Mamici noiembrie-decembrie 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

chiar vorbesc singura.....

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 28+ de bubulina IASMINA ALYSSA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Bon soir BB! vad ca te cam plictisesti...nu te lasa Iasminuca sa dormi? sau te culci tarziu de obicei???

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

gagici mai sunteti pe aici?de care combinezon tot vorbiti?din ala ptr iarna gen cosmonaut?

28+ cu si

-IRINA-

Mergi la inceput

Irina, si la noi ecografiile pentru sarcini gemelare sunt mai scumpe (poti sa vezi preturile la Medsana, Euroclinic,etc). Sincer, mie mi se pare normal ca o eco morfologica pt. gemelara sa fie mai scumpa, presupun ca trebuie sa-l masoare pe fiecare in parte in detaliu, timpul alocat se dubleaza- fiecare este tratat exact ca un fat unic, nu pe jumatate (deci ar fi cat 2 eco cu feti unici).
Eiii, comun ar fi colul; placentele sunt diferite,nu?

Jasmin, rosu imi place si la baieti, insa nu l-as imbraca in roz (asta ar fi cam singura culoare care imi sugereaza clar sex feminin...). Acum nu cred ca ar conta totusi prea mult, mai ales in primele luni, cand baietii pot fi confundati usor cu fetitele si la trasaturi

Eu am cumpaart acum haine aproape de toate culorile...

uite cateva aici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anacami

Bon soir BB! vad ca te cam plictisesti...nu te lasa Iasminuca sa dormi? sau te culci tarziu de obicei???

Cami, sunt singura si mie urat sa dorm singura!!! ieri am avut o zi cam agitata si am adormit pe la vreo 1 pana a azi la ora 12 aproape...deic iti dai seama ac acuma nu am somn....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irina_stef

gagici mai sunteti pe aici?de care combinezon tot vorbiti?din ala ptr iarna gen cosmonaut?

28+ cu si

-IRINA-

de asta e vorba:
http://www.littlebaby.ro/index.php?act=viewProd&productId=85

Mergi la inceput

da Irina! eu vreau sa ii cumpar ceva de genul www.bebeconfort.fr/UK/maison_vetements_zipzap_combi_coloris.htm" target="_blank"> asta , sa vad daca aduc si hainute (carucioare Bebeconfort aduc sigur, tot ce este posibil sa ma opresc la unul de la ei).

Ma tenteaza sa ii cumpar si www.bebeconfort.fr/UK/maison_vetements_zipzap_babyduvet_tech.htm" target="_blank"> asta sau www.bebeconfort.fr/UK/maison_vetements_zipzap_babyduvet_modu.htm" target="_blank"> asta

Cred ca ultimele ar fi mai practice, protejeaza copilul afara; daca esti nevoit sa intri intr-un magazin sau sa mergi intr-o vizita, te scuteste de chinul pe care l-ai avea cu o salopeta tip cosmonaut (ca nu poti sa il lasi cu ea in interior, ar muri de cald...)

Mergi la inceput

cami, super dragute hainutele: mie cel; mai mult imi plac cele de la Prenatal, Grain du Ble (cred ca asa se scrie ) si Chicco. am vazut ca multe sunt de primavara-vara....de iarna nu iei????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

ce frumoase sunt combinezoanele si chestiile alea ca niste saculeti sunt interesante.eu ptr haine chiar asa de groase inca nu m-am gandit.BB si mie cel mai mult imi plac hainutele de la prenatal,cele de la chicco mai putin,majoritatea mi se par cam sobre ptr bebei.acum depinde normal si de hainute ca nu toate sunt la fel.ancami intrebai daca sunt doua placente...pai nu,e una singura deci gemeni identici.doi saci amniotici da,ceea ce face sa fie riscul mai scazut,in legatura cu cordonul.

28+ cu si

-IRINA-

Mergi la inceput

BB, am vazut la cineva o salopeta cosmonaut de la Chicco f. frumoasa intr-adevar; au insa niste preturi...

Inainte de a-l avea pe Sebastian, produsele de puericultura de la Chicco erau cele mai bune- de fapt nici nu prea existau cine stie ce altceva..
In ultimii ani au venit insa o multime de alti producatori f. buni, unii chiar mai buni decat Chicco, la preturi mult mai mici. Si cei de la Chicco au dat f. mult inapoi la preturi- traiasca concurenta)...Am vazut carucioare 3 in 1 ieftinute, sub altii la modele similare

Nu mai stiu cine intreba, produsele Chicco pt. alimentatie sunt chiar mai ieftine decat cele Avent...Pentru comparatie, dati o cautare si veti gasi o multime de magazine on-line cu produse de la ambii

Mergi la inceput