Mamici noiembrie-decembrie 2007 (58)
Raspunsuri - Pagina 8
pussi spune:
quote:
Originally posted by dany26quote:
Originally posted by RGE
DANY si pe mine ma intereseaza subiectul
ROXANA 30+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Pai poate ne zice anacami ceva de sub asta...
RGE foarte frumoasa burtica din ultimele poze!!!Bebe-ul tau e flacau mare nu gluma....
Pusii si a ta la fel....chiar ca nu te-ai ingrasat mai deloc , ce norocoasa esti...cred ca printesele tale au avut grija de mama lor sa nu se ingrase...stiu ele ce stiu....o sa fie ambele subtirele ca tine la nunta!
25+ ANDREI
pana in dec. 2006 eu am arat ca la nunta 53 kg. , in dec. am facut primul Fiv.. in martie al 2-lea , in total 8 kg. in plus ( pe baza hormonala artifiala). La test am avut 61 de kg. si acum am 66 kg.!
PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
adalia spune:
quote:
Originally posted by dany26
Offf asa m-am plictisit de sv.....de abia astept sa intru si eu in prenatal....tot din 1 Octombrie ca si alte gravidutze de aici....sa vadeti atunci ce o sa fie pe DC, ca o sa scriem un capitol pe zi daca nu mai mult chiar
25+ ANDREI
Dany, tu ce job ai? la mine la firma e din ce in ce mai complicat, am inceput sa recrutam agent de vanzari si suntem tot mai multi si tot mai mult de munca... si sunt din ce in ce mai obosita!
adalia 26+ Carisa
a happy mom-to-be
pufulet74 spune:
Salutam burticile !
Am vazut si eu in sfirsit pozele Roxana, Pussi si Vasari, sunteti superbe, felicitari !!!!
BB, felicitari pentru masinutza, sa o folositi sanatosi :)
Am o intrebare la voi, voi o sa spalati si calcati toate hainutzele noi pentru bebici?
In ce priveste circumcizia, noi nu o sa facem
------------------------
Flory 27+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
pussi spune:
quote:
Originally posted by Vasari
Multumesc, dany
Pussi, arati super. Mai ales in rochita!!
28+
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
pussi spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
pussi super magazinul Spider!!! mi-am cumparat vreo 5 feluri de tricouri diferite culori, toate super pt gravidute si ffffff accesibile la pret!!!! cred ca mai dau o tura pe acolo si in zilele urmatoare!!!!
si in sfarsit am reusit sa ne luam masinuta!!!!! o saptamana fara masina a fost groaznic!!!! haideti al pizza si bere, fac cinste:
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 28+ de bubulina IASMINA ALYSSA
ma bucur ca ti-am fost de folos
Sa folositi masina sanatosi si fara incidente
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
pussi spune:
quote:
Originally posted by RGE
BB multumim
DANY ..m-da e o "scumpa" daca va povestesc ce mi-a facut saptamana trecuta o sa radeti de mine...a venit pana la mine acasa un "nene" de la mine de la firma sa-mi aduca ceva si am stat cu el de vorba in bucatarie ..tipul e cam sarit si cam "hot". pervers, etc..eu nu prea il suport dar asta e..si a venit " gloaba" in bucatarie, s-a uitat la el cu o fata doar ca nu i-a spus ca nu-l suporta, cred ca m-a simtit si pe mine si apoi ce crezi, s-a intors cu spatele la el, a ridicat funduletzul in sus si codita si a facut "pisu"..adica s-a "pipi" pe el...am crezut ca intru in pamant de rusine...
VASARI...da sincer ma astept pe 01 sept la eco sa-mi zica ca are 2 kg..deja se chinuie mult nu are loc...
ROXANA 30+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
studiati bine problema cu circumcizei sa se simta si fetele mele bine la
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
pussi spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
multumim.
aa roxana, deci simti si tu asa?? ca si cum as "scapa" pe jos....
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 28+ de bubulina IASMINA ALYSSA
si eu simt... nu stiu inca daca e de bine! de rau.. dar maine ii spun dr.-lui ca am impresia ca vrea sa iasa Elena, ca parca o scap!
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
irina_stef spune:
fetelor o iau razna de tot.am facut dus,m-am machiat ,m-am aranjat,si am aparut in sufragerie cu poseta in mana sa-i fac o surpiza sotului,si ii zic ca sunt gata de plimbare,si cand colo...raspuns:hai iubita ca a inceput meciul nu fi rea te rog,toata ziua am asteptat sa vad si eu meciul asta si acum vrei sa iesim la plimbare
28+ cu si
-IRINA-
pussi spune:
quote:
Originally posted by irina_stef
fetelor o iau razna de tot.am facut dus,m-am machiat ,m-am aranjat,si am aparut in sufragerie cu poseta in mana sa-i fac o surpiza sotului,si ii zic ca sunt gata de plimbare,si cand colo...raspuns:hai iubita ca a inceput meciul nu fi rea te rog,toata ziua am asteptat sa vad si eu meciul asta si acum vrei sa iesim la plimbare
28+ cu si
-IRINA-
de sapt. trecuta mi-a zis sa nu-mi fac program cu el marti si miercuri.. ca sunt meciuriiiiiiii
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
irina_stef spune:
pe mine ma dispera fazele astea,acum stau imbracata si machiata,ma iau caldurile,ca mi-a zis ca iesim dar sa am si eu putina rabdare sa se termine meciul...pai abia a inceput,daca si baietii mei vor fi cu fotbalul,sigur fug de acasa.cred ca sa fiu sigura ii dau de mici la balet
28+ cu si
-IRINA-