*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(7)
Raspunsuri - Pagina 18
ali24 spune:
incerc si eu sa vad daca nu mai imi apare tot carnatul la poze
poze rafi si poze botez http://community.webshots.com/album/559390002gMslLo
alina mamica lui rafael albert
ali24 spune:
mai incerc odata ca vad ca nu mi a reusit
poze rafi si poze botez
[URL
=http://community.webshots.com/album/559390002gMslLo]poze rafi[/url]
ali24 spune:
offffffffffffffffffffffffffffff
poate mai imi explica si mie cineva
poze rafi si poze botez
[URL
=http://community.webshots.com/album/559390002gMslLo]poze rafi[/url]
mica0307 spune:
numai_eu si maya a luat in greutate cam putin in ultima luna - 500 gr fata de lunile anterioare in care a luat peste 1 kg. Si mananca numai de la san. Nici mie nu mi se pare ca nu s-ar satura, o mai incerc si cu nan dar nu prea vrea. Saptamana asta am vazut ca a luat 120 gr. De ce nu te mulgi si lasi lapte in bibe? Eu un prea sunt de acord cu renuntarea la san.
poohy am vazut ca intrba cineva de caciulita lui manu. Tre sa recunosc ca de la ea m-am inspirat si eu si am vrut neaparat ca maya sa poarte la botez una crosetata, da roz
.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
Pepsi spune:
numai eu, si david a luat mai putin acuma, si cind am fost ultima data la clinica de lapte mmi-a zis ca bebei alaptati exclusiv, iau mult in primele 3 luni, apoi nu mai iau asa mult, si oricum cu virsta ei nu mai iau asa mult, la 6 luni tre sa-si dubleze cu ce s-au nascut!eu zic ca nu ai de ce sa-ti faci griji, asta e cu bebeii alaptati, nu cresc dupa grile, important e sa fie binedezvoltati, sa nu le fie foame, mama sa se alimenteze corect sa aibe lapte de calitate, important e sa ia in greutate si sa nu scada!si nu renunta la alaptat ca incepi serviciul, poti alapta dimineata , dupa masa cind vii si seara, eu, asa alaptam cind lucram(desi bebe era mare 18 luni si se hranea cu altceva)dar restul meselor de lapte sau te mulgi sau ii dai formula ptr virsta lui!
poohy, asa e copii frumosi avem toate!pupici si tie si lui Manu
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
angelabv spune:
ali24 and petit_ange, multumesc pentru raspuns, am sa incerc si asa, o sa va spun cum merge
alex, am vazut albumul si mi-a placut, asa ca i-am facut si eu puiutei mele , am "furat" ideea ta ...
Daca aveti timp , aici e puiutul meu
http://www.totsites.com/tot/nicole-amber
Ninutza spune:
POOHY, lui Manu ii sta extraordinar de bine in roz...si imi plac si cerceii...VREM SI NOI!!!...dar aici nu se fac gauri in urechi la bebelusi si eu singura parca nu m-as risca sa-i fac.
Se pare ca la noi in odisee sunt bebelusi foarte frumosi. Dar stiti ca exista o vorba: din parinti frumosi sigur ca iese un bb frumos. ;)
Va pupam!
http://mirunamaria.blogspot.com/
corap spune:
neata, capshunici & mamici.
o
din partea mea. sunt aici, in umbra, va citesc... da' nu mai stiu ce/cui sa raspund, asa ca scriu mai rarut.
vad ca bantuie depresiile pe-aici, asa ca-i vremea sa va rasfatati si voi putintel. lasati copiii cu taticii/bunicii si mergeti si voi la o cafea/cinema/shopping cu prietenele.
de la mamica de doi bebici
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
leyla spune:
Buna, si noi ne-am confruntat cu acelasi lucru pana pe la 4 luni jumate, incepand de pe la 2 luni, am inteles ca este din cauza energiilor si tensiunilor acumulate in cursul zilei, plansul este un mod de a se elibera de acestea. Rabdare multa va doresc, o sa treaca.
quote:
Originally posted by CHOWPERSA
POOHY AI NASCUT LA MUNICIPAL?
in timp ce iti admiram frumusetea am observat ca are caciulita lucrata manual, la fel ca a lui ALEX pe care i-am luat-o din spital.si ce rochita de domnisorica, ce sa mai are mama o minunatie.
intrebam si eu mai devreme despre plans la bebelus, ma ajutati?poate plange din senin numai la o anumita ora(seara pe la 20), cel putin30min. fara oprire si fara un motiv aparent in restul zilei fiind deosebit de cumintel?pediatra spune ca ar fi colici dar a cam trecut 1 luna jumate de cand face asta.
carstea spune:
CHOWPERSA,eu am luat scutece absorbante din Auchan,desi mi-am facut rezerve asa ca nu stiu daca mai au pe stoc.Voi merge sambata sa mai iau.
Rares a fost bolnavior in prima parte a vietii lui.A fost diagnosticat cu pneumonie cauzata de un stretococ grupa D de origine intrauterina (au zis ei)desi Eiasul s-a inchis la o luna de la nasterea lui Rares.O coincidenta este si faptul ca am avut acelasi doctor Tutunaru ca si KAY ,care nu s-a mai interesat de bebe din momentul in care a iesit din sala de operatii decat in condititile in care a fost tras la raspundere.(doamna doctor Popa i-a reprosatfaptul ca nu a fost anuntata ca am stat cu membranele rupte 18 ore si ca de aici infectia intruterina )
I-ar m-am ambalat.Pe scurt am avut 3 saptamani intense pe holurile spitalelor.Ne-am facut bine la Budimex,si de atunci avem un copil frumos si sanatos.
POZE