*** LA REDOUTE (44)***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Pai da Claudia, dar n-au dat mailuri la toate...eu ma refeream la treaba cu imposibilitatea de a ne loga..

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

mada, acum sincer vorbind si eu vreau sa fie o eroare tehnica dar nu se justifica faptul ca noi, astea fara mail si cu conturile curate, nu am primit coletele. Asa-i?

Edit: il atac pe unul de 4000 puncte

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Vacanta Europa 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

quote:
Originally posted by lavi02

M-a bagat si pe mine Cristine in seama cu un mail:

"Hello,
All the files are blocked for the moment. We are working on it. Please be patient.
Thank you."

Poti sa le ceri sa fie putin mai expliciti in exprimare,rabdarea sa cam terminat in tabara romana si tabaram pe ei daca nu ne dau un raspuns clar , favorabil de partea noastra.Parea mea...

Mergi la inceput

off topic: cand i-oi vedea si pe aia de la yves rocher-Plazza vanzand www.yves-rocher.de/shop_app/app_DE/jms.jsp?shop=HINL&nav=topic&topicId=2446&newsLetterId=2007-08-16NL&DCMP=NLC-05001_2007-08-16NL&attribute=unter2&refid=newsletter" target="_blank">produse cu 5-6 lei ?

Vacanta Europa 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by claujro

off topic: cand i-oi vedea si pe aia de la yves rocher-Plazza vanzand www.yves-rocher.de/shop_app/app_DE/jms.jsp?shop=HINL&nav=topic&topicId=2446&newsLetterId=2007-08-16NL&DCMP=NLC-05001_2007-08-16NL&attribute=unter2&refid=newsletter" target="_blank">produse cu 5-6 lei ?

Vacanta Europa 2007

da' de ce sa le vanda cu 5-6 lei daca au clienti dispusi sa plateasca mult mai mult?
ma gandesc cu groaza ca in curand trebuie sa incep pelerinajul prin magazine sa-i iau copilului haine pt toamna/iarna.N-am comandat de pe LR pt ca nu m-am gandit ca o se se intample ceea ce s-a intamplat.

Mergi la inceput

Jasmine, tu trebuie sa stii ca ai mai luat haine de copii de pe LR, pustiul meu face in decembrie 4 ani si i-am comandat masura 114. Sa-i fie extrem de mari?! (nu l-am mai masurat/cantarit)

Vacanta Europa 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Din pacate asa e in Romania, totul scump.
Eu am luat pentru gradinita haine si papuci din Ungaria pentru ca e mai ieftin ca la noi cu mult.
NU am ajuns chiar la preturile de pe LR dar nu am fost departe.
Trening copii f frumos din bumbac la 13 Ron , costum de blugi - 15 Ron , Adidasi - 9 Ron , pantalon - 9 ron , cizmulite piele - 15 Ron .
Toate erau la reduceri.Am umplut portbagajul dar tot imi placea pe Lr.Era amuzant sa scotocesc produse , coduri....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Am vb la banca acum, mi-au spus ca se rezolva sa ma duc sa fac cerere de refuz de plata.

Mail de la ei nu am nici de bine nici de rau, le-am tot scris zilele astea dar niciun raspuns din pacate

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by ionela-roxana

Vad ca astia aleg aleatoriu o persoana pe zi din Romania careia sa-i raspunda la e-mail.

Azi au fost 2. Eu am primit asta:
Hello,
I understand your dissatisfaction. However I confirm the decision of our international management : we stopped deliveries to Roumania.
All the files are blocked. We are working on it. We will reimburse you as soon as possible. Please be patient.
Thank you.

Christine
Relation Clients

E raspuns la raspunsul meu la mail-ul de siktir.

Bun, eu am printat raspunsul asta, mailul de confirmare a comenzii, dar nu am extras. E-bankingul meu are o problema, nu-mi recunoaste parola si nu pot vedea nimic. Deci extras am diseara. Dar, eu oricum am corespondenta in care scrie ca "will reinburse", deci e clar ca mi-au luat banii. Trimit doar ce am?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

Dear Madam,
I really understand you dissatisfaction and I apologize for the inconveniences.
I regret, but I can not give you more information for the moment because all the files are blocked. We are working on it. I reassure you : we will reimburse you as soon as possible.
Thank you for your patience.

Christine
Relation Clients

iaca asta zice christine catre mine. azi e zi de mailuri :)))

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput