariana, si sincer nici nu imi imaginez nasterea din perspectiva bebelusului (noroc ca asta nu tine nimeni minte), dar ma gandeam si eu...Pentru ei contactul cu lumea noua este oricum dificil, indiferent de cum vin pe lume. Dar nu va mai necajiti cu asta. Ideea era sa fiti puternice, ca uite la noi, si noi ne-am nascut si acum avem puii nostri.
Afibebe, daca nu iti trece melancolia eu sterg mesajul.
Luy, nu ai nevoie de scuze si justificari. Viata ne pune mereu in fara alegerilor, de fapt e un lung sir de alegeri. Tu ai ales ceea ce consideri mai bine si sunt sigura ca asa va fi. Trebuie sa fii si tu convinsa de asta.
Fetelor ma culc, ca imi pica pitica de somn pe langa mine si nu adoarme daca nu ma fac si eu ca dorm. Poate revin mai incolo. Noapte bunaaaaa!
PS Vorbit cu doctorul, merg maine la 4.30 la Municipal la control. Sa vedem...Si astept sms de la Sim daca naste, i-am zis sa dea neaparat, ca oricum tin tel pe silent.
Rox 37+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Piciulika spune:
Felicitari lui Betty si bine a venit si... La Multi Ani! lui Mario-Alexandru! E ziua lui azi, prima! Sa fie sanatosi!
Piciulika 33+ Michael
Gabriela77 spune:
Dani, Luy,Sim multumesc mult!
Bravo, Annisia pt vestile bune! Ce frumos ca l-ai vazut pe Yannis!
Alice, felicitari pt vestile bune de la eco!
Andruzza, ce scumpa e Stefania!
Sim daca te apuca la noapte iti urez de pe acum nastere usoara!Ce emotii am...
Ce frumos ai zis, Roxana, cu bebele la nastere. Ei vezi, eu din perspectiva asta nu vazusem lucrurile, o sa ma gandesc la asta atunci, in momentul x!
Noapte buna! Va pup!
Gabriela 35+ Sara
Piciulika spune:
Ancasilv, La Multi Ani!!
Sarcina usoara in continuare si sanatos!
Piciulika 33+ Michael