Mamici de iulie-august 2007 (87)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

multumesc mult alina.a. Voi ce mai faceti? Pritesa Elisa mai are colici? Tu ai poze cu Elisa? As vrea sa o vad si eu

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Si eu am luat sab simplex si baby drink dar nu m-am hotarat inca ce sa-i dau.
Dar cum ii dati 100 grame de baby drink daca el papa doar piept,adica nu stiesa bea din bibe/le ia?
si trebuie oare sa l bea tot odata sau pe parcursul unei zile?lamine peprospect nu scrie.

20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

deci acum am avut timp si citesc din urma .... ati fost extraordinare si desi eram la naiba in prasnic fara net voi ati fost alaturi de mine cand am nascut!va multumesc inca odata ca existati,sa stiti ca sunt tare emotionata,zau.....

cristina26 elisa nu mai plange asa de mult de la 6 sapt.adica se mai strange cand vine un partz mai incapatanat care nu vrea sa iasa,sau mai plange seara ca orice bb dar in rest...e perfecta.deja comunicam fff bine,cam stiu cand maraie de ce si cum rezolv problema este totul ok.ce are ea ca punct forte sta treaza fff mult timp.in care eu trebuie sa o distrez cumva si cateodata nu mai stiu cum.facem mancare amandoua ,adica sta la mine pe umar cand sunt in bucatarie sau in scoica pe masa si ma urmareste fff atenta ce fac,stam la calculator amandoua,totul facem impreuna pt ca pana seara la ora 20 suntem numai noi doua.dar e perfect.daca o ia tati in brate imediat e cu ochii dupa mine spre disperarea lui.acum in weekand are program de socializat cu fata ca nu se mai poate asa.poze le gasesti pe emailul comun la folder-ul cu poze mamici cred.va pup cu drag pe amandoua si orice veste buna de la voi e o mare bucurie pt mine.

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Samadhi felicitari si sa fiti fericiti.

CRISTINA TARE FRUMOASA PRINTESA TA SI CE ROCHITA FRUMOASA CA-TI VINE S-O PAPI TOATA.

AFIBEBE37+Cristian Nicolae

AMR 2 ZILE

SI VINE ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eles spune:

Buna mamicutelor,
Am fost plecata la mama mea la C-lung si nu am avut net. Eu am nascut normal pe 5 iulie un baietel ( DENIS- MIRONEL ) de 3.800 grame, 52 cm, A=10 la ora 12.00
Doresc nastere usoara celor care asteapta minunea si sa va traiasca bebelusi, sa fie papaciosi si sanatosi mamicilor care au nascut.
Eles si Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

paticut, before-after, violetan, samadhi, felicitari !ARHDY, bine ai revenit si felicitari pt. Cristiana!! Asteptam poze cu d-ra. Incearca sa folosesti pt. fundulet crema de galbenele-face minuni.CRISTINA26, Ingrid este extraordinar de frumoasa. Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Ioanadara, eu ii dau Baby drink 100 ml intr-o zi; al meu nu mai papa de la san, asa ca nu e o problema cu bibe; cat despre cat sa-i dai, ii dai cat vrea, dar nu tot o data! eu ii dau cam 20-30 ml, asa , de sete, de obicei intre mese.

Diana, pt funduletul lui bebe eu ma descurc perfect cu Johnson Baby Oil. Am luat Mustela si dupa prima saptamana de la nastere, cand am vazut ca nu-i prieste si e tot rosu, am folosit uleiul cu musetel de la Johnson si nici c-am mai avut vreo problema! dar stiu si de crema de galbenele ca rezolva tot! mie nu-mi prea place mirosul si e cam grasa,inra greu in piele si de-aia nu am folosit.

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/" target="_blank">Poze noi Bebe Filip(27 iunie 2007)
www.flickr.com/photos/9457501@N02/966511192/in/set-72157600554981095/" target="_blank">Ultimele poze cu burtica
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
El e mai panicos decat mine si tot el e cel care vrea sa infofolim fata, desi ii explic de n ori ca nu e nevoie. Soacra-mea e si ea cu capul, tot timpul imi face observatie ca scot fata afara fara caciulita sau ca e prea subtire caciulita . Imi vine sa-i bat pe amandoi.

Lavinia, deci si tu trebuie sa te lupti cu astfel de probleme! OF! De parca nu am avea destule pe cap! Eu ma lupt din rasputeri sa nu cumva sa inceapa si sotul, ca atunci clachez. Special am intrebat dr. de fata cu el. ca macar unul sa fie salvat. Ar tr sa o iau si pe mama la dr, la un instructaj. (Am mai spus, nu, ca dr mea nu e de acord cu caciulita acum, vara; doar cu o palariuta de soare daca e expus - adica nu in carut). Eu macar nu stau cu mama, deci in casa tot il imbrac cum vreau. Sa vezi faza: am plecat o ora la cumparaturi si cand ma venit l-am gasit infasat cu o paturica. Am zis ca turbez. Mama m-a dezarmat insa cu scuza ei: cica nu poate sa-l tina daca nu e infasat. Nici nu i-am mai zis nimic, dar tare as vrea sa o vad eu invelita cu plapuma pe caldurile astea.
In schimb, ne vedem zilnic la plimbare. Atunci incepe distractia.

Am admirat pozele. Chiar ca superbi copii s-au nascut in perioada asta!!! Nu uitati, trimiteti poze pe mail-ul comun, ca Jadi sa le poata pune in album

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Samuray_lady Am vazut si eu ca Kaita are parul blond, ochii nu se vedeau asa de bine in poza. E asa de dulce ca imi venea sa pup monitorul. Poate o sa ramana asa cand o sa ii iei pe strada o sa se uite lumea dupa tine cat de frumosi copii ai. Unul blond cu ochii albastri si unul brunet cu ochii negri. In legatura cu dormitul bine in brate Ingrid face la fel, daca o tin in brate si dormim asa, doarme si 4 sau 5 ore dar daca o pun in basinet maxim 3 ore. Pupici la printisorii frumosi foc.
alina.amultumim mult. am citit si eu intr-o carte cu cresterea copilului, unde spunea ca este foarte bine sa cari bebelusul in brate cat mai mult. M-am uitat si la poze, e superba printesa ta. Faptul ca e foarte atenta denota inteligenta. Buna combinatie la Elisa si frumoasa si desteapta. Ma bucur atat de mult ca nu mai plange asa mult, draga de ea. Pup dulce pe bebe frumos.
Afibebe multumesc mult. Doua zile si o sa iti tii minunea mica in brate. Nastere usoara, fara complicatii si Cristian sa fie sanatos, mancacios si frumos.
Valen mersi mult. Ce iti mai face printesa. E fetita mare acum Ines. Ai poze cu ea? . Pupici la bebe mic.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Paticut, felicitari, sa-ti traisca minunea, sa fiti sanatosi amandoi, si Dumnezeu sa-ti ajute sa-ti revii repede. Ai vazut ca s-a intamplat si fericitul eveniment-nasterea. Felicitari, si abea te asteptam sa revii ! Meleoane de pupicei !
Olgutza si eu stiu la fel si am citit si pe cutia de lapte praf ca de la 4 luni se introduce treptat formula 2.

Mergi la inceput