*** LA REDOUTE (44)***
Raspunsuri - Pagina 17
aissa spune:
Daca nu ne-ar fi confirmat Cristine ca nu a trimis coletul as mai fi sperat macar pt ala din 11 pentru ca tocmai mi-a zis o prietena ca a primit azi coletul din 4 iulie.
Deci pe langa sistare au si o intarziere mare la plecare....poate la un moment dat au facut o pauza...nu stiu...de ce vin abia acum colete din 4??? Sa mai visam? 

danielac spune:
fetelor, am fost plecata o saptamana si nu am avut net.
am citit tot ce ati scris si sunt consternata de ceea ce ne fac cei de la Lr si cum ne trateaza.
ma inscriu pe lista cu 3 comenzi neonorate, care au mail de confirmare a comenzi:
16 iulie= 21.53 euro
25 iulie=26.56 euro
26 iulie =22.47 euro
mentionez ca nu am primit nici un mail de anulare a comenzilor si nici mail de returnare a banilor.
va mai spun ca am din data de 8 august inca doua mailuri de la LR, in care primul m-a lasat masca:
"Si vous ne parvenez pas à lire cet email, cliquez ici
Mon code offre spéciale : 27537
Chère Madame Daniela Costea,
Vous venez de passer votre première commande à La Redoute, mais connaissez-vous toute notre offre ?
Découvrez un large choix de produits dans des domaines aussi variés que la mode pour vous et vos enfants, les dernières tendances déco, ou tout pour équiper votre maison.
Pour vous faire découvrir toute l'offre Redoute, profitez d'une offre exceptionnelle grâce à votre code offre spéciale 27537."
ce ziceti de asta???
nu pot sa accesez nici eu contul...
ce trebuie sa fac sa ma alatur voua?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
corap spune:
adresa e fara j in fata. numai areski@redoute.fr
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
Giova spune:
Am fost si eu la BRD> am extrastul de cont. dar cica nu pot face chargeback sau cum ii zice. mai mult...tipa habar n-avea de chestia asta
.
Saddie imi trimiti si mie adresa de mail, si mai spre seara iti trimit mail.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
claujro spune:
quote:
Originally posted by Giova
Am fost si eu la BRD> am extrastul de cont. dar cica nu pot face chargeback sau cum ii zice. mai mult...tipa habar n-avea de chestia asta.
Saddie imi trimiti si mie adresa de mail, si mai spre seara iti trimit mail.
_
Gio siMarco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Am sunat eu azi la BRD la nr verde ala cu 800 si mi-a spus sa merg la banca sa completez un formular. Exact de chargeback am intrebat. Cum o fi la fata locului nu stiu, aia de la telefon parea sa stie despre ce e vb.
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Vacanta Europa 2007
saddie spune:
Am centralizat ce am primit pana acum:
Nushulica - mai am nevoie de numele si adresa bancii, IBAN si Swift
Andre_ea - mai trebuie SWIFT-ul
andreap - mai trebuie adresa bancii
aissa - de la tine nu am decat corespondenta cu LR, mi-ar mai trebui confirmarea comenzii si info bancare
www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...
Bratu Monica spune:
Buna seara fetelor!
Mi-a raspuns cineva de la Pro Tv ,care vrea sa faca un material cu privire la ceea ce-am patit noi.
Claudia,eu sunt intr-o campanie apriga de vanzari .Plec dimineata si ajung seara acasa.Te rog pe tine daca vrei sa-mi dai e-mail tau,sa-ti trimit datele persoanei de la Pro Tv si sa discutati despre aceasta patanie.
Sincer mie mi-e imposibil sa ma adun si sa vorbesc despre La Redoute pentru ca nu am nici un minut liber.Si acum sunt la servici.
Daca esti de acord ,te rog da-mi o adresa si-ti trimit email-ul tie.Bineinteles ca-i voi explica si doamnei respective situatia si daca esti de acord va sta de vorba cu tine.
scuze ,dar nu stiu cui altcuiva sa ma adresez.
Astept raspuns in 30 de min. daca poti.
Monikka
claujro spune:
multumesc de propunere
, cu placere dar eu nu am ce sa le ofer, nu am NICI MACAR 1 MAIL de la LR. Dovezi, ma refer.
SA zic am auzit/citit de la niste fete necunoscute pe un forum, ca asa si pe dincolo?! Cred ca cea cu cele mai multe raspunsuri primite e aissa.
Da particip la intalnire, interviu, masa rotunda, workshop, ce-o fi...![]()
Acum serios, cine are cea mai bogata corespondenta si implicit dovezi cu LR-ul? aissa, nu?
Edit: ma bucuuuuuuur ca frauda si bataia lor de joc nu ramane doar intr-un cerc restrans si exista sansa sa afle si altii despre asta. 

Edit din nou: trimite-mi pe mail un replay la ce ai primit sau ce date de contact ai si le trimit eu mai departe daca tu nu ai timp sa te ocupi de asta. Multumim!!!! 
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Vacanta Europa 2007
Bratu Monica spune:
Ok.Aissa o adresa ceva imi dai sa-ti trimit e-mail-ul Pro Tv?
Te rog Claudia da-mi acum adresa ta sa-ti trimit tie,tu Aissei daca e de acord .
Eu nu cred ca pot veni in Bucuresti zilele acestea.
Nu pasez motanul dar chiar nu am cum credeti-ma va rog.
Monikka