*** LA REDOUTE (44)***
Raspunsuri - Pagina 28
Jasmine spune:
care e treaba cu conturile si cardurile,ca eu nu m-am prins?
Gabitaco are mare dreptate,dar eu am inteles ca fetele i-au trimis lui Saddie pe mail numele,data comenzii si nr comenzii.
Ce are a face asta cu contul din banca?A dat cineva nr contului,nr cardului,PIN,ceva?Nu pricep.
soanso spune:
gabitaco,te inteleg ca esti sceptica dar sa stii ca atunci cand se cautau solutii de rezolvare a problemei si s-a deschis subiect la Discutii generale nu prea a sarit nimeni in ajutor ,cu exceptia unei persoane care a tradus din rom in fr nimeni nimic,asa ca daca Saddie e de buna credinta si doreste sa ajute pe cineva nu cred ca e corect sa o judecam si din contra ar trebui sa-i multumin!iar daca doreste sa dea respectiva adresa e la latitudinea ei.0.
SOSO (20 dec 2005)
poze Sorana
saddie spune:
gabi - daca citeai in detaliu, vedeai ca au fost doua actiuni separate:
1. una catre "Le Centre Européen des Consommateurs français est un service soutenu par la Commission européenne, le Ministère de l'Economie et des Finances, le Conseil Régional d'Alsace, le Conseil Général du Bas-Rhin et la Communauté Urbaine de Strasbourg." - aici se cereau:
- confirmarea comenzii
- corespondenta cu LR
- IBAN, SWIFT, numele si adresa bancii
2. a doua catre International Market Manager de la LR - aici am zis ca ar fi nevoie de urmatoarele, pentru a face o scrisoare de grup:
- nume
- numar client LR
Cine nu vroia sa transmita informatiile in prima situatie, putea s-o faca la a doua, unde acestea sunt total inutile pentru oricine.
Cu asta am incheiat polemica din punctul meu de vedere.
www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...
gabitaco spune:
soanso sa stii ca si eu m-am oferit prin prietena mea din franta sa va ajut.... am incercatsa sunam si la LR, dar pb a devenit prea personala si consider ca e mai bine ca fiecare sa o rezolve in stilul propriu. Nu imi permit sa cer date confidentiale nimanui si mi se pare ca se cer prea multe detalii pt o conversatie pe mail cu o persoana necunoscuta. Ma intreb de ce tine saddie asa secret aceasta adresa, ca oricum nu se ofera nici o recompensa celui care rezolva cazul. Un locul ei asda adresa si fiecaresa sedescurce cum poate.... ca munca voluntara nu prea face lumea. Eu in viata am fost invatata sa ma descurc singura si poate de aia sunt mai sceptica si cum in lumea virtuala totul este posibil imi pun mari semne de intrebare inainte de a face ceva....
O cunosc pe saddie? Ce ma face sa am asa mare incredere in ea? asta ar fi intrebarile pe care mi le-as pune daca as fi in locul vostru.
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
acina spune:
Saddie mai sterge din mesajele primite ca ai casuta plina si nu pot sa-ti trimit mesaj
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
andreap spune:
Madau,si la mine la fel..cred ca acum am cam 63 de ron pe el
..nici de o bere nu ajunge..
Saddie,eu merg mai departe!numai ca nu gasesc numarul comenzii.ai mail oricum cu confirmarea de la LR,extrasa..sper sa ajunga
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
gabitaco spune:
Saddie, nu e vb de nici o polemica... ma bucurca vrei sa le ajuti pe fete si sadea Domnul sa fie totul bine... ca rar gasesti persoane care sa te ajute gratuit....Eu nu te cunosc si nu imi permit sa te judec... am scris pe forum doat parerea mea... putea fi oricine in locul tau ....
a... si ai ocolit frumos unele raspunsuri....
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
claujro spune:
aici TOATE am contribuit cu ce stiam: informatii , mailuri, experiente personale. Fiecare a avut o contributie.
Si eu daca eram in locul lui saddie, stiam franceza si aveam instrumente de dialg, as fi facut-o, m-as fi implicat si pentru nushu, mada, soanso si restul... Si nici pe mine nu ma cunosc fetele...ar fi avut sau nu incredere?!
Eu sunt o persoana care am incredere in oameni, pana la proba contrarie. Sper sa nu ajungem acolo dar la o adica sesizam POLITIA, ok?
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Vacanta Europa 2007
saddie spune:
andreap - nu mai trebuie nr. comenzii daca am mail-ul de confirmare. Nici eu nu-l mai am pe al meu de cand nu mai am acces la cont dar trimit confirmarea comenzii
www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...
gabitaco spune:
si ce sa faca politia draga? sa caut o fata de 15 ani din Bucuresti care v-a promis pe forum cate-n luna si in stele?
De ce nu s-a bagat nimeni la treaba cu pro-tv ca era mai palpabila???? de ce v-ati dat din colt in colt? De e mai credibil nenea LR misteriosul? Adrenalina curata ... ce mai...
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii