Revelion 2008

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Bebe Beca, la Bratislava nu cred ca aveti ce face 4 zile (pe mine nu m-a impresionat prea tare orasul), sau nu ca nu aveti ce face, dar mai bine pt Revelion mergeti la Praga, daca tot sunteti aproape...sau undeva in muntii lor...

PS Noi plecam pe 27 decembrie cu avionul spre Milano (de unde inchiriem o masina), pe 28 ducem fetele la Gardaland (un parc de distractii de langa Verona), iar de pe 28 seara pana pe 1 stam in Innsbruck (si mai vizitam prin imprejurimi). Apoi trecem de la frig la cald, pe 2 ianuarie zburam in Gran Canaria (speram sa fie de plaja chiar) de unde ne intoarcem pe 6.

Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

quote:
Originally posted by MissParker

Pentru cine e interesat de Austria, Tirol:

Eu cunosc zona aia ca pe buzunarul meu, am fost de vreo 12 ori pe acolo si inca nu m-am saturat. Sunt multe de vazut si iarna, si pentru cei care nu schiaza.

In loc sa aruncati banii pe hoteluri, incercati mai bine la apartamente de vacanta, va gospodariti singuri cum vreti voi, iar de Revelion va orientati pur si simplu pentru un restaurant din zona respectiva (vor fi oferte destule, si in Sautens si in Oetz, care este la 3 minute de Sautens cu masina), asta daca nu va trebuie cine stie ce petrecere mare, organizata in grup sau vreun program artistic cu pretentii.

Va recomand un satuc tare frumos din Tirol, zona Oetztal, se cheama Sautens (www.sautens.com). In Sautens aveti un munte de 3007m (Acherkogl) chiar in fata ochilor, peisajul e superb.

Daca mergeti cu masina, sunt atat de multe de vazut in zona aia:

- la 30' pe jos din Sautens, printr-un peisaj splendid, se afla lacul Piburger, cel mai cald lac din Tirol;

- in Oetztal mergeti la Sölden si urcati pe Gaislachkogel la 3058m, de unde se vad Alpii si Dolomitii, va puteti duce si la ghetarul Hohe Mut sau in Imst, pe Hoch Imst, de unde iar e o priveliste splendida, sau la lacul de baraj Kühtai (o priveliste de basm);

- tot in Oetztal puteti merge la Umhausen (unde e cea mai mare cascada din Tirol);

- in Pitztal mergeti tot cu telecabina pana la 3440m, de unde din nou aveti o priveliste de 360° asupra tuturor muntilor din imprejurimi;

- la Kaunertal urcati pe cea mai inalta strada pe care puteti merge cu masina si vedeti acolo lacul de baraj.

Sunt foarte multe de vazut acolo (sa va interesati daca sunt toate deschise iarna), zona e linistita, natura multa. In plus, e mult mai convenabil in Sautens decat in zonele celebre unde merg cei care schiaza (Kühtai, Sölden, Innsbruck).

Pentru poze intrati pe linkul meu cu poze si dati click pe "Austria 2005".

Felicia

Poze cu noi si vacantele noastre

IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!

incerc sa intru pe site-ul asta, sa vad care-s preturile si daca mai e ceva available, si nu reusesc, ma pun sa-mi dau eu datele si sa-mi trimita ei mail.
am incercat si-asa, si cred ca nu dau bine adresa, sau codul postal, sau nu stiu ce, ca nu reusesc decat sa ma tot intorc la pagina initiala!!!!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Am gasit niste oferte foarte bune pentru Revelion in HU , dar acum nu ma pot decide asupra localitatii si hotelului asa ca va rog pe cele/cei care ati fost sa-mi impartasiti din experienta si parerile voastre , mai excat ma intereseaza localitatile Hajduszoboszlo , Gyula si Debrecen .
Daca ati petrecut careva Rev-ul in u in alti ani va rog sa-mi spuneti cam cum se desfasoara programul cu muzica internationala , formatii live , etc.

Astept parerile voastre !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

anacezara Ce ai gasit in Ungaria?? Am gasit si eu o oferta interesanta la Debrecen, 6 nopti cu demipensiune la hotel de 3 stele cu numai 220 EURO. Mi se pare super tare oferta...
Hai poate ne vedem acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Uau .... eu nu am gasit chiar asa de " tare " oferta ... la 3 nopti cu DP , hotel de 3 * , cu piscina , jacuzi , centru wellness , masaj preturi incepand de la 600 - 1200 lei / persona pe sejur . Bine ca sunt tot felul de oferte , la pachete de 4/5/6 nopti dar si preturile suint mai mari atunci .
Tu la ce hotel ai gasit oferta are si piscina , masaj , masa de Revelion inclusa ??? Cum ii zice la hotel ??? Haide ca poate ne intalnim pe acolo ! Daca vrei mai multe detalii iti scriu pe PM adresa unde poti vedea aceste oferte !

