Mamici de iulie-august 2007 (87)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Stiu de la kinetoterapeuta ca pentru colici au si cei de la Boiron niste capsule mici cu lichid dar care inca nu sunt avizate la noi in RO. Daca le va folosi Mada sau Anto sa ne zica si noua parerea lor, poate ne agitam sa facem rost de ele din Franta sau Canada!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

deni sa-mi zici si mie daca face bani ,te rog... si eu ma tot invart pe toate site-urile sa vad ce sa-i iau ca nu mai incape in scoica.adica statea in scoica dar cu o perina sub sa fie unghiul mai bland si acum ii atarna picioarele.
deci daca va rog mai scrieti odata ce trebuie sa trimitem pe emailul comun?stiu ca nu am citit cu atentie din urma,sa-mi fie rusine.....

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

O poza din prima zi (la tine facem exceptie, ne dai una din prima zi de acasa) si o poza de mamica. Puteti sa trimiteti si poza cand a implinit prima luna, ca facem seturi pe fiecare luna in parte!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

deci o poza din prima ei zi de viatza si una la o luna,si o poza cu mine mamica acum sau burtoasa?.jur ca azi sunt grea de cap sa nu va suparati pe mine.
eu bag pe abdomene,pilates si alte chestii.mai am nici 2 sapt pana la botez si eu sunt groaznica.rochie imi iau cu o zi inainte,sunt anormala asa-i?

Mergi la inceput

Nu e musai gravida, baga una aratoasa ca gravidenia a fost ceva temporar!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

aha....dar cu asta "aratoasa" ma asteptati pana la botez,dupa cum scriam mai sus eu inca insist 2 saptamani cu miscarea....
am cu elisa cand are o zi.ma apuc acum sa le trimit

Mergi la inceput

Cu gimnastica nu stiu ce sa zic, eu mi-am luat taebo postnatal dar inca nu m-am apucat ca stiu ca la cezariana trebuie sa treaca un pic pana te apuci de gimnastica si in plus si alaptatul presupune sa nu facem prea mult efort sa nu se intrerupa lactatia!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

fac cate putine in fiecare zi.mai mult pt spate ca e anchilozat de-a dreptul.eu am facut multa miscare si inainte de sarcina chiar imi lipseste...
acum trimit emailul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Luna cu alaptatul eu zic ca stau mai bine, in sensul ca se satura cateodata si fara suplement..am redus suplementul la 2 biberoane, si reusesc sa le dau fara sa bocesc .. pentru ca pana acum de fiecare data cand ii dadeam bib, plangeam de parca ii dadeam otrava! Si in rest o tin la piept cu orele poate imi creste si mie productia ! Eu zic ca oi reusi pana la urma!
Jadi nu stiu nimic..inca despre pastilutele pentru colici. Parca azi am suspectat-o prima oara ca ar avea, o sa intreb moasa la primul control, in cateva zile.
Andra mersi oentru laude! Taica-su e deja pregatit de tir, ieri avea treaba in oras si i_am spus sa ne ia si pe noisa ne lase intr-un parc sa il asteptam... aa nu, ca nu va las singure, ca e prea devreme, ca iesim impreuna ..
La multi ani Mariilor, Mariutelor, Marinilor, Marutelor!

MADA mamica de Emily 07/08/07

www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Gata, m-am adaugat si la albumul de mamici.

Plecam la plimbarica...bye bye

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput