Revelion 2008

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Felicia, te rog, recomanda-mi cateva statiuni unde sa mergem de Revelion la ski. Am gasit oferte pentru:
http://www.infoturism.ro/Cgi-bin/Cauta/cautaExcursie3.asp?CountryID=171&categorie_ev=22

Dar ma uit ca matza-n calendar. Eu nici nu schiez, doar cei din grup si nici nu stiu unde sunt partiile bune si cazarea la preturi acceptabile.

Iti multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

Am primit raspunsul de la agentie prin care imi confirma ca mai sunt locuri libere la hotelul de care va ziceam in Debrecen.
Va dau mai jos oferta pe care mi-au trimis-o:

DEBRECEN

Orasul Debrecen este nu numai al doilea oras ca marime al Ungariei dar si un important centru

cultural si turistic.

HUNGUEST HOTEL NAGYERDO 3*

Hotelul este situat în cea mai frumoasa parte a orasului, zona Nagyerd#337;, un loc idilic si linistit.

Cazare:este asigurata în 106 camere dintre care 98 double. Camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu,balcon, televizor, telefon si minibar. În 20 de camere sunt posibilitati pentru pat suplimentar

Masa : restaurantul cu aer conditionat ofera mic dejun buffet, iar prânz si cina a’la carte. În meniu sunt mâncaruri trendi, usoare si specialitati locale.

Facilitati : telefax, xerox, schimb valutar, seif, parcare, taxi service, biblioteca, magazin de souveniruriuri, gradina, sala de conferinte cu o capacitate de 200 persoane.

Tratament :apa termala are o temperatura de 69 OC cu un continut bogat în minerale. Sunt 4 piscine cu apa termala si o camera termoterapeutica, masaje, hidroterapie, gimnastica medicala, electroterapie.

Agrement : piscina interioara, sauna, pe terasa de odihna a hotelului un teren de joaca pentru copii si un teren de tenis. În apropiere bowling, sala de fitness, sauna, solar, echitatie.

TARIFE IN EUR / PERSOANA / 3 NOPTI

TIP CAMERA

30.12.2007 – 02.01.2008

SGL - classic

210

DBL - classic

165

SGL - superior

234

DBL - superior

183

PAT suplimentar

150

Pretul include :

3 nopti cazare cu mic dejun,Cina festiva de Revelion, acces nelimitat la baia termala si sauna

Tarifele nu includ taxa de statiune.

Reducere copil:

-0-4 ani: gratuit

-4-14 ani: -50 % din tariful de cazare si masa /fara pat suplimentar/ (cu 2 adulti în camera).

TARIFE IN EUR / PERSOANA / 5 NOPTI

TIP CAMERA

27.12.2007 – 03.01.2007

SGL – classic

272

DBL - classic

222

SGL - superior

302

DBL - superior

252

PAT suplimentar

207

Pretul include :

5 nopti cazare cu demipensiune, Cina festiva de Revelion, acces nelimitat la baia termala si sauna

Tarifele nu includ taxa de statiune.

Reducere copil:

-0-4 ani: gratuit

-4-14 ani: -50 % din tariful de cazare si masa /fara pat suplimentar/ (cu 2 adulti în camera).

---------------------------------------------------

OFERTA SPECIALA

REVELION 2008

CIVIS HOTEL DÉLIBÁB ***

Hajdúszoboszló

www.civishotels.hu

LOCALIZARE : hotelul este situat langa baile termale si aproape de principalele centre comerciale si culturale

CAZARE : camere renovate,dotate grup sanitar propriu , telefon international,TV color,mini-bar.Are room service,salon de frumusete,sala de fitness,masaj,sauna,jacuzzi,piscina acoperita.

MASA : - restaurant propriu

CAT.SUPERIOR - anexa construit in anul 1987 ,camere foarte bine echipate,dotate cu

grup sanitar propriu,Tv color,minibar,telefon,pos.de pat suplimentar

PERIOADA : 27.12.2007 – 03.01.2008

TARIF : 345 EUR/ 4 NOPTI / PERS

DEMIPENSIUNE + CINA FESTIVA DE REVELION

acces nelimitat la Delibab SPA and Wellness Center

Nu este inclus : taxa de statiune – cca.1.4 EUR/pers/zi – plata la receptia hotelului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

oferte cool pe www.omnia-turism.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laural spune:

Au aparut oferte de revelion in Antalya.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Noi am rezervat in HU la Hajduszoboszlo , hotel Matyas Kiraly , 4 zile , 3 nopti , cu microrevelion in 30.12 , noaptea de Anul Nou in 31.12 si carnaval in 01.01 a costat 255 euro / persoana . Hotelul are piscina,jacuzi,sauna,masaj , 3 restaurante , mesele incluse , etc.

" Sa poti sa ierti cand altii te inseala, sa te ridici cand altii te doboara, Sa poti pastra ce altii pot s-arunce, Sa razi chiar daca sufletul iti plance Si vesel sa ramai chiar daca..afara ninge! Aceasta este arta de-a invinge.... "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana2bella spune:

Buna,
eu caut oferte pentru Egipt,cu croaziera pe Nil. Am gasit la Jinfotours si Ont(si la Paralela45 dar nu mi-a placut programul), si nu stiu pentru care sa optez. A fost cineva in aceasta excursie si imi poate da cateva sfaturi, va rog? Nu am luat in seama agentiile mai putin cunoscute pentru a nu avea cine stie ce neplaceri.
Astept sfaturi de la cei care au fost deja in aceasta excursie. Multumesc.
Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

ce ziceti de Hotel Plapumioara? ...e cald si bine...

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

April, am petrecut n Revelioane la Cabana Plapumioara. Super! Problema e ca dupa 2 ani de zile cu copilul acasa, simt nevoia de o evadare...fara pitica. Asa ca am ales Viena.

Mai merge cineva la Viena de Revelion?????

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

quote:
Originally posted by danangie

Noi vrem sa mergem la Barcelona. Am mai fost anul trecut dar nu de Revelion. Inca nu stiu preturi, nimic. Dar sigur vom merge la Barcelona.

Dana

noi

Pana la urma ne-am schimbat destinatia si plecam la Paris. Deja am facut toate rezervarile. vom merge cu trenul.....sper sa fie ok....mai ales ca acum sunt in asteptarea lui bebica cel drag.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Noi anul aceste vom pleca in Egipt de revelion, la Hurghada.

Stie cineva ce temperaturi vor fi?

Din ce am auzit va fi cald 26- 28 grade, vom putea face baie...

upssssssssssss
abia astept.

Bufi

Mergi la inceput