Sa poti sa ierti cand altii te inseala, sa te ridici cand altii te doboara, Sa poti pastra ce altii pot s-arunce, Sa razi chiar daca sufletul iti plance Si vesel sa ramai chiar daca..afara ninge! Aceasta este arta de-a invinge....

Mergi la inceput

anacezaraTi-am trimis linkul pe PM...sa nu fie aici considerat reclama. Dar daca am voie o sa-l dau si aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstin spune:

Eu zic ca nu are de ce sa fie considerat reclama , asa ca poti sa-l pui aici pt ca intradevar e super oferta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by xandra28

quote:
Originally posted by MissParker

Pentru cine e interesat de Austria, Tirol:

Eu cunosc zona aia ca pe buzunarul meu, am fost de vreo 12 ori pe acolo si inca nu m-am saturat. Sunt multe de vazut si iarna, si pentru cei care nu schiaza.

In loc sa aruncati banii pe hoteluri, incercati mai bine la apartamente de vacanta, va gospodariti singuri cum vreti voi, iar de Revelion va orientati pur si simplu pentru un restaurant din zona respectiva (vor fi oferte destule, si in Sautens si in Oetz, care este la 3 minute de Sautens cu masina), asta daca nu va trebuie cine stie ce petrecere mare, organizata in grup sau vreun program artistic cu pretentii.

Va recomand un satuc tare frumos din Tirol, zona Oetztal, se cheama Sautens (www.sautens.com). In Sautens aveti un munte de 3007m (Acherkogl) chiar in fata ochilor, peisajul e superb.

Daca mergeti cu masina, sunt atat de multe de vazut in zona aia:

- la 30' pe jos din Sautens, printr-un peisaj splendid, se afla lacul Piburger, cel mai cald lac din Tirol;

- in Oetztal mergeti la Sölden si urcati pe Gaislachkogel la 3058m, de unde se vad Alpii si Dolomitii, va puteti duce si la ghetarul Hohe Mut sau in Imst, pe Hoch Imst, de unde iar e o priveliste splendida, sau la lacul de baraj Kühtai (o priveliste de basm);

- tot in Oetztal puteti merge la Umhausen (unde e cea mai mare cascada din Tirol);

- in Pitztal mergeti tot cu telecabina pana la 3440m, de unde din nou aveti o priveliste de 360° asupra tuturor muntilor din imprejurimi;

- la Kaunertal urcati pe cea mai inalta strada pe care puteti merge cu masina si vedeti acolo lacul de baraj.

Sunt foarte multe de vazut acolo (sa va interesati daca sunt toate deschise iarna), zona e linistita, natura multa. In plus, e mult mai convenabil in Sautens decat in zonele celebre unde merg cei care schiaza (Kühtai, Sölden, Innsbruck).

Pentru poze intrati pe linkul meu cu poze si dati click pe "Austria 2005".

Felicia

Poze cu noi si vacantele noastre

IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!

incerc sa intru pe site-ul asta, sa vad care-s preturile si daca mai e ceva available, si nu reusesc, ma pun sa-mi dau eu datele si sa-mi trimita ei mail.
am incercat si-asa, si cred ca nu dau bine adresa, sau codul postal, sau nu stiu ce, ca nu reusesc decat sa ma tot intorc la pagina initiala!!!!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Eu am intrat dar pentru Craciun/Revelion nu mai sunt locuri libere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mormelvio, baga linkul si aici, te rugam. Este exceptionala oferta!!!!

O alta varianta - daca as merge in Austria-VIENA si as avea cazarea asigurata, ce sanse am sa gasesc un loc unde sa petrec seara de Revelion? Masa, dans etc????/

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Fetelor il bag, dar sa nu ma certe adminii...daca considera ca nu trebuia bagat ii rog sa-l steraga. Multumesc.
Asta e:
http://www.infoturism.ro/Cgi-bin/Firme/afisareExcursie.asp?ID=337181

PS. Nu stiu daca mai sunt locuri sau nu. Eu am facut online cererea de rezervare si astept sa ma contacteze agentia. In caz ca va mai hotarati careva...sa ziceti..sa ne strangem o gasca mai mare. Copii pana la 4 au au gratuitate 100%.
Eu cunosc Debrecenul destul de bine, si pt cei care nu au fost va pot zice ca zona e draguta, curata si bine ingrijita. Desi e la numai 65 km de mine, prefer sa merg acolo decat la Baile Felix...unde sa ma ierte D-zeu...dar nu s-a mai facut nimic de la revolutie si pana acum...la calitatea serviciilor ma refer si la hoteluri.

Mergi la inceput