Mamici de iulie-august 2007 (87)
Raspunsuri - Pagina 22
cristina26 spune:
No, vad ca nimeni nu e pe forum desi e doar ora 1 am la voi. Aveam si eu chef de vorba.
Noapte buna mamici si burtici
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
Samurai-lady spune:
Cristina29-pupam pe ingrid,care o dulce si o frumoasaaaaa.
Eu am doi baieti si iti cer permisiunea sa o curteze bebeii mei.
Mi-a plakut mult si halatzelul de baie cu tot cu papucei.
Vad ca au naskut fetele,felicitari,bebei fara colici si mult lapte in tzitzi.
Samurai-lady Keita 29.07.2007 si Kenta 23.12.2002
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash KENTA
POZE BB KEITA 29.07.2007
cristina26 spune:
Samuray_lady baieteii tai sunt atat de frumosi incat nu ma satur sa ma uit la ei. Iar acum dupa ce i-a vazut si sotul meu cat de frumosi baietei ai ne-am gandit ca va fi placerea de partea noastra ca fata noastra sa fie curtata de baieti atat de frumosi.
Pupam dulce pe Kenta si Keita. Cum e Keita? Are colici? Cum e sa ai doi printisori mici si frumosi?
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
Samurai-lady spune:
CRISTINA26-mercik mult,placerea e reciproca
Keita e mai marait inainte de kakitzi,banuiesc ca are colici.
DAR.....de-l iei in brate doarme si 3 ore nemiscat.
Asa ca seara,de la 12 la 4 dimineatza dorm cu el in bratze si ma pot si io odihni.Apoi il pun in patutz si doarme tot cate 2 ore.
Fatza de Ken e mult mai ushor de crescut,pana aku :))))
Pupicei la fetitz frumos.
PS:si Keita are okishori albastrei pana aku,dar cred ca o sa i se inkida.As vrea eu un japo cu blue eyes.
Samurai-lady Keita 29.07.2007 si Kenta 23.12.2002
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash KENTA
POZE BB KEITA 29.07.2007
brazuca25 spune:
Neatza! In sfarsit am si eu timp sa mai fac ceva dimineata ca bebe doarme cu tati. Asa ca stau pe forum ca tare dor mi-a fost.
Am si eu o intrebare...de cate ori pe zi se da Baby Drink? Pe prospect nu scrie.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
poze cu gogoshik noastra
andicu spune:
'Neata.
Samadhi, FELICITARI! SA-TI TRAIASCA "LUMINA SOLARA" !!! refacere rapida si bebe mancacios!
Brazuca, mie dr pediatru mi-a zis 2 plicuri in 24 ore. Si pt ca e cam dulce, fac si eu cum am auzit la mai multe mamici, il dau mai diluat, adica in 80-100 ml in loc de 50 ml cum scrie pe pliculet.
Mamii, vezi ca pe cutia de lapte praf scrie in functie de varsta cate masuri in cati ml de lapte ii poti da. Eu in prima luna cand ii dadeam completare dupa san, ii dadeam 30-60 ml, adica 1 masura la 30 ml sau 2 masuri la 60 ml. Pui apa , apoi adaugi laptele praf si il agiti bine ca sa se dizolve cum trebuie. Foloseste apa plata fiarta si racita sau incalzita un pic peste temperatura camerei, eu asa ii dau.
Si totusi, nu stie nimeni sa-mi zica cum e cu vaccinurile de 2 luni? plss...
Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/" target="_blank">Poze noi Bebe Filip(27 iunie 2007)
www.flickr.com/photos/9457501@N02/966511192/in/set-72157600554981095/" target="_blank">Ultimele poze cu burtica
Cum crestem noi
mamii spune:
andicu iti multumesc mult m.am descurcat pana la urma!Am preparat lapte pentru nou nascut de o saptamana 2 adica pe cutie scria 3 masuri la 90 de ml din care a mancat doar 20!
