Mamici de Martie-Aprilie(6)
Raspunsuri - Pagina 15
simonette spune:
Baaaaiii!!! Ce faceti voi aicea? Eu stiu ca la 12 saptamani, gata...ai intrat in al 2-lea trimestru...cine...unde scrie ca la 14 saptamani? Cum o fi...sanatosi sa fie bbii ca asta e cel mai important!
Nicoleta, bun venit alaturi de noi la odisee si sa ai parte de cele mai frumoase 40 de saptamani!
Clau, bafta multa la echo cand mergi...te asteptam cu vesti minunate!
Zozelino, fata mea, si eu am avut azi niste dureri ingrozitoare, care nu ma lasau sa merg...incerc sa nu ma impacientez prea tare! In fond tot ce e scris se va intampla! AAA...si eu vreau echoooo
Simonette13+
PozeLuca
BB2
clauclau spune:
Numeioana, eu asa am crezut, ca la 12 saptamani intru in trimestrul 2. Asta e, mai astept atunci...nu-i bai!
Zozela, o sa va povestesc maine ce face bebe in burtica...abia astept caci apoi ma mai linistesc si eu pentru o perioada.
Asa m-am tinut sa vad si eu documentarul " In pantec", dar n-am reusit...m-a luat somnul exact de la 16 la 17, cand m-am trezit eu tocmai se terminase. Sper sa-l mai dea in reluare!
CLAU 12+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
clauclau spune:
Simo, ce faci mama? Nu prea te-am mai prins pe aici, de fapt cand vin eu pleci tu si invers...
Pup burtoasa!
Nicoleta, bine ai venit!
CLAU 12+
zozela spune:
Simo esti mortala!! Cred totusi ca e normal sa fim paranoice! Cine nu are o mica doza de paranoia-cel putin in primele luni-cred ca-i mai degraba inconstient
Ahh.si citez:"Saptamana a 13-a reprezinta in sarcina, contrar tuturor superstitiilor, momentul de trecere a liniei magice ce desparte o perioada plina de primejdii si frustrari (primul trimestru) de ceea ce multi obstetricieni considera a fi perioada de aur a sarcinii (trimestrul doi)." Amandoua aveti dreptatea voastra!
Edit,sa pun si continuarea pt.ca mi s-a parut draguta:"In aceasta parte a sarcinii totul parca incepe sa "inverzeasca". Sansele aparitiei unui avort spontan scad vertiginos, greturile te parasesc in mod miraculos, starea de energie incepe sa-ti revina, ca si apetitul pentru mancare (dar si cel pentru sex). Este luna in care vei spune adio blugilor si fustelor stramte, asa ca vei incepe sa faci vizite din ce in ce mai dese la croitoreasa sau in magazinele de moda. Iar vizitele la toaleta scad si ele ca frecventa. Asa ca bucura-te de aceste trei luni cat mai mult. Mai ales ca din aceasta luna furtuna emotionala care ti-a umbrit primul trimestru de sarcina incepe sa se linisteasca."Sursa:eva. ro
Asa de frumos se vorbeste-incat abia astept sa ajung si eu in trimestrul 2!!
Ela.. in 9+!!
Varsta mogaldetzei
Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)
simonette spune:
Iata ce scrie la saptamana 12:
Va apropiati vertiginos de sfarsitul primului trimestru.
Simonette13+
PozeLuca
BB2
midasnu spune:
Ma inscriu si eu la mamici de aprilie 2008. Azi de dimineata mi-am facut testul si a iesit pozitiv. Cum fac sa apar si eu pe lista? cui trimit PM? multumesc frumos, sper sa mearga totul bine!
Elena
clauclau spune:
Zozela, ce frumos suna trimestrul 2, o sa ne simtim ca niste regine...Abia astept!
Midasnu, bine ai venit si sa ai o sarcina usoara! Trimite un PM la randunici cu DN, UM si DPN.
CLAU 12+
simonette spune:
http://www.youtube.com/watch?v=H_IIIibwyXo&mode=related&search=
Ia uitati randunicile mele...documentarul de ieri!!! Insa nu ma injurati caci este netradus!!!
Simonette13+
PozeLuca
BB2
deeapui spune:
Fetelor, eu am documentarul "In pantec". Nu stiu cum sa facem sa intrati in posesia lui. Stiti vreun site pe care sa-l pot pune? e ft ft lung..ca un film, ce mai.
Zozela, cand ne intalnim sa-ti dau CD-ul? Daca il mai vrei :)
Deea, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2