Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (213)
Raspunsuri - Pagina 9

Giova spune:
Cosmi ce naspa ca ai avut treaba, iar cu astia...doamne fereste, nu sunt normali. sa vezi si in Tm cate strazi/stradute sunt in reparatii.
am pus si ceva poze la semnatura.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

asteryaro spune:
Gio, varicela are 14 zile de incubatie de la contactul cu copilul bolnav. Acuma depinde mult in ce perioada a bolii a luat contact Marco. Io zic ca nu-i nimic.
Moni, eficienta, ca de obicei. Bravo voua, fete frumoase cu copii minunati!
Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro

Giova spune:
Astery astea de la gradi au zis de 10 zile de la contactul copilului cu boala. pai baietelul a fost la gradi pana azi, cand l-a dus la dr. si a constat ca e varicela. deci...daca ar fi luat si el...pe sapt. viitoare art trebui sa-i apara.
am vb. cu Ana, pe marti/miercuri ne intalnim. Daca marco e cu bubite ea oricum vine cu Clara, caci ele au avut varicela.
am sunat si la tipa care m-a coafat ca mireasa, ce bine ca e libera. mai trebuie sa caut manichiurista aia buna din Alba si sa vb. cu tipa pt. machiaj. Vara-mea sa ma epileze, si am terminat. rochia trebuie sa o gasesc, inainte de toate.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Biancas spune:
M-am trezit si eu...dar inca imi e somn...
Asa vreme faina e la noi dar degeaba ca nu sunt in stare de nimic.
Moni,vad ca va distrati...bravo voua.. In Harry Potter era unul pe care il chema Maloi
.
Cosmi e tare de treaba sefa mea, o femeie de milioane.
A fost azi Sandra la cabinet ca i-a venit cupon dinala sa isi faca analizele. A masurat-o si are 1.45 deja .La ultima masuratoare a mea avea 1.42... Fata asta e tare inalta pt varsta ei cred ca va semana in partea lui Nelu. Eu am 1.58 deci imediat ma ajunge
.
Acum e afara cu rolele...tare le mai iubeste si ii place sa se dea pe ele.
Dani e cu mine prin casa si cred ca se plictiseste dar eu nu sunt in stare sa ies afara.
Azi i-a dat maica-mea supa (i-a facut o supa de cartofi cu morcov calit) si nu a vrut sa manance. I-a dat tocanitza de pui, a mancat tot si apoi a incercat iar cu ciorba. Surpriza...ca a mancat-o toata. Dupa ce a terminat l-a intrebat" Dani...ai mancat, acum ce facem?"..si el a raspuns "nani"...
El a zis de doua ori ca il cheama Dani frumos si clar dar l-a auzit maica-mea si prietena mea. Sper sa il aud si eu cat de curand ca zice numai cand are chef cred
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

maraki spune:
Vaaai...am gasit o pietricica langa fotoliu, credeam ca a fost adusa de Dixi ( ramasa intre degete la labute ) O iau in mana, ma mai si joc cu ea in drum spre geam ( sa o arunc ) cand ma uit mai bine: era o capusa!!!! Am zis ca mooor!!! Trebuie sa.i fac un control lui Dixi ca cine stie...o mai avea....
Giova e totul aranjat doar ca lipseste rochia....te duci maine sa cauti?
Bianca si eu astept sa inceapa Angelo sa vorbeasca Azi la masa a spus " aide " si Giorgos nu ma crede
A inceput sa se uite mai mult la Veronica, deja cunosc din cantece
Sanatate multa
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

maraki spune:
mama ce test smecher mi.a luat sotul....nu e cu liniute, trebuie sa scrie schwanger sau nicht schwanger....e ultimul aparut la Clear Blue
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Biancas spune:
Maraki si cand faci testul? Dimineata sau acum? Tin pumnii. Lasa mai ca isi vor da drumul la vorbit, or sa treaca peste propozitii si vor trece direct la fraze
.
Eu nu mai pot de durere de gat vai nasol e...
Acum 2 sapt am imbolnavit tot familionul in afara de Dani, acum sper sa nu mai ia nimeni de la mine.
Am gasit prin casa o cutie de tetraciclina expirata in februarie si 8 bucati de amoxicilina valabila. Deja am luat prima pastila de amoxicilina ca nu pot sta pana marti in starea asta. Maine imi mai aduce Nelu, i-am zis sa imi faca o reteta la spital ca fara reteta nu iti da antibiotic la farmacie.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

maraki spune:
Bianca acum ma duc sa-l fac! Era buna penicilina V pana maine,sigur ti-ar trece si cu injectii penicilina dar daca nu ai branula te doare de innebunesti! Hai ca merg sa fac ala.....
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

maraki spune:
gata, astept rezultatul, e misto ca arata o clepsidra care se scurge i-am dat lui Giorgos testul
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

maraki spune:
nicht!!!!!!!!!!!
intru sa fac baie pana vine Angelo de afara
Monica