*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(7)
Raspunsuri - Pagina 16
CHOWPERSA spune:
TIMUR
HAM=PORTBEBE
al meu este pana la 4 luni, si l-am folosit de cand avea 1 luna
BAIETEL GRASUNEL
VEZI CEL MAI IUBIT BARBATEL
POZE ALEX
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
petit_ange spune:
AlexAlice bine ai venit printre noi! E o scumpa fetita ta, are un par superb. Eu la fetita mea ii dau ca si completare lapte Nan si sunt multumita de el.
Andrada sanatate la Antonio. Va tinem pumnii!
Timur si eu am mers cu isabella la supermarketuri de cand avea cam o luna. Eu nu o trezesc noaptea, doarme de pe la 22 pana pe la 7.

de Isabella
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
moko spune:
apar si eu dupa multa-multa vreme cu scuzele de rigoare!! am citit tot ce ati scris, m-am rugat pentru kay si Sosonica ei, m-am bucurat pentru progresele fiecareia din voi...dar nu am putut scrie nimic-am fost intr-un soi de silentia stampa in care pur si simplu nu m-am putut exprima in niciun fel.
RAportam si noi la aproape 2 luni ca suntem destul de cumintei, papam numai tzitzi lui mami, nu primim suzeta ( nu am vrut sa i-o dau la inceput si cand intr-un moment de criza a lui si de disperare a mea am incercat sa i-o dau nu a mai primit-o)-dar ne rontaim uneori pumnisorul, si, desi in timpul zilei locul preferat este patul lui mami si al lui tati, dupa masa de seara dormim singurei, in camera noastra.Peste noapte nu se trezeste decat la 5 dimineata cand mamanca si adoarme la loc pana spre ora 10.
Deci, ma pot declara ca fiind o mamica norocoasa!!..nu ca nu ar avea si Stefanutul meu zile absolut imposibile, in care plangem amandoi- el de crize si eu de neputinta...dar toate raman in urma si eu raman cu un copil minunat! Ne pregatim si noi de botez( va fi pe 16 septembrie)- dar trebuie sa recunosc ca nu am nicio tragere de inima...sper totusi sa-mi revin cat de curand si sa intru in "focuri"!!
Va pupam pe toate mamicile de capsunici si pe comorile voastre!!!
" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
timur spune:
Multumesc mult de raspunsuri!
[URL=http://community.webshots.com/album/560359057vRBEhz]poze[/url]
mica0307 spune:
Hello capsunici,
Noi am fost plecate cateva zile din Bucuresti, dar acum am revenit. Imi place ca mai ies si eu da parca m-am saturat de facut si desfacut bagaje.
Ma duc sa citesc ce ati mai scris si sa vad ce face Soniuta.
Pupici
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
AlexAlice spune:
Va pup, fetelor! Va multumesc de primire! 
Vas, Madi, Petit_ange, va multumim. V-am admirat fetitele, sunt niste scumpe! 
Tincutza, Chowpersa, Timur, multumesc pentru raspunsurile privind lapticul.
Alice este mulatra, pana acum insa se pare ca gena mea a fost mai puternica, e destul de alba... abia pe la un an se mai inchide la culoare si o sa aiba si parul cret.
Si Alice are un pic de gusita, si se cam irita dar o dau cu Bepanthen si ii trece.
Am tot pus-o sa doarma pe burta dar nu ii place deloc, acum trebuie sa am grija cand doarme pe spate sa ii intoc capul cand pe o parte cand pe alta, sa nu i se aplatizeze! Ii studiez capsorul in fiecare zi, sunt stresata rau 
Voi le faceti baie la bebei in fiecare zi? Aici, in Germania mi-au zis la spital sa ii fac baie o data la 5 zile!!! Dar maica-mea m-a batut la cap sa spal copilul in fiecare zi, la fel si sotul care zice ca e copil de african, nu are piele de alb, prin urmare trebuie spalata des ![]()
Va pup, pitica se pare ca s-a plictisit de swing, a inceput sa maraie.
