Mamici de iulie-august 2007 (87)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Buna seara fetelor!
va multumesc celor ce mi-ati raspuns cu privire la anestezie... si mai multumesc tuturor celor care m-au incurajat.. pampoane.. si ganduri bune.

sper sa va dau vesti bune maine dimineata.. pana atunci sa va gasesc cu bine si toate cele bune...

pupii si o

Samadhi - tare mi-ar placea sa stiu ca ai nascut in aceeasi zi cu mine. iti doresc mult succes si sa-ti vezi puiul cat mai repede si sanatos. pana atunci un gand bun si pampoane din belsug...

paticut 40+ 3 cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witchy_witch spune:

Fetelor, am fost azi la consult la Medlife, pentru ca asa cum v-am zis am decis sa nasca aoclo. Vestea buna e ca sunt niste conditii excelente, si asistentele si doctorii super amabili (si normal, la cati bani dai si la ce salarii probabil ca au ei acolo).

Vestea rea este ca bebele meu cica "este f f sus cu capul, mult prea sus pentru cele 38 de sapt. incheiate, nu da niciun semn ca ar vrea sa coboare". In plus am colul f f posterior, lung si inchis, fara dilatatie. Pronostic: inca 2 sapt. cica nu prea vede doctora sa inceapa nasterea. DAR... copilul e f mare, si daca mai sta inca 2 sapt ajunge pe la 4 kg sau peste, iar eu sunt mica de inaltime. Deci... posibil sa ajung la cezariana!

Va rog eu mult de tot, am nevoie sa imi ridicati moralul pentru ca am iesit aproape plangand din cabinet. SPuneti-mi ca mai am sanse sa coboare rapid si sa nasc pana in 2 sapt, chiar daca nu sunt semne acuma. Nu vreau cezariana, vreau sa il nasc normal, sa simta si el ca s-a nascut! Sunt f f deprimata si amarata, si mi-au cam revenit si durerile alea mari care imi disparusera cateva zile. Iar nu pot merge nici la wc fara baston

sapt. 39 cu maricel in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

quote:
Si ar mai fi un aspect... imi trec prin minte tot felul de scenarii in care eu as face cate-o boacana care ar afecta copilul, parca am innebunit, nu imi mai pot controla imaginetia, mi-e frica si sa cobor scarile, sa nu cumva sa alunec si sa cad cu copilul Voua vi se intampla la fel?

Pana aseara am tot sperat sa imi treaca insa nimic, asa ca m-am hotarat sa ii zic si sotului. Nu stiu de ce ma feream. Ma simt un pic mai usurata ca stie si el ce ganduri am. Ma sperii si pe mine cateodata. Imi inchipui numai relele. Am zis ca daca ma mai tine mult o sa ma duc la un psiholog.

Cat de depresie, Ashera dupa ce am spus mai sus ce sa mai zic.
Si mie dupa cezariana mi-a venit lapticul abia a 7-8 zi, asta si datorita faptului ca doua zile dupa nu am pus-o la san si apoi mi-a facut si rani. Cand credeam ca nu o sa mai am sanse, am reusit. Am fost foarte fericita ca macar colostru am reusit si eu sa il dau.

Astazi mi-a plans toata ziua. Si acum a reinceput

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

Dariuta mea

Mergi la inceput

Acum e la taica-su in brate si urla. Nu mai pot. Imi vine sa ma dau cu capul de pereti. Nu stiu ce sa ii mai fac. Burta nu cred ca o doare pentru ca nu se inconvoaie, plus ca i-am dat si Debridat si Sab Simplex, e facuta baie, am fost si afara, am luat-o in brate, am leganat-o, nu vrea sa taca decat cate max 15 minute.

Dariuta mea

Mergi la inceput

Gata a tacut. Ma uit la ea si e asa frumoasa neincruntata de iti vine sa o mananci. Ce Dumnezeu o fi avand cand plange asa nu stiu. ......

Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Hadeti la

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele!
Am trimis si eu pozele pentru album. Jadi, multumesc pentru lamuriri.
Dana, o fi fost ceva in atmosfera, pentru ca si Liana azi noapte tot asa a facut. Imi venea sa plec in lume, sa nu ii mai aud tipetele, pentru ca ma simteam neputincioasa. S-a linistit abia acum si doarme atat de frumos! Sper ca Dariuta e mai bine. Incearca in loc de Debridat, Sanzyme. la mine a dat rezultate.
Witchy, fruntea sus. Sunt sanse sa coboare. Gandeste-te ca ii faci rau bebeului daca esti deprimata. Am citit undeva, nu mai stiu pe unde, ca daca vorbesti cu el si ii spui sa coboare pentru ca e bine pentru el, uneori te asculta. Hai zambeste, va fi bine!
Va pup si s-auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

jadi merci mult!domnisorul dodo tare bine sta in el.ce a crescut....oi trai sa ma chemati voi cuscrele la nunta?...ca ma inbat,jur...
noi am fost ieri la evaluare si dupa ce m-a linistit inainte draga de alina (a mea e anemica nu gluma ca i-am facut hemoleucograma)m-a linistit si pediatra cu si cu altceva,nu avem luxatie congenitala de sold.i-a facut eco.eu cumva pe o parte va inteleg fetelor ca sunteti panicoase,ca ma ia si pe mine cateodata un val de parca nu sunt normala la cap.asa ca lorinutza pana nu zice dr dupa eco sau radiografie stai linistita ca a mea e asimetrica in toate cutele.si are nu gluma.cand mi-a vazut dr "cretulina" a pupat-o de a albit-o.si ea a facut spectacol acolo,a ras,a gangurit ce mai se face star fata.....si noi avem pielea marmorata de tot si suntem bine merci.
dana tzatzele mele nu vajaie,cateodata parca sunt o mica africana cateodata vorba lui miillyy cu ele atarnand pana la buric si mici pe deasupra si suge fata din ele de rupe.in puseele de crestere cred ca nici a mea nu se mai satura bine dar le alternam mereu si tot nu i-am dat o lingurita de lapte praf si e bine merci.s-ar putea sa aiba si colici si atunci ii e cam dificil sa manance cu dureri si deaia plange.pe a mea o apuca cateodata dupa 3-4 minute de supt si nu o mai chinui sa-i dau ca se ineaca.peste jumatate de ora in schimb mai baga o portie.

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

buna dimineata
simo multumim de cafea

eu m-am trezit la 5, i-am dat puiului sa pape, apoi m-am dus in alta camera sa mai dorm, ca el avea program de scremut si frichinit, fara sa planga si fara sa vrea tzitzi... am dormit vreo ora si m-am trezit chiauna, jinduind la o cafea

witchy ma gandesc la tine...multumesc de ideea cu site-ul cu restaurante... am vazut ca te-ai decis sa nasti la medlife... imi pare rau ca iti e asa de greu acum pe ultima suta de metri ... abia astepti sa-ti vezi puiul, asa-i? iti tin pumnii sa fie totul bine ... uite si pentru tine o

paticut iti tin pumnii!

ashera capul sus ca va trece perioada asta, nu te descuraja! petele de pe corp nu cumva sunt eritem alergic? ca mie asa mi se pare din ce povestesti tu... ambii mei copii au facut asa ceva ... am dat cu triderm si au trecut; la cel mic am facut si experimentul de a le lasa in pace de la o vreme si treceau de la sine, asa cum zici si tu... dispar, apoi reapar in alte locuri... a durat cateva zile si au disparut de tot...
despre sanii plini de rani, unge-i cu garmastan si oricat ar fi de dureros pune puiul la san... nu te spala cu apa si sapun la fiecare alaptat ca se usuca pielea si mai tare... un dus doua pe zi ajunge... si stai cu sanii la aer intre supturi... nu te stresa cu cat ar trebui sa pape sau sa ia in greutate, ca fiecare copil creste in felul lui

luna, ai dreptate copiii nostri seamana un pic, asa ca in virtutea acestei asemamnari prevestitoare, ne inscriem si la voi pe lista de petitori... dar secret! sa nu afle andraZ ca baga divort

andra, lavi, dana

... si cu intarziere, felicitari pentru violetan, sa-ti traiasca puiul!

samadhi, asteptam vestile bune de la tine

povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

samadhi multa bafta sa treaca repede si fara dureri prea mari!
oana-ghintetz am si eu starea aia de oboseala se care zici,dar cred ca e si de la faptul ca uneori nu beau deajuns de multe lichide.daca si alaptam,pe caldurile astea ar trebui sa beam apa la greu....

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput