*** LA REDOUTE (44)***

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pitulica spune:

Eu as considera cat de cat corect sa ne trimita coletele cu ce vor ei si cand le ridicam , sa platim noi taxa de drum si gata.Asta pana vor gasi o modalitate de a le livra fara a se pierde, cel putin pe astea de care discutam acum.Ca hai sa fim seriosi, metode exista daca vor sa rezolve problema in asa fel incat sa ne fie bine si noua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

mai eu nu m-am suparat ca n-am de ce.

vreau doar sa nu ramana cineva cu impresia ca ceream adresa aia ca sa fac scandal.Nici vorba!

Oricum sunt de parere ca daca mai vrem sa speram ca intr-o buna zi LR sa se razgandeasca in ceea ce priveste RO,acum trebuie sa le vorbim cat mai frumos si civilizat.

Trebuie spus cat se poate de frumos dar si cat se poate de clar ca noi suntem oameni seriosi si clienti la fel de seriosi si ca vrem sa continuam colaborarea cu ei.Sa le sugeram sa trimita coletele recomandat,cu suprataxa,sau prin alt curier,nu prin Posta Romana,sa gaseasca ei o solutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Fetele, eu zic sa trecem si numele nu numai nr. de client, ca sa nu fac acolo doar o insiruire de numere. daca nu sunteti ok sa-l scrieti pe forum dati-mi PM

www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by saddie

Fetele, eu zic sa trecem si numele nu numai nr. de client, ca sa nu fac acolo doar o insiruire de numere. daca nu sunteti ok sa-l scrieti pe forum dati-mi PM

OK, insa activeaza-ti PM

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Pai nu e activat? Ca fetele mi-au mai trimis si am trimis si eu.

Daca nu e, de unde il activez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Buna fetelor.
Acu sa ma bag si eu un pic ..... ca musca-n lapte....
Mie mi se pare corect ca fiecare sa pledeze pt cauza lui, deci au ar fi gresit ca fiecare sa poata sa ii scrie un mail lu nenea LR. Oricum saddie, ai spus ca ai gasit adresa cautand pe net informatii despre LR, deci in acest caz adresa e oricum publica si nu vad de ce te-ar deranja sa o scrii pe forum. Daca faceai rost de adresa de la o persoana anume, da, era corect sa nu o faci publica fara stirea persoanei.
In alta ordine de idei.... de undesa stie omul ca exista un forum despre LR in Romania si ca tu vb in numele unui grup de clienti? Nu credca ar deranja daca fiecare ar trimite cate un mail civilizat, in maniera proprie, prin care sa -si exprime nemultumirea si doleantele.
Fiecare face cum crede ca e mai bine, dar daca eu as fi in situatia vostra as lua problema in propriile maini .... caci numai in atare situatie as avea liniste. Oricum eu sunt ceva mai sceptica in relatiile cu persoanele necunoscute. Va doresc din sufletsa rezolvati problema cat mai bine pt voi.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

a.... si aveti grija la informatiile referitoare la conturi, carduri pe care le vehiculati pe aici.... ca multa lume citeste.... si multa lume ia aminte

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

pai nu am prea trimis date decat pe mail. si avem incredere in Saddie.
pe forum nu dam astfel de detalii, ca e prea riscant.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

daca stiti bine cine e saddie si aveti incredere in a atunci e totul ok. Na, ce sa-i faci, eu sunt mai sceptica de felul meu.....Ca asa numai dupa un nik pe forum......

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Pai,ce-ar putea face cu conturile noastre decat sa le alimenteze,ca de scos n-ar avea cum ca i-ar trebui datele de pe card sau buletinul in caz ca se prezinta la banca sa scoate vreo suma din cont.Gresesc?

Mergi la inceput