Alex, mama lui Alice
Paflo spune:
Servus!
Timur, depinde de portbebe. Al nostru (de la Chicco) se poate folosi de la 0 luni: initial in pozitie orizontala si apoi in fundic. Noi parca de la 4 saptamani l-am folosit in pozitia in fundel (la recomandarea pediatrului, Sofia avand si unele mici probleme cu displazia de sold).Pentru a-ti apare doar numele pozei, trebuie sa pui adresa (cea care incepe cu http) intre ghilimele. Si apropos de poze, ai un flacau tare dragut!Iar la supermarket cred ca am fost prima data pe la trei saptamani (sa ai grija la raionul de carne, lactate, etc, unde e mai rece sa-l acoperi pe Bogdanel cu ceva - eu folosesc o pelincuta din finet); Sofiei ii place mult de tot la cumparaturi (probabil etichetele colorate o atrag).
Sofia continua sa fie maraita la masa, nu intotdeauna, dar destul de des, mananca mai putin la masa, dar mai des. Madi, uneori si ea face ca Ana ta. Sper sa nu le tina mult etapa asta...In rest e vesela, se joaca, gangureste...
Ieri mi-am luat 'liber' cateva ore si am iesit cu prietena mea cea mai buna (care are si ea o fetita dulce foc de 1 an si 2 luni)in oras - am cascat gura prin magazine, am stat la cafea si la barfa, ne-am plimbat...chiar mi-a prins bine!
Va doresc o zi linistita!
Florina R.
vas spune:
Paflo, ce fain. Si eu imi mai permit asa cate o iesire. Ce relaxata te simti. Eu ma scot cu nuntile ca mai merg la salon si tare bine imi prinde.
PetitAnge, ce bine de tine ca doarme asa de bine.noi adormi pe la 22.00 dar doar pt. o jumatate de ora, dupa care mai adormim la 00.00.Si la 8 dimineata suntem fresh. deci trebuie sa fii happy cu un asa copil.
nici eu nu cred cec spune Spock ala referitor la suptul degetului.
Sunt mamica
poze
vas spune:
hai ca a adormit si printre acte mai trec si pe la voi.
Cum spuneam nu cred ca suptul degetului are de-a face cu iubirea sau neiubirea parinteluifata de copil. Eliza dupa ce suge zdravan laptic urmatorul lucru dupa ce se mai jaoca cu tzitzi e sa isi bage degetul in gurita, de fapt pumnul. Iar asta se intampla cand e la mine in brate deci nu cred ca e frustrata deloc.
Alex, am si eu o prietena casatorita cu un tip de culoare si sa stii ca fetita nu e foarte creola, iar al doilea copil, un baietel, e alb, are parul saten si pe deasupra mai are si ochii albastri.Dar la trasaturi seaman foarte bine cu surioara lui.
Deci s-ar putea sa nu se mai inchida si sa nu aiba parul cret. Oricum e scumpa foc.
Despre baita noua ne-a spus sa ii facem in fiecare zi si sincer cred ca am sarit doar de vreo doua ori peste ea, si asta in cazul in care am ajuns foarte tarziu acasa si nu am vrut sa o trezesc. Eu sunt de acord sa ii speli pe bebe zilnic cel puti pana pe la 5 -6 luni, mai ales cu caldurile astea.....
Sunt mamica
poze
timur spune:
Multumesc pt raspunsuri!
In leg cu baita: noi ii facem baita zilnic. Am citit ca incepand cu a doua luna poti sa-l speli la cap si o data la 2-3 zile. In schimb trebuie spalat la fundulet dupa fiecare kaki (asta zisa de dr pediatru).
Incercam si noi azi sa mergem cu bb la cumparaturi. Sa vedem ce iese.
Si bb-le nostru isi baga tot pumnul in gura si intr-un final apoteotic reuseste sa gaseasca degetul mare.
[URL=http://community.webshots.com/album/560359057vRBEhz]poze[/url]