*** LA REDOUTE (44)***
Raspunsuri - Pagina 13
Jasmine spune:
cum naiba fac sa printez mailurile de confirmare si cele in care mi se spune ca s-au anulat comenzile?Am cont la gmail.
dau pur si simplu print?
daca dau copy/paste in word apare aiurea rau
cu printscreen nu se vede mare lucru,adica nu se vede si "Nous vous remercions pour votre commande passée sur laredoute.fr le 27/07/2007" si suma
cum naiba sa faaac?
claujro spune:
trimite-i-le lui saddie si se ocupa ea, asa a zis acu vre-o 2 pagini... altfel nu stiu cum sa te ajut ca nici eu nu ma pricep...![]()
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Vacanta Europa 2007
Jasmine spune:
nu i-as trimite pt ca nu pot sa fac rost de extras de cont si fara el chiar n-are rost.
as vrea sa ajung maine la banca sa cer refund sau chargeback si pt asta imi trebuie mailurile printate.
cris-gabi spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
cum naiba fac sa printez mailurile de confirmare si cele in care mi se spune ca s-au anulat comenzile?Am cont la gmail.
dau pur si simplu print?
cu printscreen nu se vede mare lucru,adica nu se vede si "Nous vous remercions pour votre commande passée sur laredoute.fr le 27/07/2007" si suma
cum naiba sa faaac?
Da Jasmine, dai pur si simplu print.
Dupa ce intri pe mesaj, vezi ca in dreapta ai un buton cu o imprimanta, apasa pe el.
Am primit si eu mesajul de la Cristine si este la fel cu al vostru.
Eu am trei comezi anulate ( cred eu) in valoare de 130 euro.Am platit cu card ING sper sa rezolve banca problema ca la cat de repede se misca LaRedoute-ul ca sa ne dea banii vine iarna.
vl-ad spune:
Buna fetelor!
Dupa cum am mai spus eu nu astept nici o comanda de la ei , dar ieri le-am trimis si eu un mail (asa sa ma aflu in treaba)in care ii intrebam daca in viitor vom mai putea comanda de la ei.
Acu 5 minute am primit si raspunsul :
Bonjour,
Je confirme le fait que La Redoute a arrêté pour le moment les envois en Roumanie.
Notre service informatique fait le nécessaire pour supprimer la Roumanie de la liste des pays sur internet.
Je regrette autant que vous cette décision.
Je vous remercie de votre compréhension.
Christine
Relation Clients
Mi-au raspuns in franceza si nu inteleg nimic.Poate ma ajutati voi.
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by cris-gabiquote:
dau pur si simplu print?
cum naiba sa faaac?
Dupa ce intri pe mesaj, vezi ca in dreapta ai un buton cu o imprimanta, apasa pe el.
mai, eu nu vad nici o imprimanta.
gama spune:
si eu tot la ING, 155 euro in 2 comenzi, am primit acum primul mail din viata mea de la LR, acelasi ca la voi, cel cu files-urile blocate!!!!Am sa trimit pe mail la banca acest mesaj, iar dupa vreo 10 15 zile de la primirea lui am inteles ca se apuca si banca sa ceara banii daca nu au venit pana atunci.....
si Matei(2.aug2004)
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Jasminequote:
Originally posted by cris-gabiquote:
dau pur si simplu print?
cum naiba sa faaac?
mai, eu nu vad nici o imprimanta.
jasmine descizi mailul si dai ctrl+p apesi pe amandoua o data si apare listarea
Giova spune:
Eu ajung la banca doar in jurul orei 16 si pe urma merg cu copilul la vaccin. nu am acasa scaner, asa ca voi poza extrasul de cont, sper sa fie ok.
mail-ul l-a facut sotul cu printscreen, dar nu se vede tot. asa ca Saddie ti-l voi trimite cu foward, sper sa reusesti sa-i faci ceva.
eu nu am alte mail-uri de la ei si nici nu le-am scris nimic, inca.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
felicia74 spune:
Salut!
Am primit si eu mailul cu apoliogies
Ete ce sa ma mai fac, d-asta nu mai pot eu, doar le-am zis ca nu accept rambursul. Dar se face ca ploua, desigur, nici nu ma asteptam la altceva. Din cate vad eu, a scris un singur mail si i-a dat send catre mai multi pagubiti. Lejer serviciu mai are fata asta!
PS: coletul meu de la strawberry a intrat in tara