*** LA REDOUTE (44)***
Raspunsuri - Pagina 18
claujro spune:
Primit! 

Ma ocup eu mai departe, multumim!!! 
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Vacanta Europa 2007
Bratu Monica spune:
Multumesc si eu.Mi-ar place sa le fac ceva scandal la faimosii LR dar sunt in focuri la servici.Acu plec pe teren si pe la 21-22 ajung acasa.Poate la noapte citesc si eu din urma si-i voi raspunde doamnei
explicandu-i faptul ca Aissa e cea mai in masura(nici eu n-am mail de la ei) si mai ales e mai usor si pentru ea sa va intalniti pentru ca sunteti acolo in Bucuresti.
Va sarut si multa bafta!Sunt si eu pe langa voi dar nu pot face mai mult acum.
Monikka
claujro spune:
am sters adresele...
Deja am primit mailul pe prima adresa...
Vacanta Europa 2007
claujro spune:
Nu-i zice de aissa, sa vedem daca accepta aissa mai intai. In plus aissa ar putea sa-i povesteasca si tarasenia cu coletele ne venite pe tot parcursul anului, rambursari, amenintari LR, are o colectie bogata de mailulri...sper! Sper ca le mai are!
PS. Feteloooooooooor, devine interesant si tocmai acum ati disparut toate! 
Vacanta Europa 2007
ionela-roxana spune:
Chiar ca devine interesant.
Nu cred ca a disparut cineva ci pur si simplu ajung mai greu pe aici.
As vrea sa-mi trimiteti si mie adresa de e-mail pe care sa trimit extrasul de cont si confirmari ale comenzilor.
Ce altceva mai trebuie trimis?
Multumesc.
Am mail de la LR........dar cu oferta bineanteles.
maimu spune:
buna,
si eu am facut o comanda pe 30 iulie in valoare de 40E(card raiffeisen-bine ca nu m-am avatat prea mult- fiind prima comanda am fost mai precauta)si nici un raspuns de la ei -mai ales ca urmaream in fiecare seara cutia postala, nu stiam de toata tarasenia (am aflat ieri abia)
am sa sprijin si eu toate actiunile avansate de voi (am extras,si confirmarea comenzii)
mai sper sa fiu sincera , poate se indura si ne dau drumul la colete
nu am inteles de ce au sistat livrarile catre romania
am sa scriu si eu mai-lui pe adresele date de voi ,poate aflu ceva....
danielac spune:
CFlau, nu am disparut, eu am povestit un pic mai devreme ce am patit si cum stau cu comenzile LR si cu mailurile. ce zici de mailul trimis de ei mie? ultimul...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
claujro spune:
danielac, l-am primit si eu si alte fete...e generat automat de sistem, nu-ti fa griji si nu intra la idei, tot o sa mai primesti mailuri dintr-astea promotionale, eu azi am mai primit unul cu 2 gentute la alegere, cadou...bleah!
maimu, s-au pierdut colete pe drum (asta e motivul), ei au despagubit cat au despagubit - retrimitand produsele de cate 2-3 ori (ca tot se pierdeau pe drum) sau in cecuri bancare....pana au zis STOP Romania.
Vacanta Europa 2007
danielac spune:
Clau astia sunt cretini de-a dreptul!
iata ce am primit acum, asta e si cel primit azi de tine?
"Votre cadeau : Lulu Castagnette ou Lafuma ?"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
madau spune:
Am aterizat si eu...am fost la dr sa iau niste retete, ca am "copii" bolnavi
.
Monica mersi ptr ajutor, hai sa vedem ce-o iesi. Asteptam parerea Aissei
.
Eu una sunt de acord sa particip cu tot ce stiu, dar ca si material n-am nimic, nu tu mail de sictir, nimic. Dar va sustin 
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2