*** LA REDOUTE (44)***
Raspunsuri - Pagina 12
Jasmine spune:
eu n-am primit nici un mail si m-am saturat sa le mai scriu.
Claudia,baiatul meu are 2 ani si aproape 10 luni si toate tricourile i le-am comandat 114 si-i vin foarte bine.Ce comandasem in primavara 102 ii sunt foarte scurte.Acum sigur ca depinde de copil.Al meu e inalt,chiar aseara la vaccin mi l-a masurat si are 103cm.
Deci extrem de mari n-au cum sa-i fie hainele pe care le-ai comandat daca are aproape 4 ani,zic eu.
claujro spune:
Vaaaai, s-ar putea sa-i fie mici?! Are 3 ani si 8 luni acum. Da las, ca daca ii sunt mici le cumperi tu, nu-i asa? ![]()
Ce or insemna "files" alea????
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Vacanta Europa 2007
lavi02 spune:
Am mai primit un mail de la christine 
Asta-i raspuns la mailul de alaltaieri in care ii reaminteam ca i-am trimis cu 5 zile in urma un mail.
Hello,
I understand your dissatisfaction and I apologize for all the inconveniences.
For the moment all the files are blocked. We are working on it. I reassure you, we will reimburse as soon as possible.
Thank you.
Christine
gabitzica spune:
Ionela-Roxana, de unde din Ungaria cumperi tu hainute?
Daca vreti sa ma treceti si pe mine pe lista , am 2 comenzi neonorate( primele de fapt)
- 20 iul 82.34 euro Raiffiisen
- 27 iul 51.41 euro Raiffiisen
andre_ea spune:
Saddie, cum dam de tine? Unde iti trimit mail?
Vad ca cereau IBAN, BIC si banca, nu extras de cont. Poate e de ajuns.
Apropo, ce este BIC?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
Jasmine spune:
Cred ca BIC e codul SWIFT al bancii.
Si "files" cred ca sunt conturile noastre,unde se vede clar ce am comandat,in ce data,ce suma si ce naiba s-a intamplat cu respectiva comanda.
Eu oricum nu pot sa ma bag pt ca n-am timp nici sa respir.Mi-e imposibil sa ajung azi la banca sa cer extras de cont si oricum nu cred ca as avea unde sa-l scanez.
Claudia,poate le cumpar daca nu cumva le am deja ca am luat multe rau,unele abia a apucat sa le imbrace.Mi-e ciuda ca nu i-am comandat si haine mai groase.
andreap spune:
Andre_ea,la formula "I confirm de decision of...." as intreba daca in momentul cand mi-au luat banii,angajatii aceia nu stiau de decizia conducerii?sau la ei nu functioneaza notele interne?Mi-e sila deja..pana la urma ii dau la naiba de 60 Euro.
Mie mi-a venit acum extrasul de la banca,numai ca pe mail si se vede urat rau de tot,adica e super "deranjat" in pagina.Saddie, unde trebuie sa-l trimt totusi?
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
claujro spune:
Asa, de nostalgie, nu vrea cineva un costul de baie LR- marca Reebok??? Masura L, rosu cireasa cu alb - 15 euro ![]()
![]()
![]()
Tot nu am ce face cu el,
mele nu vor deloc sa se micsoreze...
Vacanta Europa 2007
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by andreap
Mie mi-a venit acum extrasul de la banca,numai ca pe mail si se vede urat rau de tot,adica e super "deranjat" in pagina.
de la ce banca?Oare am vreo sansa la BancPost sa-mi trimita pe mail un extras de cont?
claujro spune:
Eu am sunat la BRD si au spus ca nu pot trimite informatii cu caracter personal pe mail, ca nu e sigur. Adevarul e ca acolo ai TOATE datele si daca intra pe mana cuiva iti scoate bani cu usurinta din cont.
Vacanta Europa 2007