Mamici noiembrie-decembrie 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

m-as duce si eu dar el se uita la nu-s ce serial cu criminali si NU MA DUC SINGURA LA NANI ! Am zis !

26s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna dimineata!

ref. la circumcizie, nu am facut asa ceva; sunt multe tari, intr-adevar, in care este o practica curenta (ex. la evrei) din motive de igiena si evitare a infectiilor.
Este un subiect la fel de controversat ca si alaptarea , fiecare trebuie sa decida cum este mai bine. La noi nu prea se practica interventia chirurgicala, in schimb se face decalotarea mai fortata de catre unii medici; altii rec. sa nu te atingi absolut deloc de "obiect".
Sunt f. multe cazuri in care se produc fimoza, infectii, probleme de urinare.Se strange multa mizerie (un fel de mazga albicioasa), pielea se lipeste si "sigileza conducta". In cazul asta se umfla,se infecteaza, nu se mai poate urina.
La sfatul doctorei noastre noi am spalat pe acolo la fiecare baita (in primul an jumatate i-am facut baie completa zilnic, cu extrem de putine exceptii- de ex. nu in ziua vaccinului). Nu am tras fortat de ea (de fapt sotul, ca lui i-a revenit sarcina baitei), ci am spalat usurel-usurel, astfel incat cu timpul s-a rezolvat f. frumos.
Nu a avut absolut nicio problema, totul este super-ok.

Am vazut insa si copilasi care au facut infectie, groaznic!!! pana la urma au ajung tot la cutit sau la decalotare fortata (NUMAI la doctor, nu incercati acasa). Chiar eram pe hol cand un medic avea un caz cu un baietel destul de marisor- 6-8 ani- si le explica parintilor ca acum decalotarea trebuiav facuta doar cu anestezie- altfel apar si alte probleme, de ordin psihic- copilul avand mai mult discernamant se poate inhiba,etc...
Eu zic ca daca se respecta o igiena buna se pot evita in proportie mare aceste probleme (cu schimbat des al scutecului, sa nu stagneze pp cu germenii aferenti prea mult prin zona)

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Pufulet, spal absolut toate hainele noi-ale copilului sau ale noastre. In primul an de viata al lui Sebastian i-am calcat absolut tot (chiar si sosetutele); de fapt si acum- cxa am ramas cu obiceiu'

Eu o sa spal hainutele bebelushei in apropierea evenimentului, ca pana atunci se cam desterilizaeaza (sterilizarea se face mai ales prin calcat).La Sebastian le-am spalat la fel, apoi i le-am sigilat in pungi de plastic (daca ai aparat de sigilat pungi cu atat mai bine). Pentru inceput poti sa procedezi asa doar cu cateva- cu cele pe care intentionezi sa le iei in spital.Cand te intorci faci la fel si cu restul (eventual le speli pe toate inainte si apoi le calci inainte de folosire)- sa nu se depuna praful insa pe ele. In niciun caz sa nu i le dai dupa ce rupi eticheta (daca la asta te referi), nu poti sa stii prin ce au trecut pana au ajuns la tine (fabrica, depozite, magazine)

In alta ordine de idei, aseara mi s-au umflat groaznic picioarele; cu vreo ora inainte de a pleca de la serviciu am simtit ceva ciudat la picioare, cand m-am uitat m-am speriat - nu se mai cunoastea de loc "oul piciorului", ba chiar zona era ca o gogoasa! Nu puteam sa indoi talpa, simteam ca imi plezneste pielea..Am ajuns cu greu acasa (si cu apasatul pe pedale), acolo unde s-a accentuat si chiar au aparut dureri. Am luat de la 2 blocuri distanta o crema pt. picioare de la Mustela (gama 9 luni pt. gravide- am primit si cadou un gel de dus super-bine mirositor, ca era o farmacie HelpNet nou-deschisa, doar de vreo 2 zile), mi le-am proptit pe doua perne uriase si s-au mai ameliorat nitel simptomele. Azi de dimineata a fost bine, dar imi este frica sa nu patesc si astazi la fel...Lichide beau "cat cuprinde", ma gandesc insa ca pozitia de stat pe scaun nu este prea potrivita (mai ales ca ieri chiar am stat putin peste program)

Va doresc o zi placuta!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by RGE

BB ..dap..
..DANY iubita tu aveai probleme parca ac si mine cu constipatia..ca nu mai stiu sa nu cumva sa jignesc pe cineva
...am gasit remediul si am avut succes aseara si astazi de 2 ori..taratze cu lapte si miere sau taratze cu activia..e groaznic la gust dar pt astfel de efecte merge

ROXANA 30+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Da RGE, eu am pb
Mersi o sa incerc si eu!!!!

25+ ANDREI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pussi

[quote]Originally posted by RGE

studiati bine problema cu circumcizei sa se simta si fetele mele bine la

PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Vai pussi hai ca ai fost tare rau!!!!!!!!!!!! Ai zis-o direct asa...nu pe ocolite!!!Dar ai dreptate sa stii, as vrea sa faca fetele fericite sa se tina coada dupa el

25+ ANDREI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dany26

quote:
Originally posted by pussi

[quote]Originally posted by RGE

studiati bine problema cu circumcizei sa se simta si fetele mele bine la

PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Vai pussi hai ca ai fost tare rau!!!!!!!!!!!! Ai zis-o direct asa...nu pe ocolite!!!Dar ai dreptate sa stii, as vrea sa faca fetele fericite sa se tina coada dupa el

25+ ANDREI

Pussi ... mi-am sunat si sotzul si i-am zis ce ai spus tu...ce-a mai ras!!!

25+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Buna dimineata!

CAMELIA si eu pateam la fel cu gleznele pe vremea cand mergeam la serviciu; si ma dau si eu tot cu Mustella, incearca sa reduci si consumul de sare si sa-ti ridici picioarele (la serviciu) pe un scaunel, iar acasa pe perne.

Am auzit ca se face circumcizie la Medlife ca acolo sunt dr arabi si ei recomanda asta.

Ellis25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

Buna dimineatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Neata....am dormit muuult si parca as mai dormi. Ce naiba oi avea? E normal?

Aseara la un moment dat m-a luat o durere de burta care era continua, parca ar fi trebuit sa ma duc la toaleta, dar nu imi venea sa ma duc la toaleta. M-am culcat si mi-a trecut. Azi vad ca sunt ok. Aveti idee ce ar fi putut fi? Contractii?

28+ si baby Kara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

DARLEENA si eu la fel as dormi mult...cat despre dureri nu stiu ce sa-ti zic depinde cum au fost ca si eu am dureri ca se ridica burtica si ma dor noaptea ligamentele rau...
...eu declar oficial 12 kg

Mergi la inceput