*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

buna dimineata.
am avut o noapte cam agitata. din cauza nasului infundat saracuta se trezea cat de des putea si vroia sa suga. Cred ca a descoperit ca in timpul suptului i se mai desfunda nasul. dar pana la un moment dat cand nu mai era nimic in sani si incepuse sa se enerveze. De abia astept sa primesc batistuta sa o ajut putin. Mi-e atat de mila de ea cum horcaie. vrea sa gangureasca si nu poate ca se ineaca.
Trece pur si simplu de la sine chestia asta cu nasul sau e de fapt o raceala mai slabuta?
Pepsi, sper sa se convinga sotul, ca doar o fi in interesul printesei lui. Acum de abia asteapta el sa o primim cand o aude respirand .
carstea, asta e orice lucur are un inceput, asa ca da-i bataie , insinta si va fi bine. o luati si voi mai usurel la inceput si o sa fie bine.
Si mie mi-a dat ceva ovule, CERVUGID. Recunosc ca nu le-am folosit inca, dar imi fac cat de curand timp pentru ele.
Carrie, bebelusa mea vomita daca ii dadeam sa pape intinsa, exact asa cum zicea Pepsi. La vreo 2 ore vomita cu jet. Dupa ce mi-am dat seama nu am mai alaptat-o asa, decat eventual pentru o perioada foarte scurta. Adica nu o lasam sa se sature, luam o pauza si dupa o tinem in brate.
AlexAlice, bine ai venit. ma duc acum sa-ti vad pozele sa stiu cu cine avem de-a face.
Moberi, si mie imi cade parul foarte tare, si exact cum spui adun de prin casa tot cate un fir de par. Oare ar trebui sa luam si noi ceva calciu?
Andrada, imi pare tare rau de Antonio. Hai ca o sa fie bine.
Am uitat sa va zic ca ne-am rostogolit si noi de vreo 3 ori de pe burtica pe spate dar acum nu mai are chef. Vrea in fundulet mai nou.Daca o prind de manute isi si ridica capul sa se ridice in fundulet. o ridic dar doar pentru cateva clipe, si rade cu gura pana la urechi.
Elteka, ce lucrezi , tu sau sotul de va plimbariti prin toata lumea? Sa nu te superi ca te intreb dar te invidiez ca poti sa vezi atatea. Si ma bucur ca stii sa beneficiezi de plecarile astea si vezi tot ce se poate vedea.
Pupici multi la toate.

Sunt mamica
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Alexalice, gata le-am urmarit. Doamne ce frumusete de brunetica ai!!!!!Sa-ti traiasa si sa fie sanatoasa. Are deja si site, ce sa mai comentam.
Am si eu o intrebare? Eliza are o gusa zdravana dar am observat ca se irita foarte tare sub gat. Pot sa o dau cu ceva sau ii fac mai rau?, avand in vedere ca nu prea intr aaerul in zona respectiva iar de stat cu capul pe spate nu poate fi vorba. Mi-e ca se incinge si mai tare daca dau cu vreo crema.

Sunt mamica
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilly love spune:

fetili dragili,

la batista bblusului sa nu va fie teama; important repet, este sa ii udati cu ser fiziologic, chiar daca nu-i aspirati dupa, pentru ca ei se mai inmoaie si se elimina si natural...adica ii mai inghite..iar zgomotul mucilor iesiti din creier sa nu va demoralizeze sau sperie..nu aveti altfel cum sa-i trageti de acolo. Sotul meu m-a sustinut in procedura, atata l-am indoctrinat incat n-a mai avut ce sa comenteze, i-am spus ceva f logic: noi ne suflam nasul cu putere ori de cate ori simtitm ca e infundat, bblusul de ce n-ar face-o daca ar putea?
a durat o sapt cu aspirare de cel putin 3 ori pe zi, la putere medie a aspiraatorului (la un mom dat i-au iesit si niste chegulete mici, mici de sange -probabil unde a avut congestie mai puternica-atunci l-am pierdut pe sot drept aliat)

oo.. s-a trezit
vas mersi de ajutor, sa vad daca am priceput
explicatia cu poze n-am priceput-o
ramona, ali...m-am mai linistit
revin, s-a trezit prichindelul

