Mamici noiembrie-decembrie 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

scuze am uitat da,cu landourilñe si scaunele de masina incluse,si saci din aia grosi in care se baga copii,alea se prind nu stiu cum de carut iarna,nu prea stiu ca nu am inteles bine cum,si copertinele de ploaie.
MIHUTA tu te-ai epilat cu ceara pe burtica?

28+ cu si

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

irina, si eu m-am epilat cu ceara pe burtica, pt ca mergeam la mare si chiar nu se putea.oricum nu imi placea asa cu par..bleach..problema la mine cu ceara e ca am pielea f sensibila si mi se duce si cate un strat de piele cateodata...:(:(.asa ca a ramas o pata pe burtica, dar trece intr-o saptamana.
mi-am terminat ziua citind povesti la nepotei.

28+ piticul Stefanut

Mergi la inceput

mai fetelor dar suportati?eu ma faceam cu aparatul inainte la dumneaei,dar de cand sunt gravida nu mai suport,si asa am ajuns de dau cu lama,mai greu,cracanate prin oglinda,mai ramane cate ceva,dar durere acolo nu mai suport dar pe burta...brrrrnici atat cred

28+ cu si

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

irina atunci astept sa-l primesti tu si sa vad ce si cum! Na fost scump! E varianta cu 4 roti la 9 kg. sau cea cu 3 roti la 14. 5 kg?

mihuta, victo mi-e mi-e frica sa ma epi cu ceara acum! pe burtan si eu am par.. de la progesteron desigur... dar am zis c-o sa ma epi inainte de sarbatorile de iarna... mult mai este! pana atunci sunt mare prietena cu lama

PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

pussi e cel cu 4 roti.pe cel cu 3 roti nu se pot pune landourile,doar cosulete din alea scoica sau cum se numesc,care sunt de fapt cele `ptr masina pana la 13kg.eu le -am vazut expuse la magazin pe amandoua,si e si mult mai usor de manevrat asta cu 4 roti.

28+ cu si

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

da, m-am epilat si pe burta. Acolo chiar nu doare, chiar daca in sarcina ai pielea mai sensibila. Cred ca depinde si de cosmeticiana, a mea are mana usoara si rapida, nu face miscarile bruste si ia bucatele mici. Oricum cu ceara de unica folosinta mi se pare suportabil (numai cu de-asta ma fac). Pentru inghinal total o sa mai astept totusi pana prin saptamana 37-38 ca sa ma tina pana la nastere.

Eu nu mai vad nimic pe acolo si cu oglinda tot nu cred sa am suficienta dexteritate, asa ca ma feresc de lama ca sunt in zona niste chestii extrem de utile pe care nu doresc sa le ciuntesc...

26s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ah..dar pe burtica sa stiti ca nu doare absolut deloc!

28+ piticul Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by Victo

irina, si eu m-am epilat cu ceara pe burtica, pt ca mergeam la mare si chiar nu se putea.oricum nu imi placea asa cu par..bleach..problema la mine cu ceara e ca am pielea f sensibila si mi se duce si cate un strat de piele cateodata...:(:(.asa ca a ramas o pata pe burtica, dar trece intr-o saptamana.
mi-am terminat ziua citind povesti la nepotei.

28+ piticul Stefanut

Vai, nu va epilati!!!!!! NU, nu, nu...parul ala dispare dupa nastere...dar daca umblati la el creste mai sanatos, in loc sa dispara.

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin24+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hello fetele dragi!!
ce faceti?? mai aveti chef de vorba.???? ca eu am venit cu forte proaspete...
noi azi toata dupa masa ne-am plimbat, am fost la nepotica mea iar acuma am ramas iarasi singura..... mai in seara asta si maine noapte si gata!!!!! yupiiii
ma duc sa citesc ce ati scris (intre timp mai bag cate o felie de paine cu branza topita si roshii....) si revin ....

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 28+ de bubulina IASMINA ALYSSA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Roxana, super poze!! cred ac o sa aibe bebe un simt artistic f dezvoltat!!!
ellis, nu te mai plange, ca arati f bine!!!
pussi, cum la secu este doar o cazare??? ca eu am gasit pe net vreo 5 oferte!!
irinuta, si la noi in Tm am auzit ca sunt preturi diferite pt sarcina gemelara, chiar si la nastere....
jasmin, eu cumpar combinezonul ala de la o alta mamica, care l-a folosit ff putin la fetita ei (avand mai multe) tot cu 300.000, deci nu stiu de ce nu l-am comandat de pe net....

astazi am vazut si eu cum afecteaza sarcina memoria......AM UITAT SA MERG DUPA REZULTATUL DE LA ANALIZA DE UROCULTURA!!!!!! . De plimbari n-am uitat.... dar de rezultat da....

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 28+ de bubulina IASMINA ALYSSA

Mergi la inceput