*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Salve!
Andrada, asteptam vesti! Sper ca sunteti bine si frumosul de Antonio acum zambeste pentru noi poze ;)

AlexAlice, bine ai venit! Ai o scumpica de fetita, bebeii mulatrii mi se pare ca iau intotdeauna ce e mai frumos de la ambii parinti, imi vine sa ii mananc! Eu sunt moarta dupa bebei cu parul cret E o fetita in parc creata-creata care rade tot timpul, e mortala

Ninutza, bine ai venit la odisee! Of doamne ce frumusete de fetita ai si tu!

Timur, Chowpersa, v-am admirat si voua comorile!

Sobi, pupici pentru Vladut! Nu stiu cu unghiutele, mie mi-a zis pediatra sa nu le tai rotund. Dar ii raman colturi si isi face niste zgarieturi... Ma gandeam sa iau o pila pentru ea sa ii mai rotunjesc colturile alea
Singura daca cand a avut ceva la degetel a fost cand i s-a rupt o unghie. I-am dat (la indicatia medicului) cu unguent oftalmin cu canamicina si apoi i-am pus manusa peste

Paflo, daca Sofia a fost o mancacioasa si acum nu mai e, inseamna ca pot sa ma astept si eu la asta de la Manu (mancacioasa mancacioaselor acum)

Pepsi, pupici pentru Dominic si Davidut cel cumintel!

Va zic eu, capsunicile si capsuneii sunt cei mai frumosi copii, in frunte cu Sonia ;)

Nici eu nu sunt de acord cu suptul degetului = copil nemultumit... La fimea e dovada de disperare cand ii e foame, e somnifer pentru somnic si jucarie cand suntem bine dispusi. Si credeti-ma ca toti o alinta ;) Dar nu dupa asta ma iau, stiu din proprie experienta Eu mi-am supt degetul pana la 2 1/2 ani, si nu am fost deloc frustrata :))) Am fost o rasfatata si jumatate

Mai fetelor, eu visez la niste mici, o fripturica de porc, niste salam de Sibiu... Ma rog, chestii pe care nu le-am mancat de cand am ramas insarcinata (cu exceptia salamului de Sibiu de pe la nunti la care nu am rezistat) Si acum cu fara lactate, vreau branza si lapte si cascaval si inghetata Dar nu ma ating de ele sa ma tai cat timp mai alaptez. Or fi n-or fi bubitele lui Manu de la ele, dar mai bine sa nu mananc

Anca de Manu
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Servus fetelor, ce mai faceti ? Vad ca avem mamici noi si capsunele frumusele - bine ati venit ! Eu am avut musafiri saptamina trecuta si nu am reusit sa intru pe net , am sa citesc din urma sa vad ce mai e nou ! Am si eu o intrebare, va spuneam ca lui Nicole ii curge un ochisor, i-am pus picaturi 10 zile Gentamicina, era mai bine dar nu i-a trecut de tot, inca mai are dimineata ceva moale asa...O sterg cu compresa sterila de dimineata, dar nu-mi place cum arata. Stiu ca mai erau bb-i cu aceeasi problemuta, voi ce ati mai facut, ce v-a mai spus pediatrul vostru- eu merg in 25 sept. pentru vaccinul de 4 luni. Am auzit sa o sterg cu lapte de la sin, voi ce ati mai incercat ???

Va pupam, Angi si Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

Poohy de ce nu papi lactate??
Mie mi-a zis dr ca pot manca orice lactate cu exceptia laptelui dulce care da colici bb-ilor.
Am mancat si orice fel de fructe... si usturoi...
Exceptie cafea, cacao (am dat iama prin inghetata cu caco dar nu mi-a dormit piticul si de atunci gata), cola, pepsi (oricum mie nu-mi plac sucurile decat cele 100% naturale), fasole, mazare sau treburi de genul asta.

http://community.webshots.com/album/560359057vRBEhz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

buna
Azi mi-am facut cont la BCR sa pot lua alocatia pe cars si am aflat unde trebuie sa depun cererea(undeva pe str Hambarului)
O intrebare pt. mamicile de baieti:ii lasati fara pampers in timpul zilei?
Pe Rares l-a durut burtica azi si ii faceau matisoarele....ghiort,ghiort.S-a trezit din somn urland.Acum e cu tati pe afara iar eu ma relaxez(ma mulg)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Timur, lui Manu ii tot apar bubite si am zis sa nu fie de la ceva din alimentatia mea la care sa reactioneze urat... E buba mea de pe creier, normal ca poti sa mananci lactate cat alaptezi

