Mamici de Martie-Aprilie(6)
Raspunsuri - Pagina 14
bitza037 spune:
Simonette ai mare dreptate.......eu is cam de cand cu renovarea apartamentului.DE abia astept sa termin ca sa ma linistesc si eu.Merci ca m-ai scos la lumina.
IRINA
+5
numeioana spune:
Zilele astea mi-a fost un rau... Am fost la restaurant si am mancat spaghete bolognese, ca mi-era pofta, am luat 3-4 inghitituri si cand am ajuns acasa le-am dat la rate... Acum vad ca ma ia iara... Ufff, abia astept sa meste bebe ca sa treaca toate greturile! Am sunat-o pe doctorita si mi-a zis sa ma duc vineri la control. Abia astept sa-mi vad samburica! Sper sa fie bine, ca ma cam jeneaza burta, parca si cand ma asez pe scaun ma jeneaza ceva pe-acolo... Ma tot gandesc la chisturile ovariene pe care le am sau le aveam... sa nu se fi marit... Sau sarcina sa nu fie prea jos... Off, sunt cam ingrijorata. Abia astept sa se faca vineri!
Ioana
13+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
zozela spune:
Off mai Ioana...si tu!!..Cred ca intram iar in sfera "paranoia" Vai de capul nostru..
Ela.. in 9+!!
Varsta mogaldetzei
Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)
clauclau spune:
Neata dragelor, eu am fost plecata in weekend, vad ca am de recuperat nu gluma...
Zozela, Numeioana, imi pare rau ca nu va simtiti prea bine, sa speram ca dupa primul trimestru trec toate simptomele astea.
Delioara, bine ai venit! Sa ai sarcina usoara si bebe sanatos!
Eu de azi am intrat in al doilea trimestru de sarcina, am inteles ca asta trebuie sa fie cel mai frumos...Maine dimineata merg la eco, sa-mi tineti pumnii ca am niste emotii de numa'!
CLAU 11+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2 !
Nicoleta spune:
Salut.
Ma primiti si pe mine? Sunt insarcinata (UM 14 iulie 2007), mai am un baietel de 4 ani si 7 luni...
E cam brusc sa incep sa scriu despre mine, dar o voi face si voi incerca sa va cunosc si pe voi.
Nu am greturi (nu am avut nici la prima sarcina), insa am inceput deja sa iau in greutate (nici inainte nu eram slabuta, deh, munca la birou si soiu rau).
Sanatate va doresc si sa ne citim cu bine.
Nicoleta
delioara spune:
normal ca sunt putin "dusa"!abia intru in a 9-a saptamana1 cred ca astept sa creasca, sa-l vad mai bine la echo, sa nu-mi mai fac griji... Va pupic pe toate.o sa ne mai auzim cand venim de la mare. eu sunt invatatoare si sunt foarte curioasa sa aflu cum o sa reactioneze elevii cand o sa auda ca trebuie sa invete cu altcineva...asta e! sunt trista ca-i las, dar ma bucur pentru mine!vreau un BB de 5 ani, deci...
Din nou va pup, sa va fie bine la toate si sa auzim numai lucruri bune!
andreea_co spune:
Buna fetelor!Multumesc de primirea calduroasa si ca m-ati pus pe listuta. Eu ma laud cu o greata de toata frumusetea, dar macar bebe sa fie bine.Eu vineri trebuie sa merg la doctor, sper sa fie bine.De la ultima menstruatie am 7 saptamani, inseamna ca bebe are aprox. 5 saptamani, in functie de ovulatie,nu?
Sarcina usoara tuturor va doresc!Pupici!
alina_80 spune:
Salut burticute!
Si bine v-am regasit.
Am fost plecat in concediu si vad ca deja avem forum nuo.
Numeioana stai linistita ca totul va fi bine, ai incrdere ca Dumnezeu te va ajuta.
Sieu sunt tare nerabdatoare , joi merg la doctor pt tratament, la analize mi-au gasit ureaplasma (am inteles ca e cam naspa).
Voi ce ziceti?
Am niste emotii , imi fac si ecografie. O sa-l vad pe bebe.
Abia astept.
Pupici si sa ne auzim cu bine.
10+
numeioana spune:
Clau, sa speram! Vezi ca nu ai calculat bine. In sapt 14 se intra in trimestrul al doilea. Adica exact la 3 luni de la UM. La tine e 30 ugust. Mai ai un picut. Si eu intru saptamana asta in trim. 2.
Zozela, hai sa ne luam de mana:))
Ioana
13+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
zozela spune:
Ioana eu am dormit putin-si vad ca am mai prins curaj!Oricum tu mai ai muuult mai putin pana o sa scapi odata de scarbele astea de greturi!Mie mi se face rau numai cand ma gandesc cat mai trebuie sa le suport.In plus-trebuie sa te gandesti ca esti o fericita-Vineri te intalnesti iar cu BB!
..Una peste alta..da manutza aici
Am auzit si eu despre carnetul gravidei si am intrebat Dr.de familie atunci cand am mers sa-i spun ca-s bortzi.M-a luat in evidenta si mi-a zis ca voi primi si canetul data viitoare cand ne vom vedea-respectiv in Septembrie(am inteles ca fiecare medic de fam.merge cu datele gravidelor lui la spital-de unde li se dau si carnetele)Acum..asta am priceput eu..Nu stiu sigur care-i adevarul.
Bitza recomand si eu-cu caldura-prunele!!
Clau abia astept sa ne povestesti despre evolutia lui BB!Emotiile sunt normale in cazul tau-nu?!
Bine ai venit Nicoleta!!Sarcina usoara si odisee frumoasa alaturi e noi!
Restul -unde sunteti?!
Ela.. in 9+!!
Varsta mogaldetzei
Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)