Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (213)
Raspunsuri - Pagina 19

asteryaro spune:
s-a trezit si Razvan. am niste vecini cumsecade, au tot dat gauri in pereti toata dimineata, acum au terminat .
abia astept sa mergem si noi la cresa.
Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro

Giova spune:
Of Cristina ce nasol..... . Sper ca Marco sa adoarma mai repede diseara.
De cand il duci pe razvanel la cresa?
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

dana_ene spune:
Buna, fetelor!
Intru si eu cu o intrebare fiindca din cate am retinut in weekendul viitor Moni si Bee urmau sa se intalneasca la munte.
AVETI IDEE IN CE STATIUNE MERG?
Si va mai rog sa-mi dati si mie pe privat nr. de mobil al lui Moni (cine il are) .
Multumesc mult!
Bumbita, deci bebe2 va fi tot baietel? O sa fie frumos cu 2 fratiori in casa!
pe toate si numai bine!
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

bumbita spune:
m-am trezit si eu....imi e f greu sa dorm, ma trezesc ca nu mai am aer. nu mai scapam noi odata si de burtica asta.
cristina pupisi lui razvanel. si noi avem vecini " binevoitori " care icep sa dea gauri in mijlocul pranzului sau care asculta muzica " doar pentru ei". de cand il duci la cresa pe razvanel???
bianca despre fondurile structurale, alias vechile fonduri nerambursabile europene se pot spune f multe. referitor la ceea ce m-ai intrebat tu iti pot spune ca se depune un proiect, un plan de afaceri de catre solicitant,conform unui ghid, care se elibereaza de agentiile pentru dezv din fiecare regiune. programele active din regiune depind foarte mult de planul national de dezvoltare specific regiunii careia apartine societatea comerciala.
daca un chiosc poate obtine finantare? nu. societataea trebuie sa indepl dif conditii de fond si de forma, depinde de program. adica fie sa fie infiintata de minim 1 an de zile , sa dem prin caziere fiscale, prin bilant ca are o CA de x lei, ca nu are datorii la bugetul de stat, fie sa incheie un parteneriat cu o autoritate sau instit publica, fie sa aiba un anumit dom de act, conf CAEN, fie sa aiba sediul intr-o an. loc ( de obicei in cadrul programelor pentru turism sau zonelor defavorizate ) etc. etc. beneficiarul trebuie sa vina si el cu o cofinantare, permisa fie in natura, fie in numerar ( procentul se stab de asem in ghidul solicitantului al programului respectiv).
sebi tot nu a mancat. nici cand a venit dani de la serv. i-am dat 300 mllapte cu cereale, pe care i-a ras imediat, iar cand se trezeste incerc cu macaroane cu branza si stafide.poate-poate.
noi deseara mergem la real la cumparaturi si o sa intru si la leonardo sa vad daca gasesc ceva pentru sebi. bianca metrci pt pont.
poze si filmulete cu ingerasul nostru
bumbita 37 + si mami de sebastian(03.01.2006)

bumbita spune:
dana din cate mi-aduc eu aminte, parca ziceau ca se intalnesc la sinaia. ziceau ca va veni si luna noua cu daria.
stiu ca pentru copiie f bine sa fie de acelasi sex, in sensul ca vor avea aceleasi preocupari, mai ales ca vor fii f apropiati ca varsta (un an si 8 luni ), insa eu as fii preferat sa am o fetita cu codite si fundite.. asta e, poate data viitoare
. glumeam.
si-a pus careva dintre voi sterilet sau diafragma??

Giova spune:
eu dupa amiaza ii fac mamaligutza cu branza. un celei care mi-a dat pontul.
Dana pai nu stiu exact: Busteni, Predeal, Sinaia? pe acolo pe undeva. hai ca-ti trimit PM cu nr. lui Moni.
Cristina lasa ca ai dormit cat de cat. imi pare rau de Sebi ca nu a mancat nici acum.
la leonardo eu nu am gasit nimic de copii. si chiar am fost de la inceput, in vreo 3-4, dar s-au epuizat.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

bumbita spune:
da, mai giova, si eu sunt suparata foc, imi vine sa plang de suparare ca nu mananca.
acum incerc sa gasesc pe net ceva despre stimularea pofetei de mancare.
si-a luat cumnatu-meu niste pantofi sport maro din piele intoarsa foarte frumosi cu numai 45 de lei. am ramas interzisa. au venit aseara pe la noi. da' zicea ca a mai ramas incaltaminte cat de cat frumoasa numai numere mari.

dana_ene spune:
Giova MUAHHH!
Mersi mult. O s-o sun pe Moni si o sa aflu mai multe. Da, ne tenteaza ca weekendul viitor sa dam si noi o fuga pana la munte.
Si daca tot sunt si fetele acolo nu vreau sa ratez ocazia sa le intalnesc.
Bumbita, itit spun din experienta ca e fain sa fie de acelasi sex copiii. Nu mai vorbesc despre avantajul ca ai hainute, jucarii, carucior inca disponibile. In plus vor avea jocuri pe care sa le faca impreuna, e bine, crede-ma!
Iar daca iti doresti si o fetitza, pai ai tot timpul sa vina si o surioara pentru Sebi si Edi .
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

bumbita spune:
dana, cristina ce bine de voi ca sunteti aproape de munte. mai ales de fetele din bucuresti. noi pana la bv facem 5 ore.
despre bb 3?! si daca e iar baiat? ma fac soacra cu 3 nurori?!
dani e fffffff dispus. eu insa , in momentul de fata, nici nu ma gandesc. da' mai stii?1 la cei 28 de ani ai mei, nu se stie ce " accident" se mai intampla de....nu pot "ceda".

bumbita spune:
bianca stai asa ca si tu esti aproape de munte!!! SUPER!!!! ca aveti o gramada de locuri in care puteti da fuga in wknd. noi ce avem prin zona?! herculane, care ....caciulata, cozia, olanesti, voineasa, lacul vidra, obarsia lotrului si deja...incep sa ma indepartez.