*** LA REDOUTE (44)***
Raspunsuri - Pagina 20
Bratu Monica spune:
Claudia,scuze abia acum am sters adresa ta de mail.
Vreau si eu 60 euro inapoi.Ce sa fac?
Nu-i las acolo nici de-al naibii.
Trebuie neaparat sa-i povestim tipei de la Pro Tv tot ce s-a intamplat.eu sunt sigura ca ne va ajuta.Si nu avem nimic de pierdut.Practic e singura mana de ajutor pe care ne-o intinde cineva.
Monikka
tania-z spune:
fetelot, uitati ce haine pot exista pt copii!!!
http://www.comfykid.com/letop-main.htm
Ce zici, Claudia, sa nu mori de inima rea?

Tania
33+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
Giova spune:
Clau mersi mult, mai incerc si maine, daca nu merg la alta filiala, ca astea sunt baute rau in cap.
Saddie imediat trimit, caci daca nu, nu stiu cand mai reusesc.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
ella_74 spune:
corap, dragutza, ca tot nu mai avem ce shopui pe acilea, zi-mi si mie hotel la barcelona, ca vazui in pozele matale ce te-ai dat pe acolo.
Plecam pe 15 septembrie, mai mult de shopping si de oftica ca nu mai am ce comanda pe LR haine de bebe...
Ceva recomandari pentru shopping?
multam,
, mamica de David (24.04.2007)
poze David
Giova spune:
Saddie te-am bombardat cu vreo 4 mail-uri. 
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Bratu Monica spune:
Buna dimineata!
Pana la urma cine o contacteaza pe tipa de la Pro Tv?
Daca nimeni nu vrea,macar sa stiu sa o sun si sa-i explic ca n-am timp si mai ales asa cum spunea si Claudia n-am nici un fel de mail,nic de la ei.
Va rog dati-mi un raspuns ca nu-i frumos sa las femeia sa astepte.
Monikka
saddie spune:
Saptamana trecuta tot cautand pe net info despre LR, am dat de numele Directorului de Marketing si E-commerce. Avand in vedere ca la astia cam toate adresele de email sunt pe formatul: flast - initiala prenumelui si numele am incercat sa trimit un email pe posibila adresa a astuia.
Am trimis, email-ul nu s-a intors si astazi, SURPRIZE, SURPRIZE!!! Am primit un raspuns de la International Market Manager
Chère Madame,
Mr Obala vient de nous faire suivre votre mail que je vous ai remis ci-dessous en rappel.
Pour différentes raisons techniques, nous avons cessé, provisoirement je l'espère, de servir la Roumanie et d' autres marchés.
Je suis étonnée que vous n'en ayez pas été informée comme il se doit. Il s'agit là d'une erreur de nos services et je vous prie de bien vouloir nous en excuser.
A ce jour, je vous propose d'aller au plus simple pour que vous puissiez récupérer le montant de votre commande dans les meilleurs délais.
Je me propose donc de contacter pour vous notre service client. Je reviendrai vers vous aujourd'hui ou le lundi 20 Août avec une réponse soit par mail soit par téléphone.
Je vous remercie d'avance pour votre compréhension.
Respectueusement,
----------------------------------------
Stimata Doamna,
Dl. Obala a supus atentiei noastre email-ul dvs pe care il reiau mai jos.
Din diferite motive tehnice, am incetat, provizoriu sper, livrarea spre Romania si alte piete.
Sunt uimita de faptul ca nu ati fost informata asa cum se cuvine. Este vorba de o eroare a serviciilor noastre si va rog sa ne acceptati scuzele.
In momentul de fata va propun sa alegem calea cea mai simpla pentru ca dvs. sa va puteti recupera banii pentru comanda dvs. In cel mai scurt timp.
Ca urmare, imi propun sa contactez pentru dvs serviciul nostru clienti. Voi reveni astazi sau Luni cu un raspuns la dvs prin email sau telefon.
Va multumesc in avans pentru intelegere.
Cu Respect,
www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...
tania-z spune:
Wow!!!
Suntem tratati ca oameni, in sfarsit!!
Tania
33+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura