Educaţia Montessori
Montessori īn Craiova sau Bucure#351;ti?
Bun#259; fetelor! Sunt nou#259; pe forum.Sunt proasp#259;t sosit#259; īn #355;ar#259;.Feti#355;a mea,Ioana (4 ani),a f#259;cut un an de Montessori īn Canada #351;i a#351; dori s#259; continue la o gr#259;dini#355;a avānd acest profil.M#259; poate ajuta cineva?
Raspunsuri
dianocica spune:
nu vreau sa te dezamagesc dar nu stiu daca o sa gasesti...acum 2 ani cand mi-am facut licenta -despre gradinite- am sunt la n gradinite in bucuresti sa incerc sa aflu ce metode de predare folosesc, daca au auzit de montessori, pestalozzi, frobel....nimic. parca vorbeam alta limba....inca ma mai intereseaza asa ca astept si eu raspunsuri..
diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
ralcat spune:
e o gradi noua care foloseste metoda Montessori in bucuresti.
are site, asa ca o cautare rapida pe google te poate rezolva. Succes
Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan
Gabbriela spune:
buna si bine ai venti pe forum.
uite site-ul de la gradi din bucuresti: http://www.gradinitamontessori.ro/
PS: incearca sa nu mai folosesti literele romanesti pe forum, pt ca nu le accepta si apar numai cifre in loc de sh si tz
quote:
Initial creeata de pelin_drn
Montessori īn Craiova sau Bucure#351;ti?
Bun#259; fetelor! Sunt nou#259; pe forum.Sunt proasp#259;t sosit#259; īn #355;ar#259;.Feti#355;a mea,Ioana (4 ani),a f#259;cut un an de Montessori īn Canada #351;i a#351; dori s#259; continue la o gr#259;dini#355;a avānd acest profil.M#259; poate ajuta cineva?
Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Witchie spune:
Exista grupe montessori in Bucuresti, la 2 gradinite de stat, cu tarif normal, nu cu 1350 RON pe luna! Una dintre gradinite e langa ambasada Canadei, cealalta e pe Popa Nan.
mamu spune:
Buna,
Asa cum spuneau doua fete aici, confirm si eu (fost si vazut la fata locului) existenta unei gradi Montessori in Bucuresti, pe langa Foisor. Am fost recent sa o vizitez si am fost absolut impresionata de materialele incredibile cu care o sa lucreze piticii.Am tot citit despre aceste materiale speciale si am vazut tone de poze, dar nimic nu se compara cu surpriza pe care am avut-o cand le-am vazut in realitate. Iar educatoarea, n-am cuvinte, painea lui Dumnezeu.Tot ce mi-as dori pentru copilul meu care, a facut o pasiune pt ea. Sa ramana cu gatu' stramb dom'le si nu alta, tot uitandu-se la ea si zambindu-i cu gura pana la urechi :O). Au "experimentat" impreuna cu turnul roz si ma uitam moarta de invidie ca mucha al meu o urmarea ca o umbra si "executa " tot ce-i spunea ( culmea, in engleza) si chiar parea sa inteleaga.Mami trebuie sa-i spuna acelasi lucru de trei ori (in romana) pana sa binevoiasca dumnealui sa ridice doar privirea. :O)
Din mare nefericire e cam departe de noi ( noi locuim in Militari) si am 'pieptanat" Internetul in cautarea alteia dar, deocamdata, pare singura. Witchie, e posibil ca gradi de stat la care te referi tu sa fie cumva gradinitele Waldorf de pe Popa Nan si din Piata Romana?
Ramona J spune:
Toate bune si frumoase dar au greseli gramaticale pe site. Citez: "se acumuleaza cunostiinte in context". Asta m-ar pune pe ginduri.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Gabbriela spune:
acel site poate e intretinut si creat de un IT-boy de 18 ani ca e mai ieftin,si nu inseamna ca daca acel site e cu greseli nivelul scoli sau metodele sunt vai de ele...
quote:
Originally posted by Ramona J
Toate bune si frumoase dar au greseli gramaticale pe site. Citez: "se acumuleaza cunostiinte in context". Asta m-ar pune pe ginduri.
Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Ramona J spune:
Greu de crezut ca nu au aruncat un ochi pe site sa vada cum e. De fapt trebuia "approval" inainte sa apara oficial online, nu? E semn de neprofesionalism oricum.
Witchie spune:
Ba da, mamu, despre alea e vorba. Eu am vizitat-o pe cea din Romana. Si mie mi-a placut.
Ruxel spune:
Eu am avut fata cea mare la gradinita Waldorf din Piata Romana. Am fost extrem de multumita.
Acum pe cea mica (2 ani si trei luni) am inscris-o si va merge incepand cu 17 septembrie anul asta la gradi Waldorf din Popa Nan.