Nu shtiu daca am procedat corect eu sper ca da!Nu vroiam sa ii dau numai ca plangea incontinuu si m.am panicat:(.Pana acum l.am alaptat exclusiv oricum nu vreau sa mai ii dau de nici o culoare lapte praf decat cand nu o sa mai am.Ma bagase in paranoi soacra si in disperarea mea ca nu aveam cu cine sa combat....:( NU MAI POT CU SOACRA ASTA
samadi felicitari pt bebelusha!
i_ulia spune:
buna dimineata! felicitari noilor mamici!
multumesc tuturor pentru urarile de sf. maria!
eu nu prea am timp sa scriu, iris mananca cel tarziu o data la 2 ore si ma solicita mult.
am vazut si cateva poze, de ingrid, tudor, adelicioasa, matei, smaranda. superbi toti!
pupici!
X-ray spune:
felicitari noilor mamici!sa va traiasca bb-ii
cristina dar ai o bombonica de fetitza!
alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)
arhdy spune:
Buna ziua fetelor.
Iata ca reusesc si eu sa mai intru dupa aproape 3 saptamani. Am fost tot ametita si ocupata. Acum am prins un moment de respiro si am zis sa intru putin sa vad ce mai faceti. Am vazut ca nu pierdeti timpul si s-a marit lista mult cu mamicute. Felicitari noilor mamici, sa va traiasca puisorii si sa va bucurati de ei.
Va scriu si eu povestea nasterii printesei mele, dar mai pe scurt ca sa nu va plictisesc si sa am si timp sa o termin.
Pe 27.07 aveam termenul si in ziua aia am fost la control. Era intr-o vineri si doctora m-a anuntat ca am colul inchis si ca nu se intampla nimic. Si mi-a mai spus ca daca nu nasc pana miercuri nu o sa mai nasc cu ea, ci cu un medic recomandat de ea. Stiam ca pe 6 august intra in concediu, dar cand m-am confrutat cu realitatea am intrat in panica. Sa nu nasc cu ea? Sa nasc cu cineva pe care nu-l cunosc si pe deasupra si barbat. Am tras o repriza de plans si am inceput sa ma rog de cea mica sa iasa pana miercuri. Asa ca sambata pe la jumatatea zilei am inceput sa am dureri mai mari de mijloc si de burta. La fel ca la ciclu, dar continue si fara contractii, asa incat nu am intrat la banuieli. In schim am inceput sa pierd din dop, desi la inceput nu stiam asta, pentru ca era ca o scurgere normala, doar ca mai gelatinoasa si mai abundenta. A trecut noapte si durerile continuau. Am inceput sa-mi pun intrebari si sa ma pregatesc. Asteptam sa inceapa contractiile si sa sa le pot cronometra, dar nimic. Durere puternica de spate si de burta. Pe la ora 16:00 imi iau inima in dinti si o sun pe doctora, care cand aude ce ii povestesc, imi spune sa ma duc fuguta la spital si sa o sun de acolo, dupa ce ma interneaza pentru a vorbi cu asistentele de la sala de nasteri. Eu uimita o intreb ca asta inseamna ca nasc? Iar ea imi confirma ca da. Atunci am realizat realitatea si pe langa bucuria ca insfarsit nasc, apare teama de ce va urma. Ajung la spital, trec de camera de garda. Ma duce in sala de travaliu si ma lasa singura acolo. Sotului ii spune ca nu are ce cauta si sa plece acasa. Eu sunt dezamagita pentru ca stiam ca poate sa stea cu mine. Asa ca raman singura in sala de travaliu fara sa ma bage nimeni in seama. Cred ca a trecut asa o ora, pentru ca era schimbul de tura. Reusesc sa iau legatura cu una din asistente ( o intepata) si ii dau telefonul sa vorbeasca cu doctora mea. Nu stiu ce i-a spus atunci, ca din momentul ala au intrat in priza. Am aflat pe urma ca dupa cum decurgeau lucrurile as fi nascut a doaua zi spre prans sau poate chiar seara. Dar doctora l-ea spus ca trebuie sa nasc in noaptea aia. Asa incat au inceput sa-mi faca injectii si sa de la ora 18:00 au inceput durerile. Mai intai contractii din 4 in 4 min. Apoi in fiecare minut, de imi venea sa urc pe pereti. Mi-au rupt apa si la 12:40 a iesit pe lume printesa mea. In momentul in care o simteam ca iese nu mai puteam de fericire si am inceput sa plang. In clipa aia nu ma mai durea nimic. Au pus-o exact langa mine si au inceput sa o curete. Era cu fata la mine si era perfecta. Nu-mi venea sa cred cat era de frumoasa. Mi-au pus-o apoi pe burta si cand i-am vorbit a tacut pentru moment. Imi venea sa topai de fericirea. Era minunea mea. Mi-au luat-o si au dus-o la nou-nascuti. Pe mien au inceput sa ma coase si desi ma durea goaznic, nici nu ma mai interesa. Eram cu imaginea fetitei mele in minte si nu-mi venea sa cred ca o am. S-a nascut cu 3200g si a luat nota Apgar 9.
