*** LA REDOUTE (44)***

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

in sfarsit s-au obosit sa-mi raspunda si mie la zecile de mailuri

Bonjour,
Je regrette de vous confirmer que nous avons effectivement arrêter nos envois en Roumanie. Les commandes passées depuis le 9 juillet ont été annulées. Malheureusement, je ne peux vous donner de plus amples renseignements concernant vos commandes car les fichiers sont bloqués. Notre service informatique s'occupe actuellement de ce problème.
Les commandes annulées seront remboursées.
Je comprends parfaitement votre mécontentement et je vous prie de nous excuser pour tous les désagréments.
D'avance je vous remercie de votre compréhension.

Christine
Relation Clients

eu ii scriu inapoi sa-mi zica si mie daca sunt anulate comenzile date dupa 9iulie eu de ce n-am primit-o pe cea de pe 9??macar sa stiu daca e si aia anulata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Daca n-ai primit-o pana acum,eu zic ca e anulata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu sunt pt. a trimite saddie lista alora sa vada clar ca sunt multi patiti. Trebuie sa precizam ca nu suntem de acord cu cecurile, caci se pierd multi bani. sa ne ramburseze intreaga suma si sa plateasca ei comisioanele, sau cel mai bine ar fi sa trimita coletele, chiar si pe riscul nostru.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianna spune:

Pai, eu am comanda din 6 iulie si nu sunt singura! Aia de ce nu a ajuns?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Lorenza

si eu zic la fel dar vreau sa fiu sigura

azi am primit 2 mailuri cu oferte de la lr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Claudia dau chiar mai multe beri
Am facut rezervare pentru saptamana viitoare, ma intereseaza cat de mari sunt camerele ... are loc teroristul meu sa patruleze pe acolo? Cum e mancarea ... putem manca pranzul cel putin acolo?

Multumesc mult!

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by nushulica

quote:
Originally posted by Lorenza

si eu zic la fel dar vreau sa fiu sigura

azi am primit 2 mailuri cu oferte de la lr

Vaz ca ele spun ca n-au acces la conturi si deocamdata nu pot sa verifice.Nu stiu daca chiar asa e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Probabil ca e anulata

Jasmine eu una cand am zis sa nu-i bombardam cu mailuri, nu m-am referit deloc la tine, nici n-am fost atenta ca ai cerut adresa, am zis doar sa facem o chestie colectiva, respectiv mai bine organizata. Departe de mine gandul de a jigni pe cineva.

Cred ca e o idee buna si lista, sa vada ca e vb de multi clienti, dispusi sa comande in continuare, daca gasim intelegere si din partea lor. In mod sigur au si ei baza de date, dar parca e altceva cand primeste seful ditai lista cu comenzi, ca sa vada ca nu suntem asa o piata "insesizabila".

Cat despre posta...ori sa gaseasca un alt curier, ori contra unei taxe mai mari sa trimita cu numar de expeditie, atunci cand pun coletul la "colissimo" sau cum se numeste posta lor

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Scuza-ma..citisem ultima data postarea ta, si am gresit...modific acum

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Eu stau cam asa:

Nr. client 534269285

13.07 – 67.09 eur
18.07- 50.58 eur
20.07 - 97.79 eur
26.07 – 170.76 eur
02.08 – 27.15 eur

Total: 413.37 eur.

Mergi la inceput