Mamici noiembrie-decembrie 2007 (58)
Raspunsuri - Pagina 9
Jasmin012 spune:
Irina, nu-i rea ideea cu baletul...am face si noi asa, dar tati deja ne-a anuntat ca o sa-l duca pe fiu-sau la fotbal...deci si la noi slabe sperante...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel
pussi spune:
de ce sunteti rele? fmiecare cu hobbiuttile lui!
PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by pussi
de ce sunteti rele? fmiecare cu hobbiuttile lui!
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
Pussi, dar si copilasii nostri au dreptul sa aibe hobby-urile lor...care pot sa nu aibe legatura cu fotbalul...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel
pussi spune:
jasminicilor ai dreptate! Eu tot timpul mi-am dorit ca copiii mei sa stie: dansa, sah si vreo 3 limbi straine.. totul de mici. Acum nu gandesc asa.. sa-si aleaga ei ce sa faca si ce le place!
rge am vazut burtanul! Ati crescut cred ca esti tare mandra de el
vasari ai cumparat deja cercelasii? sunt frumosi!
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by irina_stef
fetelor o iau razna de tot.am facut dus,m-am machiat ,m-am aranjat,si am aparut in sufragerie cu poseta in mana sa-i fac o surpiza sotului,si ii zic ca sunt gata de plimbare,si cand colo...raspuns:hai iubita ca a inceput meciul nu fi rea te rog,toata ziua am asteptat sa vad si eu meciul asta si acum vrei sa iesim la plimbare
28+ cu si
-IRINA-
Cred ca cel mai bine ar fi sa te obisnuiesti cu ideea. Cand e meci - adio plimbarii pe afara. Si cum mai vin 2 baietei...mai bine faceti galeria impreuna....HAI STEAUA HAI STEAUA
Dana 22+
Vasari spune:
Ne-am intors de la ginecolog. Fetita e foarte bine, doctorii sunt ingrijorati pentru mine. Sper sa-i dau cumva de capat cu tahicardia asta. M-am programat la o gramada de investigatii.
Doctora mi-a spus ca e mult 9kg, si daca analizele ies bine cred ca o sa-mi reduca din vitamine, sau Fe, sau altceva.
28+
Victo spune:
asa ti-a zis vasari, ca e mult 9 kg la 28 de sapt? mie nu mi se pare.
mie dr de fam tot imi zice ca sunt prea slabuta..azi am fost si aveam + 5 kg. si cica nu e bine.
eu cu pastilele am deja ditamai programarea...elevitul il iau o data la 3 zile. in celelalte zile iau fier si calciu efervescent. dc nu uit, bineinteles..;)
28+ piticul Stefanut
Vasari spune:
Mi-am schimbat de suparare si semnatura, cu toate ca abia maine intru in sapt 30!
Pussi, stii cum a fost cu cerceii... mama mea zicea ca ar fi bine sa nu luam nimic pt bb decat dupa ce se naste. Am intrat impreuna intr-un magazin de bijuuri si cand a vazut multi cercei micuti de bebelusi mi-a zis ca ea vrea sa-i cumpere . In al doilea magazin am si gasit perechea asta si i-am cumparat. Si daca tot a inceput cumparaturile, mi-a luat o gramada de lucrusoare dragute :)
Foarte frumoasa e o carte de povesti ilustrata super din care ii citesc seara dragonitei.
29+
Vasari spune:
Victo, pai tu esti chiar subtirica, uita-te la mine.
Doctora mea e de parere ca in sarcina trebuie sa iau 11-12 kg maxim. Deja nu mai am nici o sansa, dar imi pare bine ca se gandeste la silueta mea
Eu iau zilnic Elevit, MagneB6 si Maltofer.
Stiu ca si kg in plus sunt speciale pt laptic dupa.
29+
Vasari spune:
Irina, imi pare rau. Nici eu nu suport fazele astea si al meu cam stie. Evita cat poate.
Eu iti doresc sa se recompenseze intr-un mod special sa-ti treaca toata supararea.
29+