Mamici de iulie-august 2007 (87)
Raspunsuri - Pagina 4
AndraZ spune:
Danis, merci pt confirmarea ca suntem perfect normali!!!!!!!!!!!!!!! cat despre faptul ca ai nostri copii s-au vorbit, tot ce e posibil! ca am vazut ca a mea se intelege cu toti, mai putin cu noi, parintii. pai tre' sa facem o inatlneala mare cand s-or naste toti copiii de Bucuresti ca sa ne "cunoastem" mai bine ca nu se stie de unde sare iepurele....nu vezi ca Deni si-a "aranjat apele" cu Alina mama de A-uri?
Tre' sa luam atitudine si sa ne gandim din timp la viitorul copiilor nostri
Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
LuciaZ spune:
As vrea sa am o minte de elefant, cum se spune, ca sa retin toate informatiile si sfaturile de la voi.
Sper sa-mi amintesc ce trebuie sa fac cand o fi nevoie.
au inceput vecinii sa se uite cam crucis la mine. Stiu ca trebuie sa nasc iar eu ma fatai pe afara mereu. Azi de exemplu am fost la piata si bineinteles ca nu m-am intors cu mana goala. Si sunt vreo 4 statii de masina si cam una de mers pe jos.
Cand am ajuns acasa l-am sunat pe al meu sot sa-i dau raportul ca sunt in casa, iar ce credeti ca ma intreaba? Si cum te simti ..ai dureri?
Cred ca daca ii spuneam ca da venea in 5 minute acasa in loc de 30 cat face de obicei.
Sa nu mai spun ca ma suna prietenele sa vada cum ma simt ...cica...de fapt sunt curioase cand nasc.
Numai mama saraca nu ma streseaza. ma suna doar la 3-4 zile. Stie ca o sun imediat ce incep durerile. Acum a intrat in concediu (de e tanara are 50 ani) si trage tare sa-si termine treburile si curatenia pana vine nepotu`, ca pe urma e consemnata la mine o saptamana. Asta daca nepotu` se hotaraste sa vina pana termina concediul ea. Sper din tot sufletul ca da, fiindca e o mama super O.K.
Sper ca nu v-am plictisit.
Pupici la bebici, burtici si mamici.Si sa nu-i uitam nici pe TATICI ca fara ei ......
39+Cristian
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea
Anya20 spune:
a nascut violetan un baietel grasut si sanatos de 3600g, prin cezariana, astazi in jurul orei 14:00
sa va traiasca, sa fie norocos si sa va aduca numai bucurii! te asteptam cu detalii
Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
nikole spune:
fetelor am venit repede la un internet sa va citesc cateva minute, sa felicit proaspetele mamicute, si sa urez bun venit puiutilor vostri.
noua ni s-a stricat calc si pana vom cumpara altul nu prea mai pot intra...va pup pe toate, si numai bbine....pe curand!
poze Kevinutz
mrl_dumitriu spune:
Salutare fetelor si LA MULTI ANI!!!!!!!MARIILOR si nu numai..
Fetele care sunteti la prima nastere,am vazut ca pe langa trusoul de 150RON ,se da si o prima de 204RON.Daca am inteles bine,acesti bani nu au legatura cu indemnizatia(partea lui bb de 200RON),nu?In cazul acesta documentatia se depune in acelasi loc ca si pt.cei 150RON si e vorba de aceleasi acte?
Mirela si bb!
AndraZ spune:
Danis, multumim de apreciere si de urari! Eu nu stiam ca Mara vine de la Maria, dar fie primit! Cred ca falcile o fac asa simpatica, ca uneori e asa de "terorista"
Violetan, felicitari pt puiut! Refarece usoara si te asteptam cu povestea nasterii!
Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
X-ray spune:
felicitari noilor mamici!
la multi ani celor cu nume sfant de azi!adica si mie
luna eu ii dau infacol elisei cam din saptaman a doua sau poate chiar mai devreme.1-2 picaturi inainte de masa.colici urate am avut pana la 6 sapt intre sapt4 si 6 au fost groaznic.dar de la 6 sapt se partzaie la greu si daca o ia seara pe suzy (suzeta) nici nu stiu ca e in casa.o mai tin in brate si ne mai leganam cand chiar e mai agitata.nu stiu daca de la infacol dar eu asta i-am dat si bonisan cand imi aduc aminte.ce am mai vazut pe net pt colici ar fi formula englezeasca de la gripe water care nu are decat uleiuri naturale,nu na sau alte chestii de pe la noi.
jadi zi-mi te rog sta bine dodo in balansoar,in link-ul dat de tine scrie ca e de la 6 luni in sus.are si posibilitatea sa stea in unghi de 30 sau mai ridicat?
alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)
jadi spune:
Eu am dormit un pic si sunt chiauna, cred ca era mai bine daca nu dormeam!
Am pus poze de bb Brazuca si Andra, Andra trebuie sa trimiti o poza si cu tine!
Deni & Vlad & Tudor
jadi spune:
Alina, maine iti zic! Ca abia maine il primesc! Am intrebat si eu de faza cu 6 luni, la ei pe site scrie 6 luni pe toate alte site-uri scrie de la nastere si mi-a zis tipa de acolo ca a fost tradus aiurea si ca e de la nastere!
Deni & Vlad & Tudor