*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Paflo, daca-i dai biberon, incearca sa-i faci lapticul mai rece/cald decat de obicei. Eu asa faceam la Tudor, mai ales in perioada cand ii ieseau dintisorii, si cateodata mergea.

Carstea, nu e obligatoriu sa-i dai suculetul dimineata. Eu l-am dat la primul la masa de la 10, dar am inceput pe la 5 luni si Tudor a mancat lapte praf de la 2 luni. Poate ar fi bine sa intrebi un medic despre varsaturile in jet, poate bb nu e pregatit inca ptr diversificare.

Carrie, al meu bb mai scoate laptic cand se agita. Nu stiu cum, il apuca zbenguiala exact dupa ce mananca si inevitabil...vomita....

Eu am primit deja alocatia copilului pe iunie si iulie, dar nu si indemnizatia. Oricum, dosarul l-am depus mai tarziu, la terminarea concediului postnatal.

Bbele meu nu prea mai vrea biberonul, in ultima saptamana i-am dat doar san, ca m-am cam saturat sa ma mulg si sa tot fierb la pompa. Mi-e mai greu un pic ca nu pot sa-mi dau seama daca se satura, ptr ca mai mereu adoarme cu tzatzi in gura dupa 10 minute si cateodata cere din nou la 3-4 ore papa, dar si la juma de ora o ora. Si nu e deloc plangacios, chiar daca-i e foame plescaie din buze si atat! Mai rau e cand i se face somn, atunci maraie si nu-i mai intri in voie. Mi-e si jena sa va povestesc ca am copil cuminte, cand stiu ce probleme aveti unele dintre voi...

Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moberi spune:

Carstea bebele tau e paros ca si al meu, numai ca al meu a inceput deja sa cheleasca si cum imi cade si mie parul e nasol ca e tot cate un par in toata casa!

Andrada ai doi baieti pe cinste, dar un pupic special pentru Antonio, cat suculet bea acum?

Chowperesa al tau baiat vad ca deja a facut o victime; eu nu ii dau calciu; nu mi-a zis doctorita de asa ceva, asa ca nu-i dau ;
Antonia lui Mone e draguta foc – de fapt toti trei sunteti niste frumosi…eei ei tineretea asta… Sper ca esti mai linistita, ultima oara erai suparata rau cu bunica sotului, i-au mai trecut ,,sfaturile binevoitoare”?…
Yoyoyo – ce idée buna cu pozele bebelusului la botez!

Elteka, Dolo e mortal, iar tu ai putea sa scoti o carte cu pataniile din primul an de viata al celui mai calator bebelus!!!

Paflo, al meu stii ca refuza sanul, dar acum a inceput sa fie mai linistit asa ca ce sa mai zic, poate e celebra ,,greva a sugarului” despre care vorbeai.Ai rabdare!

Carrie, noi abia ieri am vomitat a doua oara in trei luni asa ca nu stiu ce sa zic, oricum din punctual asta de vedere eu ma consider norocoasa ca tare m-ar stresa fazele cu vomitatul.

Ne-a venit si noua alocatia pe doua luni, de indemnizatie nu stiu nimic pentru ca eu nu intru in CIC.

Noi suntem destul de prapaditi in continuare, totusi sunt fericita ca mi s-a desfundat sanul si ca nu am luat pastilutele pentru intarcare.Chiar daca nu mai suge ca inainte totusi macar noaptea si dimineata mananca san si in rest ma mulg si ii dau si completare.Mai trag cat pot de laptele meu macar pana se termina concediul ca si asa mai e numai o luna.
La 1 septembrie cred ca ii voi da putin suculet, de morcov pentru inceput.Cred ca la trei luni jumatate nu e prea devreme.

poze botez http://community.webshots.com/album/560260116qedpaA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

lilly love-sa sti ca si pe mine m a durut asa rau pe la 7 8 sapt.si am fost la doctor si mi a dat ceva ovule(acum nu mai stiu de care dar o sa caut cutia si iti zic daca te intereseaza) si mi a zis sa le iau 10 zile si abia atunci sa mai .si intradevar dupa mi au mai trecut durerile(nu ma mai durea asa ingrozitor-ca si noi am incercat de vreo 3 ori si ne am oprit)dar sa sti ca si acum la 3 luni inca ma mai doare la inceput dar apoi imi trece.dar chiar as vrea sa intreb si eu fetele- o fi normal?

poze rafi si poze botez http://community.webshots.com/album/559390002gMslLo
alina mamica lui rafael albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAlice spune:

Buna, fetelor!
Ma numesc Alexandra, va citesc de cateva luni bune, sunt si eu o mamica de mai iunie 2007. Fetita mea Alice s-a nascut pe 15 iunie 2007. A fost nastere naturala cu epidurala care n-a prins...

Alice se dezvolta foarte bine, din pacate insa eu am pierdut laptele pe la 5 saptamani (nu am reusit sa alaptez din cauza durerii, am folosit o pompa, dar laptele nu a fost destul si pana la urma "a secat")...

Sunt dependenta de site-ul desprecopii.com si m-am hotarat in sfarsit sa scriu si eu.
Va consider deja prietenele mele si sper sa ma primiti in randul vostru.

