Mamici de septembrie-octombrie (60)
Raspunsuri - Pagina 18
Yaia spune:
In sfarsit a sosit si vestea asteptata astazi de toate burticile, asa ca:
BUN VENIT, Mario - Alexandru si FELICITARI Betty!
Ma intreb care o sa fie prima printesa de la noi, ca pana acum avem 4 flacai!
Irina 32+
prisi spune:
quote:
Originally posted by Yaia
In sfarsit a sosit si vestea asteptata astazi de toate burticile, asa ca:
BUN VENIT, Mario - Alexandru si FELICITARI Betty!
Ma intreb care o sa fie prima printesa de la noi, ca pana acum avem 4 flacai!
Irina 32+
....si se zice ca fetele sunt mai grabite da se pare ca de data asta baieteii sunt in top , sa fie sanatosi si sa creasca mari sa poate avea grija de fetite mai tarziu
poze
37+ Miruna
Roxana_G spune:
Tomasa, chiar ca as scandaliza tot spitalul cu alaptarea, dar pentru ce am suferit data trecuta tare ar merita asa o faza. Dar am luat un bibe cu gura larga si lngurite, si un dozator de lapte praf, si le las sterilizate si pregatite sa mi le aduca, macar sa ii dau completare bebelinului. Stii ca la Alex mi-au aprobat completarea, pentru ca facusem anemia severa de la hemoragie. Doctorita a recomandat 2 completari de laptic pe zi, insa asistentele nu le aduceau.
Sim, deci pot sa imi iau si eu "portia" diseara? Linistita?
Sim si Afibebe, nu va stresati cu adresa din buletin. Nici eu nu aveam aceeasi adresa cu sotul si nici nu avem nici acum. Parintii aleg care din cei 2 vor primi alocatia, insa aceasta se va primi numai la adresa din bulatin a celui ales.
Daniela, si eu am o secretie mai abundenta, de ieri a inceput. Insa nu imi dau seama daca este un semn sau nu.
Mada, nu strica si 2-3 body cu maneca scurta, le poti pune sub compleuri. Pentru spital am luat: 1 body maneca scurta, 2 body maneca lunga, 2 pantalonasi, 2 caciulite, 1 preche manusi. Mai am un pachetel identic de rezerva sa mi-l aduca mama dupa o zi doua, daca le folosesc pe ale mele. Marimea 54 va intra sigur cu tot cu pampers.
Rox 37+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Andries spune:
felicitari Betty!!! sa-ti traiasca feciorul, sa fie sanatos, fericit si norocos in viata, sa te bucuri de el!!
yupyyyy .... avem 4 baieti!!
Doamne, mie mi-a fost atat de rau aseara, am avut niste contractii groaznice ca ma si vedeam la prematuri, Doamne fereste!! Dupa gynipral si nos-pa si mult stat in pat, vad ca au trecut, sper sa nu mai apara 2 luni!!!
offf... iar ati scris o gramada... Rox nu stiu ce sa-ti spun despre contractiile alea ale tale, dar oricum tu esti safe, ai 37+, ai doctor in oras, este super!!
Simona, 10 cm diametrul cranian nu suna prea bine, dar sa stii ca (,) capul lui bb e moale, se muleaza functie de nevoi, deci se poate naste natural fara mari probleme, doar ca o sa te taie si o sa stai cu fundul pe colac vreo 2, 3 saptamani. Bafta!!!!
ma duc si eu la culcare ca m-a luat somnul, ce-o fi cu mine?
Andries
luy spune:
Felicitari Betty !
Bine ai venit, Mario-Alexandru !
Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si voinici si sa fiti o familie fericita alaturi de mandrul tatic !
Luy 37+ cu
Roxana_G spune:
Pfii, m-am delectat si cu pozicile voastre. Si vad ca avem si o sarbatorita:
Ancasilv
Annisia, mie tot cu bat din ala mi-a recoltat, la CMU unde sunt igienici si bine dotati, dar cand a intepat asistenta cu batul ala parca am simtit pana in inima. Auzi, dar zi-mi si mie ce e aia "besnita"?
Cecilia, stai mai bine intinsa, pe o parte. Stiu ca e neplacut din pricina arsurilor, insa si pe mine ma mai doare cand stau in fund.
Sim, astept vestile cu sufletul la gura.
Fug ca a venit Teodora.
Rox 37+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Mada28 spune:
Multumesc pentru raspuns fetelor.
Felicitari Betty si sa-ti traiasca flacaul. Sa fie sanatos, mancacios si sa aiba o viata lunga si frumoasa.
Ma cam prind emotiile cand vad ca au inceput sa vina bebeii.
Va pup
+35
Carmenita spune:
Felicitari lui Betty si baietelului ei! Sa fie sanatosi! O asteptam sa ne povesteasca.
Carmen 32+ Andrei
kriss79 spune:
Ancasilv, La Multi Ani!! Sarcina usoara in continuare si bebik sanatos tun!!
Betty..Felicitari pentru Mario Alexandru!!! Sa creasca sanatos si sa va bucurati de el!!
Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 30+ cu Alessia Stefana
luy spune:
La multi ani, ancasilv !
Multa sanatate. nastere usoara si un bebelus care sa va umple viata de bucurie !
Luy 37+ cu