Mergi la inceput

aa, era sa uit: vas, pentru iritatiile de sub gusa, da-i cu ulei de sunatoare! asa i-a recomandat unei prietene neonantologul care-i urmareste bblusul; i-au trecut; si eu mi-am luat, preventiv
dar pana atunci (sper sa nu-i apara), il spal f bine seara la baita cu sapunel, ii pun o mana sub ceafa, ii ridic gatul si-l sapunesc bine -ce-i drept ii si place
totusi lasa-ma sa o mai sun sa vad daca intradevar imi aduc aminte bine, da?
pa, pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

Buna fetelor!
Am si eu o intrebare, cred ca mai multe de fapt.
Cat papa bebeii vostri? Am meu la 2 luni si o sapt mama 4-5 mese de cate 200 ml.
Apoi cu somnul de noapte: ii treziti sa le dati sa manance? Bb-le meu doarme cam 9-10 ore pe noapte si nu stiu daca sa-l trezesc sa pape.

Multam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

Tot eu!
Cam de cand putem merge cu copilasii in supermarket?
CUm este cu portbebe-ul? La 2 luni se poate folosi?

Mergi la inceput

sa vad daca am reusit

MY BABY
http://good-times.webshots.com/album/560327865NfDFnL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

O noua tura si iata-ma la net.Nu prea mai sunteti harnicute s-a scris c-am putin de cand am intrat ultima oara.Se vede ca nu prea mai e timp.
Ibelciug, Sobi, Moberi in poze Alex e impreuna cu verisoara lui, adica fetita surorii mele care este mai mare ca el cu 2 saptamani.Iar botezul este al ei, noi abia duminica pe 26 avem botezul.
AlexAlice- exista NAN 1 de la NESTLE care este f.bun.Pediatra mea spune ca ar fi chiar cel mai bun lapte de pe piata, bineinteles asta daca ii si prieste copilului fiindca se poate intampla ca BB-ul sa nu ia in greutate decat cu un anumit tip de lapte.Lui Alex i-a mers bine cu NAN si la primit de cand s-a nascut, fiindca eu nu am alaptat nici o secunda dar nu pentru ca nu am vrut, asa a fost sa fie...
Vroiam sa va mai intreb ceva.Care ar fi simtomele de aparitie ai dintisorilor.Alexutu saliveaza abundent si ar musca orice prinde iar manutele sunt tot timpu' in gura, alaltaieri si-a bagat tot pumnisoru in gurita si plangea ca nu putea sa-l mai scoata.Daca imi prinde mana zici ca-i catelus,musca imediat si strange cu putere.Mam uitat la gingie dar nu am vazut nimic.
AAAAAAAAAAA si mai am ceva strigent:
SEARA ARE ORA DE PLANS, ORA 20.daca doarme se trezeste plangand si nu reusesc sa il calmez deloc, plange cu lacrimi si se uita insistent la mine parca mi-ar spune "ajuta-ma cava mamicuta" iar eu plang langa el si ma rog sa iau eu toata supararea si durerea lui ca nu stiu cum sa-l linistesc.Pediatra zice ca ar fi colici dar arer 1 luna jumate de cand face asa si cam la aceeasi ora.in rest nu plange aproape deloc,e cumintel. CE O AVEA? cam 1 saptamana ii trecuse dar a revenit.
pupici la BB-i

BAIETEL GRASUNEL
VEZI CEL MAI IUBIT BARBATEL

POZE ALEX

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput

Timur- eu merg cu Alex la supermarked(Cora) de cand avea 1 luna.Am fost si cu caruciorul si cu hamul si chiar f.des, locuiesc chiar langa CoraPantelimon asa ca sunt mereu acolo, si merg cu BB-ul fara nici o problema.

BAIETEL GRASUNEL

POZE ALEX

Mergi la inceput

SI nu-l trezesc noaptea sa pape, si doarme cam 9-10 ore.Nu cred sa fie o problema.

BAIETEL GRASUNEL

POZE ALEX

Mergi la inceput