M-au pus in pat si atunci a venit sotul si mama mea la mine, care mi-au spus ca au foat la cea mica si ca plangea si vin la mine si ma gasesc si pe mine plangand. Dar erau lacrimi de bucurie.
Am uitat sa va spun ca pana la urma au venit la mine tot familionul, care statea in sala de asteptare si vorbeam cu ei la telefon. Intre contractii ii sunam si cand nu mai putem vorbii inchideam brusc telefonul. Pentru ca una dintre asistente care desi s-a ocupat foarte bine de mine, a fost goaznica din punct de vedere al comportamentului. Tipa intr-una si nu ma tinea decat in stres si in nervi. Se lua de mine, etc. Si vreau sa psun ca nu am fost o pacienta cu probleme. Adica nu am urlat, nu am facut mofturi, faceam ce mi se spune. Doctora chiar m-a felicitat ca am fost cuminte si ca am ascultat-o. Asa incat mi-am sfatuit sora ca sub nici o forma sa nu nasca la stat. Conditiile sunt groaznice si daca asistentele sunt la fel. Singurele care au fost OK au fost cele de la lauze. In rest nu-ti dadeau informatii si nu te ajutau cu nimic. Noroc ca desi este primul copil sunt o fata desghetata si am putina experienta de la o sora mai mica si de la nepoti, ca altfel cred ca imi era mai greu. A doua zi la pranz am avut si fata langa mine. Desi am sta doar 4 zile in spital au fost groaznie. Caldura mare de tot, fara aer conditionat. Stateam cu geamurile deschise, iar cand intrau asistentele uitau sa mai inchida usa, asa incat se facea curent. Fata mea facut si eriterm alergic, adica s-a umplut de bubite de la caldura.
Cand am ajuns acasa a intrat totul in normal. Este o calica si o mancaciasa si la 2 saptamani luasem deja 500g. Dar tot odata ne luptam cu datul laptelui afara mai mult decat normal, pentru ca manca prea repede si mai mult.
Si mai avem o problema acum, am facut ranite si la fundulet si desi o spal la fiecare schimbare a scutecului si dam cu Bepanthen nu ne trec deloc. Nu stiu ce sa-i mai fac.
Am zis ca o sa fiu scurta, dar se pare ca nu am putut si am scris mai mult. Am scris foarte repede, asa incat imi cer scuze pentru eventualel greseli. Nu pot sa recitesc ce am scris asa ca il trimit asa, sper sa ma iertati.
Pupici si ma pana se trezeste asta mica mai citesc ce a-ti scri pe aici.
Am uitat sa va spun ca o sa pun si eu poze cu cea mica. I-am facut la 5 zile. Dar cand o sa fac asta o sa rog pe cineva sa ma jute si pe mine, deoarece am incercat sa pun poze de la cununia mea si nu am resusit asa incat m-am lasat pagubas. Dar acum vreau sa pun poze cu printesa mea.
Diana si Cristiana Maria