dupa ce v-atzi maritat....
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/chris27/chris27.jpg)
chris27 spune:
Sunt o lenesa!Imi pare rau...o sa ma fac mica,undeva intr-un colt...sa nu ma vedeti!De unde luati pastile pt harnicie?Sau nu...Ziceti drept!Nu-i asa ca stapaniti,in secret lampa lui Alladin?Ca tot vorbiti de frecat......(Fiecare freaca ce poate!)
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Clover spune:
Diana, te anunt cu tristete ca sotul tau ar fi capabil sa se organizeze singur daca tu nu ai exista. Si nu ar uita nici uniforma, nici cheile, nici telefonul.
Agitatia ta e in mare parte inutila. Nici prin gand nu mi-ar trece sa spal cada si wc-ul dimineata. Spalatul wc-ului presupune lasat solutie de-aia minim 15 minute si dup-aia frecat cu peria si spalatul cazii inseamna sa freci cu Cif sau ceva de genul. De unde naiba timp si mai ales chef? Sau vrei sa spui ca trebuie sa tragi apa la wc dupa al tau si sa ii clatesti cada dupa ce face dus ca el e incapabil de asa ceva?
Ai face mai bine sa o lasi mai moale cu agitatia asta si cu iesitul seara in parc cu prietenii si sa inveti la ore la care merge sa inveti si sa dormi noaptea.
Il tot lauzi ca va muta mobilele cand puneti parchetul. Ca doar nu vrei sa le muti tu?!!! Eu una nu pricep nici de ce ai carat parchet. Cui foloseste ca iti nenorocesti spatele?
Pe de alta parte obsesia ta sa le faci pe toate s-ar putea sa fie compulsiva. Neavand alt control asupra vietii tale, esti sotia eroina care trabaluieste toata ziua.
Informativ, substantele de curatare sunt toxice. S-ar putea sa crezi ca tu mentii o casa curata si realitatea sa fie ca respirati mai multe substante toxice decat ar fi cazul.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Guestus
Cita rautate...cum apare o fata harnica cum repede o articulati.
Nu asculta intruder...toate fetele ar trebui sa fie ca tine.
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](icon_smile_evil.gif)
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Victoria
Sar si io cu limba soacrei: da de ce sunt vase murdare dimineatza in chiuveta, si hota la fel???? Ntz, Ntz....
Faza cu nessu' m-a lasat si pe mine verde de invidie...Al meu nu-si freaca nimika singur
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
Te lasa numa' pe tine?Maaare ingrat!Ia masuri.
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/chris27/chris27.jpg)
chris27 spune:
Si eu am probleme...Oricat frec...tot nu straluceste!....Ce sa fac?
Album foto | Slideshow
excursie
casuta noastra
Victoria spune:
quote:
Originally posted by Elle_sebquote:
cu nessu' m-a lasat si pe mine verde de invidie...Al meu nu-si freaca nimika singur
'nica, 'nica?
Elle_seb
Nica, bre...Nici macar ridichea, si aia tot io i-o frec
![](bandit.gif)
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
wonderful spune:
quote:
Originally posted by chris27
Album foto | Slideshow
excursie
casuta noastra
Ia lectii de la Victoria,are nume predestinat,si dupa vii sa ne spui si noua ce si cum.OK?
![](icon_smile_big.gif)
DOR spune:
chris27,
iti spun ce sa nu faci! Sa nu faci ca mine!M-a pus dreaq...amatoare de stralucit, ca si tine, sa frec cada cu Domestos...concentratie mare de clor...io mi-s alergica la clor.
Si cum frecam io cu sarg...mi s-a fakut rau...inca ma sufoc....
Of course, eram cu capul in jos si popoul in sus....bine ca n-am pikat in cap in cada cand mi s-a facut rau, ca sa ma linistesc.
Acum am miros de clor si in creier,mai respir un pic pe DC, las sa actioneze si apoi mai frec un pic si limpezesc bine.
Tare ma tem ca imi imput casa cu clor, desi cada era curata.
Dar am omorat totzi microbii!
Bine ca n-am crapat si io!
Victoria spune:
quote:
Originally posted by chris27
Ce sa faci, sa perseverezi, si sa mai citesti pe forum, oricand avem de invatat de la cei mai buni ca noi...
![](icon_smile_big.gif)
Acum, eu nu pricep...ce tre' sa straluceasca, parca vorbeam de ness?
![](alcool.gif)
V
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Victoriaquote:
Originally posted by Elle_sebquote:
cu nessu' m-a lasat si pe mine verde de invidie...Al meu nu-si freaca nimika singur
'nica, 'nica?
Elle_seb
Nica, bre...Nici macar ridichea, si aia tot io i-o frec
Skimba locatia ,poate ai mai mult succes.
![](bang.gif)