dupa ce v-atzi maritat....
Raspunsuri - Pagina 6
diana21 spune:
Diana, cu parere de rau, dar ai o viata...din ce povestesti tu aici, zau ca mi-e mila de tine!
Oricum, nu imi pun mintea, da' fizic nu prea iese timpul, sa freci si aragaz si hota si alte alea, sa freci buda, vana...plus catel si purcel...(pardon, barbat), scos afara, pupat in dos...hmmm, si toate intr-o ora???
Eu as tine cu dintii de asa un barbat, i-as mai da o sansa si inca una (peste ceafa), oau, sa care el plasele de la piata??? Super tare, te invidiez...e un super barbat! Si stie si sa frece menta, pardon, ness-ul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
Poze strumfesti
acina spune:
Bey ce obsedata eram eu pe vremuri, sa aranjez ciucurii covorului...dar obsesie nu gluma .
Ma dadeam jos din pat daca deja ma bagasem la somn si vedeam ca sunt deranjati...
norocul meu ca am schimbat covorul si am luat unul fara ciucuri.Ce bine ca am scapat de obsesia asta.
Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
BalMascat spune:
hahahhahaa
pt cat e de harnica, merita o stea.
mai ales ca face toate astea intre doua cafteli ale lu' barbate-su.
cred ca spala geamurile de nervi, sa se descarce.
insa nu ne-a spus cand sta pe forum, ca pare ca nu pleaca niciodata la cate mesaje interminabile scrie.
si cica invata in jur de 2 ore hahahahah
dar pe forum sta restul de 22.
Porumbita spune:
quote:
Eu as tine cu dintii de asa un barbat, i-as mai da o sansa si inca una (peste ceafa), oau, sa care el plasele de la piata??? Super tare, te invidiez...e un super barbat! Si stie si sa frece menta, pardon, ness-ul!
wonderful spune:
quote:
Originally posted by diana21
Diana, cu parere de rau, dar ai o viata...din ce povestesti tu aici, zau ca mi-e mila de tine!
Oricum, nu imi pun mintea, da' fizic nu prea iese timpul, sa freci si aragaz si hota si alte alea, sa freci buda, vana...plus catel si purcel...(pardon, barbat), scos afara, pupat in dos...hmmm, si toate intr-o ora???
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
Poze strumfesti
[:-
Diana,eu am ajuns sa postez rar,in afara de "Prieteni..."deci nu ma poti banui de sarcasm repetat.Fetele au,se pare,o experienta conj. mai lunga si te sfatuiesc sa te mai menajezi,sa-ti mai tragi sufletu' ca nu trebuie sa arzi ca o lumanare,adica repede.Dozeaza-ti energia si timpul mai cu mila fata de tine,ca n-o poti tine-n ritmul asta mult timp.
Inainte aspiram ca o toanta maniaca de 3 ori pe sapt.De ce?De proasta.Acum aspir o data si e la fel ca atunci de curat.Important e sa-i obisnuiesti pe toti sa pastreze si ai sa vezi ca nu mai trebuie sa-ti dai sufletu'.
Guestus spune:
Cita rautate...cum apare o fata harnica cum repede o articulati.
Nu asculta intruder...toate fetele ar trebui sa fie ca tine.
zepellina spune:
quote:
Originally posted by Guestus
Cita rautate...cum apare o fata harnica cum repede o articulati.
Nu asculta intruder...toate fetele ar trebui sa fie ca tine.
Kitty spune:
M-am abtinut cat m-am abtinut si la celelalte subiecte si al asta pana acum, dar explodez!!!
Are barbatu-meu o vorba care mi se pare ca se potriveste aici: cu o mana da din maini si cu o mana da din picioare! Cam asa o imagine am in situatia asta: harnicuta cu copilul in brate, amestecand in oala, cu un picior stergand pe jos si cu celalalt mangaind pisica....Aaaaa, si cu tigara in gura.
Recunosc: sunt invidioasa raaaaaauuu!!! Eu am reusit numai performanta sa alaptez fetita in timp ce fac lectii cu baiatul si vorbesc la telefon cu prietena mea care face aceleasi lectii cu fiica-sa si il alapteaza pe finutul meu!!! Ce ziceti de sincronizare?
Cred ca acum mi-o iau!!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Slideshow http://www232.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=76030397#
Victoria spune:
Sar si io cu limba soacrei: da de ce sunt vase murdare dimineatza in chiuveta, si hota la fel???? Ntz, Ntz....
Faza cu nessu' m-a lasat si pe mine verde de invidie...Al meu nu-si freaca nimika singur
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
Elle_seb spune:
quote:
Originally posted by Victoria
cu nessu' m-a lasat si pe mine verde de invidie...Al meu nu-si freaca nimika singur
'nica, 'nica?
Elle_seb
May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!