Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (213)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Giva spune-mi te rog ce vaccin ati facut?

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Programul e de la 5.30 la 17.30.
Vor fi 15 copii in grupa.(este alta cresa in oras care are 30 copii in grupa) Dimineata de la 8 va fi o educatoare, o ingrijitoare care e de la 5.30 iar cand se mananca vin si femeile de la bucatarie. La ora 10 vine alta educatoare si sta pana la 14. Au optat sa vina una din ele la 10 ca sa fie 2 la amiaza cand mananca copii. De la ora 13 vine alta si aia sta pana pleaca copii acasa.
Cam asha era si la Sandra dupa cate imi amintesc eu.
Doua educatoare m-au recunoscut, si-au amintit si de Sandra si de nepotii mei. Plus ca Nelu e serus cu directoarea deci o sa fie bine..sper.
Si toate astea la incredibilul pretz de 4 lei pe zi diferentza e subventionata de stat sau spital, asternuturile sunt spalate saptamanal la spalatoria spitalui pt ca de ei apartine cresa..
Un total lunar de 80-88 lei..
Cine zicea ca e rau in Romania?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Ursu,,, priorix care se face la 1.5 ani.
Asta trebuie sa il facem si noi, am sunat azi la cabinet si nu l-au primit de la stat inca. Daca nu il aduce pana la sf lunii sau cel tarziu pana prin 7 luna viitoare trebuie sa il cumpar si eu...

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Maraki..ia zis cum ti-a iesit puiul cu cartofi

Mergi la inceput

Vad ca ati vorbit putin de mancare.
Eu azi am gatit pt prima data ciorba de burta ... si mi-a iesit, adica am reusit sa o fac buna (cica, asa zic cei care au mancat), vad ca pana acum nu a murit nimeni.
Fel 2: musaca.

A mancat Raisa de a spart ... miam miam, miam miam dupa fiecare lingura.

Poate v-am dat idei.

Mergi la inceput

Ursu...yamy yamy..ciorba de burta... Sa va fie de bine si felicitari..nu oricine se incumeta sa faca ciorba de burta. Dar nu e mare filosofie. Eu duminica am mancat la restaurant asha ca mie una nu mi-e pofta inca
Dana..am uitat ..la multi ani pt sarbatorirea casniciei

Mergi la inceput

Noapte buna gagici..

Mergi la inceput

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ursu Priorixul l-am facut(asa se numeste asta care l-am cumparat), caci vaccinul e de fapt ROR-ul de 13 luni. noi l-am facut acum caci nu s-a gasit o vreme si pe urma nu a fost Marco 100% sanatos.
Maraki nasa voi fi in 8 sept. la Alba si in 15 sept. la olteni. Prietena mea, va face 2 nunti, cea mai mare e la Alba, cu tot tacamul, la olteni se face doar o alta masa la restaurant sio vor fi maxim 60 persoane.
Rochia...nu stiu...Clau mi-a zis ca eu hotarasc, daca vreau aia scumpa aia va fi, dar nu pot arunca acum cu atatia bani. asa ca ma mai uit si maine, si daca nu, sambata merg cu Clau sa o vada si o luam.
Anasol. ma bucur ca e super frumos si totul ok. te astept cu detalii, ca si eu vreu acolo....
sper ca davidutzu e ok la bunici.
Silvia va pe toate, am vb. azi cu ea pe mess., dar nu a mai apucat sa scrie aici. sunt bine, Alain e un smecheros si un rasfatat, vorbeste mult, zice si cateva cuvinte in franceza. acum sunt parintii Silviei la ei, iar in sept. pleaca la mare la Rimini si vin si in tara.

Dr. mea ii face lui Marco vaccinurile in sold. pana acum nu am avut nicio problema.
Azi a alergat prin parc, a fost super ok.
am vrut sa-i fac baita, am uitat ca nu e voie, si se uita saracul la apa din cada. l-am prostit cumva, i-am bagat un paracetamol si pana acum e totul ok.
a papat pe lanaga macaroanele cu branza si un cremvusti , seara cu Clau. acum sa vedem daca bea lapticul.

si nopate buna la toate.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput