Mamici de septembrie-octombrie (60)
Raspunsuri - Pagina 22
sim_stoian spune:
Cecilia, inca nu punem majoretele. Va anunt eu. Vad ca am contractii, dar nu sunt foarte puternice.
Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Carmenita spune:
Sim bafta multa, poate-i cu noroc si scapi pana maine dimineata. In cazul in care e bebe convingator si isi face aparitia in noaptea asta, iti urez nastere usoara si bebic sanatos!
Carmen 32+ Andrei
Roxana_G spune:
Asaaa, abia am reusit sa deschid iar forum, pentru ca Alex cam geloasa cand vorbesc cu altii si m-a monopolizat dupa ce a plecat Teodora. Daaa, chiar a fost la noi, este o draguta, i-am facut capul calendar cu povesti, i-am aratat poze cu Alex bebelus ca sa vada care e realitatea. Alex a fost ok in mare, niste mici iesiri, dar fara spectacol.
Teodora, multumim din suflet ca ai fost pe la noi si te mai asteptam cu drag. M-ai terminat insa cu puzzle ala, e tare greu de facut si Alex mi-a zis ca nu ma ridic de jos pana nu il fac. Am pacalit-o ca se descurca tati mai bine.
Apucasem sa citesc numai ultimul mesaj al lui Sim, credeam ca naste, am sunat-o dar cica nu e cazul deocamdata. Sim, ti-am zis si la telefon, nu intensitatea conteaza la primele contractii, ci frecventa.
Acum reiau din urma.
Rox 37+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Roxana_G spune:
Sim, vad ca ti-a ars de peregrinari si azi. Voiam sa te sun cand am fost in Plaza, insa ma gandeam ca te intrerup de la nastere.
Luy, vad ca si tu misuni de zor. Nu cred ca e grav ce a iesit la HLG, m-am uitat pe analizele de la sarcina cu Alex si tot aceleasi iesisera putin modificate.
Uraaaaa, a nascut Betty!
Betty, felicitari, sa va traiasca puiul, sa fie sanatos si norocos! Voi sa va bucurati de el si tu sa te refaci rapid.
Rox 37+
sim_stoian spune:
Roxana, m-am apucat sa le cronometrez dupa ce am vorbit cu tine . Chestia e ca am avut unele extrem de dureroase dupa plimbarea de azi, erau la 15 min, iar alea au trecut dupa baia care am facut-o. Astea de acum mi se par mult mai slabe decat alea de la pranz, de aia stateam eu asa linistita. Da' ma uit la ceas de acum. Sa vedem.
Aaaa, la astea de acum a inceput sa ma doara si spatele. Ufff, bebele asta rade de mine.
Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Roxana_G spune:
Andries, nu stiu ce sa mai zic de contractiile astea. Si eu ma speriasem de ce am avut si parca vad ca nasc la termen sau dupa, ca si cu Alex. Eu sunt safe, ai dreptate. Vineri fac 38 de sapt in cap, asta dupa UM, ca dupa toate eco (care probabil sunt in functie de ovlulatie), fac 39 de sapt. Asa ca...sunt la termen.
Annisia, esti tare haioasa. Multam, eu habar nu aveam ce inseamna, sa stii ca nu intrebasem ironic. Cred ca termenul ma descrie si pe mine foarte bine, mai ales in ultimele zile. Vezi ca nu e asa de rau cu sarcina si dopul tau!
Alice, felicitari pentru vesti bune.
Andruzza, tare dulce.
Sim, eu pe cele la 15 min abia le simteam. Primele contractii din travaliul real erau slabe ca intensitate, nu erau junghiuri din astea de avem noi. Pana pe la 5 min erau chiar usurele. Pe la 3 min ceva mai tari si pe la 1 min erau din cele junghiuri. Oricum vezi care e frecventa. Daca sunt neregulate, mai poti sta. Daca sunt neregulate, insa inclusiv la interval sub 5 min, e de vorbit cu medic. Daca sunt regulate sub 10 min si vezi ca se scurteaza interval, e de plecat. Pe mine asa m-a instructat Badiu cand il sunasem la nasterea lui Alex sa ma lamureasca daca o fi cazul de nascut sau nu.
Rox 37+
sim_stoian spune:
Inchid, am obosit. Ma duc sa cronometrez. Noapte buna.
Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Roxana_G spune:
Uite ca voiam sa va spun ceva, Teodorei deja i-am facut capul calendar cu asta. Noaptea trecuta ma gandeam la teama noastra de nastere si de dureri, insa trebuie sa ne gandim si la BB. Micul de el nu are perspectiva intalnirii, nu realizeaza ce il asteapta, nu il anima aceeasi speranta a noastra de a ne vedea. Pentru el este un soc, o schimbare brusca de mediu. Sunt sigura ca il doare, nu cred ca e usor nici pentru el sa iasa pe acolo, turtit, fortat si impins. Nu intelege nimic din ce se intampla si pentru el este numai suferinta. Asa ca pentru ei trebuie sa fim tari, nu avem de ce sa ne temem si sa ne speriem, pentru ca stim ca e un efort care ne aduce bucuria sufletului pentru totdeauna. Uite eu la asta ma gandeam cand am nascut pe Alex, ca si ea sufera, ca trebuie sa o scot, sanatoasa si cat mai repede.
Rox 37+
gema spune:
Fetelor am intrat pe fuga sa va spun ca sotiorul meu s-a gasit sa duca monitorul la reparat, (avea ceva defectiuni), taman maine si cica dureaza max 10 zile (nu cred ca doar atat)...........sunt tare suparata pentru ca nu mai pot citi ce scrieti si nu pot fii si eu la curent cu venirea printisorilor.
Deci va doresc multa, multa sanatate, nasteri la termen si usoare!!!
Sim , sa ne povestesti cu lux de amanunte cum a fost pentru ca eu, stii bine, sunt tare interesata.
Pup toate fetele!!!!!!
Madalina 36+
carpatina spune:
quote:
Originally posted by piccaflor
Noi sintem bine....obositi varza (traiasca vecinii care nu te lasa sa dormi)...
Sa nu zici ca si ai tai tot cu bormasina!!!!!
32+ cu Ioana