Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (213)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dimineata...
Pe mine ma doare iar gatul...se pare ca nu m-am tratat cum trebuie data trecuta. Alataieri aveam niste Santal in frigi si bineteles ca am baut si acum iar imi e gatul inflamat.Acum cativa ani tot asha am avut puroi in gat dar atunci cu febra si doar a treia oara m-am vindecat complet dupa ce am facut exudat si mi-a iesit la ce sunt sensibila.
Astept sa vina ora 8 sa merg sa imi iau un exudat farigian..
Vreau... si nu pot.
Acum citeam pe net despre Priorix..naspha vaccin, am vazut ca multe mamici au avut probleme cu copii ca le-au iesit bubitze rosii, febra..etc. Si daca imi amintesc bine si Alain a lui Silvi a patit-o. Acum normal ca depinde de copil dar...cand auzi ca multe au patit-o...parca ti-e si groaza. Eu sper sa vina ROR , de la ala nu a avut nici o reactie la 7 luni.
Dani s-a trezit la 7, i-am dat laptele in patutz si inca e tot acolo. Cu sigurantza ca a adormit inapoi..el daca se trezeste mai repede decat trebuie normal, mai doarme o tura si asta va fi pana pe la 9-10.
Nu stiu cum voi lucra eu azi ca ma doare gatul si capul dar am foarte mult de lucru si nu as vrea sa il las...
O zi frumoasa tuturor..

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata si de la mine
copiii inca dorm si eu bantui pe aici dar se pare ac daca MONI nu i aici cam bate vantu
GIOVA ia fata rochia care ti place da i incolo de bani....ca tot noi ii facem
ANASOL bravo ca te distrezi nici nu mi imaginam altfel....abia astept sa ne povestesti
URSOAICA te felicit ca te ai incumetat cu ciorba de burta....o sa incerc si eu
BIANCA sanatate si ai grija ca nu i de gluma cu gatul, si ia tratament ....BIANCA a scris si ea la munte...dar mai are
MARAKI bune creme ...aia antistres imi tb si mie
ALIIIIIIIIIIIIIII pe unde uumbliiiiiiii????????

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
am dus si eu copilul la gradi, a trecut cu bine peste noapte, i-am dat la educatoare Nurofenul, asa preventiv.
Sper sa nu faca nici o reactie in zilele urmatoare. dr. a zis ca nu a facut nici un copil pe care l-a vaccinat, acum sa vedem. cica de la cel gratuit se poate, dar de la asta sau Trimovax(nu mai stiu daca asa se numeste), nu.
am povestit putin cu directoarea, ma intreba daca nu stiu ceva metode ca sa tina o educatoare mai mult de 1 an la grupa mica. cica aici e cea mai mare fluctuatie de personal. si sunt numai 8 in grupa si 2 educatoare. Educatoarea lui marco va pleca sa lucreze la firma sotului, cea dinainte a plecat in Italia, deci nu e vorba de salariu, ci motive personale. of....of....
Cosmi ma mai gandesc, dar totusi nu cred ca merita 1900 roni rochia aia, tre sa fiu rationala. dadeam si pana in 1200 pe ea, dar 20 mil. e prea mult.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Buna dimineata!
Am vazut ca ati vorbit de vaccin. SI noi am facut Priorix la 13 sau 14 luni. Era dat gratuit de la cabinet. SI n-am avut nici o reactie.
Giova daca iti place asa de mult rochia, cumpar-o. Altfel o sa-ti para rau mai tirziu.
Va pup fetelor si va urez o zi frumoasa.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata soare!

Din cate imi amintesc, Angelo a avut reactii nasoale dupa Priorix, febra mare dupa 12 zile de la vaccin. Habar nu am acum pe 21 ce vaccin o sa faca, mi.e lene sa ma uit in carnet Giova da-o-ncolo de rochie de 20 mil. Eu am lucrat in domeniu si mi se pare mult cand stiu cat de ieftina este la pret de fabrica ( indiferent unde e facuta ) S-o gasi ceva frumos si mai ieftin....
Cosmi ce pupacioasa esti in dimineata asta
Ursoaico mi-ai facut pofta cu ciorba de burta O sa fac si eu zilele astea cu toate ca doar eu mananc din casa
Bianca nu am facut pui, ceafa de porc si a iesit buna
Trebuie sa imi iau un test Clear Blue

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Asa zic si eu maraki. ce facusi, calcasi stramb?
Cosmi cand te intalnesti cu Toanca?
Oachi , mai zi de razvan cate ceva. aici gratuit a fost celalat Trimovaxul, dar a fost criza de ambele, asa ca...acum 2 luni cand l-am gasit, l-am cumparat.

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova, eu aveam CM odata cu tine, tie deja ti.a trecut iar eu tot in asteptare sant Nu am tinut cônt de zile pt. ca pe Angelo l-am facut cu tratament

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Maraki sa nu zici ca ai calcat pe bec!

Fetelor dar voi nu luati anti ... cele care nu mai vreti puiuti deocamdata?

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Maraki pai dupa un copil facut dupa tratament nu stii ca urmatorul pica usor?
Daca mai vroiai un bebe sa fie intr-un ceas bun.
Daca nu, pai sa nu fie bebe ci doar o intarziere.

Moama m-ai facut curiaosa...

Cred ca mai bine taceam ... sper sa nu ma injuri prea rau.

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Ursu eu nu iau nimic. anti...nu vreau, cine stie cum ma transform de la hormoni. am mai luat si m-am ingrasat de la pilule.
Maraki pai cumpara un test sa vezi, poate acum e cu ochi, si fara tratament.

_

Mergi la inceput