Mamici noiembrie-decembrie 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

BB multumim
DANY ..m-da e o "scumpa" daca va povestesc ce mi-a facut saptamana trecuta o sa radeti de mine...a venit pana la mine acasa un "nene" de la mine de la firma sa-mi aduca ceva si am stat cu el de vorba in bucatarie ..tipul e cam sarit si cam "hot". pervers, etc..eu nu prea il suport dar asta e..si a venit " gloaba" in bucatarie, s-a uitat la el cu o fata doar ca nu i-a spus ca nu-l suporta, cred ca m-a simtit si pe mine si apoi ce crezi, s-a intors cu spatele la el, a ridicat funduletzul in sus si codita si a facut "pisu"..adica s-a "pipi" pe el...am crezut ca intru in pamant de rusine...
VASARI...da sincer ma astept pe 01 sept la eco sa-mi zica ca are 2 kg..deja se chinuie mult nu are loc...

ROXANA 30+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

nu prea stiu ce sa zic,sincera sa fiu,fimoza asta are legatura cu pielita aia de la baieti care oricum se rupe cand sunt mai mari?daca nu e asa ma iertati dar v-am zis ca sunt in plop

28+ cu si

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Vasari mersi mult pt paginile alea...chiar nu ma gandeam ca scrie pe DC despre asa ceva si chiar nu am citit pana acum prea multe.....dar stiu sigur ca asa vrem sa facem pt bebe.

25+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

bb, pai cum arata o graviduta normala in luna a 7-a? :)
dany, asta e mesajul no. 100, ca sa nu irosesc felicitarile tale

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by Vasari

28+

umflata si grasa, asa ca mine.....

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 28+ de bubulina IASMINA ALYSSA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by RGE

BB multumim
DANY ..m-da e o "scumpa" daca va povestesc ce mi-a facut saptamana trecuta o sa radeti de mine...a venit pana la mine acasa un "nene" de la mine de la firma sa-mi aduca ceva si am stat cu el de vorba in bucatarie ..tipul e cam sarit si cam "hot". pervers, etc..eu nu prea il suport dar asta e..si a venit " gloaba" in bucatarie, s-a uitat la el cu o fata doar ca nu i-a spus ca nu-l suporta, cred ca m-a simtit si pe mine si apoi ce crezi, s-a intors cu spatele la el, a ridicat funduletzul in sus si codita si a facut "pisu"..adica s-a "pipi" pe el...am crezut ca intru in pamant de rusine...

Bravo iepurasule panda...dar sper ca nu ai certat-o nu?!

25+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

quote:
Originally posted by Vasari

28+

umflata si grasa, asa ca mine.....

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 28+ de bubulina IASMINA ALYSSA

Asa sexy ca tine vrei sa zici!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..am certat-o de fata cu el.....si dupa ce a plecat i-am zis "bravo mami si am pupat-o!! ..ce destepte sunt animalutzele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by RGE

BB multumim
VASARI...da sincer ma astept pe 01 sept la eco sa-mi zica ca are 2 kg..deja se chinuie mult nu are loc...

Hehehehe...supertare! Panda e chiar mai simpatica decit poate fi un iepure....

Despre circumcizie: niciodata nu mi-a atras atentia subiectul, dar am citit articolul ala pus de Vasari. Cred ca riscurile acestei operatii sunt mai multe decit avantajele. Daca Lucas va decide vreodata sa faca asta va fi alegerea lui.

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin24+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Salutare!Am intrat sa va citesc si sa va salut implicit...
BB,sa inteleg ca e rost de chef???
Sa o stapaniti sanatosi si sa va bucurat de ea cat vreti voi!
Pot sa intreb ce v-ati luat?Asta daca nu sunt prea curioasa...

Mergi la inceput