Pentru inceput puteti vedea cateva fotografii cu Alice pe site-ul ei:
http://www.totsites.com/tot/alice_frumusica

Va pup pe toate si ii urez multa sanatate micutei Sonia si multa putere Oanei... am trimis si eu o contributie mica.

Cu drag,
Alex si Alice

Alex, mama lui Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAlice spune:

Eu din nou. am vazut pozele tuturor, aveti toate niste copilasi superbi, sa le dea Dumnezeu multa sanatate si noroc in viata!

Vroiam sa va intreb, credeti ca exista vreo diferenta intre marcile de lapte praf? Pediatrii vostri v-au recomandat o anumita marca? Eu i-am dat lui Alice Alete de la Nestle, iar acum am schimbat pe Milumil de la Milupa (vom veni in Romania in septembrie si Alete stiu ca nu se gaseste, asa ca am trecut de acum pe Milupa). As fi vrut foarte mult sa nu imi pun intrebarile astea, sa pot sa ii dau fetitei lapticul meu.... :(

Fetele care dau formula, spuneti-mi si mie care credeti ca e mai buna. Va multumesc!

Alex, mama lui Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

AlexAlice, bine-ai venit! Multa sanatae puiului tau!!! Ca e cea mai de pret!

Carstea, ai avut o gura cu "noptile linistite" ...

ANTONIO s-a trezit in noaptea asta la ora 01:00 (el de la 3 sapt. intre 00:00 si 06:00 dormea)... s-a chinuit cu kk si rezultatul a fost ca a scos supozitorul pus de noi la ora 21:00 in stare lichida... in rest NIMIK! L-am schimbat, si i-am dat sa suga ca sa adoarma... Dupa ce a supt a varsat si am constatat ca are febra . EI bine, i-am pus termometrul si avea 38,5 ... I-am administrat antipiretice... si acum il pazesc. Desi i-a scazut temperatura, nu mai are febra si doarme linistit... eu stau sa-l verific din cand in cand, iar maine dimineata mergem la spital...

SA NE TINETI PUMNII!!!

Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

of andrada imi pare rau ptr micut! sanatate multa Antonio draga!

carrie, si david regurgita dupa fiecare supt, citeodata in jet cum spui! la clinica de alaptat mi-au spus sa-i tin capul mai sus cind il alaptez nu in pozitie orizontala(deci sa nu alaptez in pat) iar dupa ce suge 10-15 min sa il las intins sa nu-l misc sa nu-l manipulez. si de cind fac asa, rar mai regurgiteaza, si mai am o problema, la inceput vine laptele in jet mare, ca am mult, si mi-a zis sa ma las pe spate cit pot de tare cind incep alaptatul, si de atunci copilul nu se mai inneaca.

vas, si eu am comandat unei prietene sa-mi aduca batista aia, si sotul zice ca-s nebuna si ca nu ma lasa s-o folosesc....dar am sa-i arat si lui video-ul ala si sper sa se convinga

alexalice, bine ai venit, sanatate multa si tie si micutei!

david se "rostogoleste" in stinga dreapta, da cu miinile dupa jucarii, ride, tot felu de grimase, si e lung!mi se pare mie da parca face multe mai repede decit dominic, poate si din cauza ca eram eu mai speriata sa-l las sa le faca

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

AlexAlice bine ai venit, sa-ti traiasca minunea si sa fie fericita!

Ali si pe mine ma doare cand fac dragoste de aici cred ca si lipsa de chef in domeniu.da nu ne lasam si cred ca incet si cu rabdare va fi bine!

Andrada, tinem pumnii, sigur nu e nimik grav!

Pepsi multumesc de sfaturi.interesant e ca aici toti dr mi-au zis ca dupa alaptat s-o tin cat mai mult la verticaa si eu cum o ridicam cum voma.am sa incerc s-o las intinsa linistita.intr-adevar noaptea cand n-o ridic nu vomeaza.
ieri mi-a plans f mult, nu stiu de ce si a si supt des iar seara s-a enervat ca nu mai prea iesea asa ca i-am dat o masa de lapte praf si cu ocazia asta am vazut ca bebelina mea a baut lejer 170 ml.

Vas succes cu batista bebeului cand o sa vada sotul ce mucutzi scoate sigur va deveni interesat.

pupicei

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Buna dimineata,capsunici!Cum ati dormit?Din ni stiu ce motiv Raress-a intors la masa de noapte asa ca a papat la 2 si la 6.Acum s-a trezit la 8 si se lupta cu suzeta adica eu ma lupt sa n-o inlocuiasca cu manutele.
ANDRADA sper ca ANTONIO sa se faca repede bine.De ce crezi ca s-a imbolnavit?A stat in curent?Te intreb pt. ca eu am un stres cu curentul.
Fetelor, noi nu am inceput inca sasi acum mi-e si mai teama dupa ce voi ati zis ca doare.Acum am venit si eu cu bebele acasa(de la mama)si ma gandeam sa...dar ...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

CARRIE, si micutza mea a vomat, timp de o saptamana, in jet dupa fiecare masa. Am fost la clinica si au zis ca dupa fiecare masa sa o tin la verticala cam 30 de min. Si au mai zis ca daca voma e de culoarea laptelui si ia normal in greutate inseamna ca nu e nimic grav...cica asa fac bebelusii.
Sper ca nici la voi sa nu fie nimic garav.

http://mirunamaria.blogspot.com/

Mergi la inceput