Angelabv, nu stiu ca Manu nu a avut

Anca de Manu
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Cineva a intrebat azi ce acte iti trebuie pt a lua alocatia pe card(asta daca n-ai solicitat de prima oara):
-certicatul de nastere a lui bebe
-buletinul mamei
-codul IBAN cu semnatura si parafa bancii
Se lucreaza numai cu BCR pt.indemnizatii.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

POOHY AI NASCUT LA MUNICIPAL?
in timp ce iti admiram frumusetea am observat ca are caciulita lucrata manual, la fel ca a lui ALEX pe care i-am luat-o din spital.si ce rochita de domnisorica, ce sa mai are mama o minunatie.
intrebam si eu mai devreme despre plans la bebelus, ma ajutati?poate plange din senin numai la o anumita ora(seara pe la 20), cel putin30min. fara oprire si fara un motiv aparent in restul zilei fiind deosebit de cumintel?pediatra spune ca ar fi colici dar a cam trecut 1 luna jumate de cand face asta.
CARSTEA Eu as vrea sa-l las pe ALEX dezbracat fiindca se simte foarte bine dar nu am mai gasit chestii din alea gen cercefut pampers, si caut de fiecare data cand merg in cora, si merg f.des dar nu au mai adus.Nu te supara ca te intreb dar de ce avea Rares branula, eu am cam lipsit de la net fiindca nu am acasa si abia am inceput serviciul si poate ca ai spus la timpul lor.sper sa nu te rascolesc eram doar curioasa.
E asa dragalas incat initial am crezut ca e fetita.Si Alex sa nascut cu mult par si nu i-a cazut dar al tau il intrece.
BAIETEL GRASUNEL
VEZI CEL MAI IUBIT BARBATEL

POZE ALEX

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Angelabv si Isabella a avut un ochisor care curgea si i-am pus cateva picaturi de lapte de la san in el si a trecut imediat.
Pupici la Nicole.

de Isabella

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Buna seara mamici si capsunici.
Constat cu parere de rau ca am din ce in ce mai putin de citit in ultima vreme. Probabil piticii va ocupa mai tot timpul.
Elteka multumesc pentru raspunsul in legatura cu coloana. Stii cumva daca as putea gasi pantofii respectivi si in Romania?
Carstea eu il las pe Andrei fara pampers in timpul zilei pe paturica absorbanta si ii place tare mult.
Alexalice bine ai venit. Tare dulcica fetita ta. Sa creasca mare si sanatoasa si sa va bucurati de ea. De lapte nu stiu ce sa-ti spun, bebelul meu mananca inca exclusiv san. Dar din ce am observat eu pe la noi pediatrii recomanda Nan sau Humana.
Si eu sunt tot la subiectul nu cred ca mai am lapte suficient sunt. In ultima luna bebele meu a luat numai 400g, in conditiile in care in prima luase 1500g. Si din cele 400, 150 au fost in ultimele 9 zile. Mi se pare extrem de putin, si totusi nu da semne ca nu s-ar satura la san. Zicea Pepsi ca daca totusi ia in greutate, doarme bine, uda pampersii si face kk, e ok. Al meu doarme bine, ba chiar si-a marit intervalul dintre mese in ultima vreme iar noaptea nu se mai trezeste deloc, face kk zilnic, uda cam 4-5 pampersi pe zi. Pepsi ma ajuti si pe mine te rog? Crezi ca a crescut prea putin si i-ar trebui supliment? Eu oricum peste o luna merg la serviciu si probabil o sa-l intarc, macar pana atunci as vrea sa ramana exclusiv pe san. Crezi ca e ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

angelabv-si la bebelul meu i a curs un ochisor si l am sters cu lapte de la mine si l am si stropit putin in ochi direct de la sursa si a doua zi nu a mai avut nimic.si pot sa zic ca i a curs foarte tare.

poze rafi si poze botez http://community.webshots.com/album/559390002gMslLo
alina mamica lui rafael albert

Mergi la inceput