*** LA REDOUTE (44)***
Raspunsuri - Pagina 27
gabitaco spune:
![]()
![]()
total gresit.... lumea a evoluat fetelor ..... pai ce, nu se pot face plati de pe conturile voastre.... mai deschideti ochii si mintea inainte de a face ceva......cine face asa servicii gratuite fara nici un interes.....
Oricum nu e problema mea si imi cer scuzedaca am suparat pe cineva.
O zi buna tuturor.
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
andreap spune:
Saddie,banca este BRD Suc.Dorobanti,Cal.Dorobanti 135,Sector Numar client:1528823505,numar comanda ...nu scrie..asta de unde-l iau?
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by gabitacototal gresit.... lumea a evoluat fetelor ..... pai ce, nu se pot face plati de pe conturile voastre.... mai deschideti ochii si mintea inainte de a face ceva......cine face asa servicii gratuite fara nici un interes.....
Oricum nu e problema mea si imi cer scuzedaca am suparat pe cineva.
O zi buna tuturor.
Gabriela siMateea Ioana
Povestea nasteriiCand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
Mda,cam ai dreptate!Nu stii vorba:Lenesul mai mult alearga si scumpul mai mult pagubeste!
Sa vad acum ce masuri iau!
claujro spune:
eu nu am avut neeeeeeet. de-abia acum am reusit sa ma conectez.
- gabitza are intr-un fel dreptate, nu o cunosc pe saddie si Doamne fereste, nu o acuz de nimic. Insa, intr-adevar, f multa lume citeste pe aici, nu doar noi, astea direct interesate...
aissa, cu PRO Tv-ul cum ramane? intelg ca nu te bagi din lipsa de dovezi (mailuri). Ce facem ? Se ofera cineva?
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Vacanta Europa 2007
gama spune:
eu m-am cam convins, nu prea am ce face decat sa astept ca prin bunavointza lor sa vina banii, prob ca daca o vor face va mai trece ceva vreme.......pe zi ce trece,incepe totul sa fie istorie!!!Sunt sigura ca au toate datele necesare ptr ramburs, si chiar daca trimit 10 mail-uri sau fac reclamatii, banii tot ei sunt in masura sa mi-i returneze, la urma urmei platile aufost facute de noi!!!!Au procedat extrem de urat, nemultumirea mea este alimentata de faptul ca-mi doream f f mult acele hainutze...Ei pot spune lejer la urma urmei canu mai aveau produsele pe stoc, si ca ne returneaza banii in termenul x,au acoperire.
si Matei(2.aug2004)
saddie spune:
cine nu vrea sa ii folosesc datele trimise sa-mi spuna si sterg toate email-urile primite, n-am nici un interes si decat sa stati cu frica in san mai bine o las balta.
gabitaco - de adresa aluia nu "am dat pe net", am dat de numele lui, la care are acces oricine da o cautare pe google. adresa am dedus-o logic urmand formatul general care am vazut ca este folosit pentru astea de la serviciul clienti.
o sa incep sa fac raspunsul pentru astia de la LR, cine nu mai vrea sa se implice sa ma anunte sa o sterg de pe lista - e valabil si pentru mailul catre aia de la UE
www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...
madau spune:
Saddie eu merg mai departe...cardul meu oricum il foflosesc numai ptr a plati online, asa ca nu am bani pe el..pot sa dau sia ci public numarul lui
..poate s-o gasi cineva sa-l alimenteze
. Acum intru sa caut numarul de comanda si revin
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
Saddie..nu ai activat PM ca sa-ti pot trimite datele...imi dai si mie un mail?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
saddie, cred ca ai PM-ul plin si de-asta nu mai accepta altele, mai sterge din mesaje.
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Vacanta Europa 2007
gabitaco spune:
saddie draga ... pai oricum adresa era publica, numai ca tu ai fost inteleapta si ai stiut cum sa cauti. Asa ca daca vrei poti sa pui adresa pe forum ca nenea nu are de undesa stie ca ai pus-o tu, in eventualitatea in care asta e marea ta temere. asa ai da mai multa incredere celor care si-au spus speranta in tine si fiecare ar putea oarecum sa scrie in numele lui. Asa si eu pot spune ca am vb cu Tariceanu si rezolva el pb LR... si pun si mail daca vrei....Eu nu te cunosc si de felul meu sunt mai scptica... mai ales ca la acest subiect pe forum au aparut in ultimul timp ffff multe persoane noi, binevoitoare.... Iar acum, fie vb intre noi, crezi ca as putea sta linistita in cazul in care am trimis date confidentiale unei persoane necunoscute si aceasta ma anunta ca daca imi e teama ma sterge din lista????
Tu ai putea avea atata incredere in cineva care scrie pe forum la varsta ca are 15 ani?
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii