Mamici de iulie-august 2007 (87)
Raspunsuri - Pagina 13
ddanagh spune:
Fetelor, eu chiar nu am lapte de ajuns? Sa fie oare de la mancare? Nu prea am pofta de mancare si mai mult ciugulesc.
Pana acum ii dadeam doar un biberen seara de 60 sau 90 ml, insa de vreo 3 zile i-am mai introdus unul si dimineta inrucat nu se satura. Astazi toata ziua am pus-o la san insa se infoaie toata, se impinge, se inroseste si in final incepe sa urle. Vi s-a intamplat? Mi-e frica sa nu inceapa sa imi refuze tzatza, insa nici sa moara de foame nu o pot lasa, daca nu ii dau cate un biberon plange mereu. In plus vad ca voi tot anuntati cresteri de cate 1500 g de la nastere intr-o luna. Stiu ca media e de 750g insa fata mea a luat numai 600 g. Comparativ cu voi ma intreb daca e Ok ?
Mama imi tot spune ca trebuie sa iti vajaie tzatzele cand ai lapte si trebuie sa suga. sa fie calde si sa curga laptele. Ei bine, eu nu am nici un astfel de simptom.
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
Dariuta mea
andutzy spune:
mi-a venit sterilizatoruuuuuuuuuuu!!!
acum sa vedem de ce e in stare!
Andra, mami de Horia Andrei siDragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
danis spune:
quote:
Originally posted by ddanagh
In plus vad ca voi tot anuntati cresteri de cate 1500 g de la nastere intr-o luna. Stiu ca media e de 750g insa fata mea a luat numai 600 g. Comparativ cu voi ma intreb daca e Ok ?
Mama imi tot spune ca trebuie sa iti vajaie tzatzele cand ai lapte si trebuie sa suga. sa fie calde si sa curga laptele. Ei bine, eu nu am nici un astfel de simptom.
Dariuta mea
dana eu sunt printre cele care "s-au laudat cu 1500" - nu te intrista, sunt copii si copii - fetita mea, primul copil, nu a luat nici in trei luni cat a luat baiatul acum intr-o luna... in prima luna abia daca luase si ea 600 g, dar asa era felul ei... in plus, se pare ca baietii cresc mai mult si mai repede ca fetele... eu zic sa incerci sa o pui cat mai des si mai mult la san...
desi baiatul meu a luat 1500 g in prima luna, nici sanii nu prea curg, nici laptele nu "fashaie ca matasea" (asa zic eu) cand suge ... si uneori imi cere tzatza si la o ora sau sta cu tzatza in gura jumatate de zi cu mici pauze... de imi vine si mie sa zic ca poate nu am destul lapte... iti tin pumnii sa fie bine!
povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532
ddanagh spune:
Daca e se se adevereasca ca nu am lapte de ajuns va anunt ca declar razboi tzatzelor astea. Le am ditam si le port degeaba.
Dariuta mea
jadi spune:
Dana e posibil sa treci printr-un puseu de crestere si atunci ti se pare ca nu se satura, umbla dupa tzatza si e posibil sa fie mai nervoasa. Insista cu sanii si in 2-3 zile va trece, se va regla productia la noua cerere. Si eu nu am nici un simptom din ce zici tu dar ar trebui sa mananci un pic, conteaza asa de mult eu as zice ca mai mult decat lichidele!
Deni & Vlad & Tudor
lorinaoo1 spune:
Anya mersi fain, m-am mai linistit Pupici pt mami de "pete" si pt "pete" inzecit
Ioana nu pot merge perioada asta la Boti pt ca pregatim botezul si cumatria, botezul e pe 30 aug. Dupa aia poate facem o plimbare mai lunga pana la mama. Poate ne auzim la un tel sa vedem daca ne sincronizam Tin pumnii pt Smarandita la control
Ddanagh am vazut si pozicile cu Dariuta , e dulce tare
Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)
si...nasica de moflea
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by jadi
Nu am zis eu dar parca fata de fratele lui, Dodo e si mai putzos si mai coios . Sper sa ii convina asta Arinei .quote:
Originally posted by witchy_witch
Jadi dar ce "bilos" e ala micu'! Parca tu spuneai ca Vladutz nu se poate uita la el dezbracat ca are coitzele mai mari ca ale lui? Sau confund? Scuze daca am incurcat borcanele... oricum e tare "coios" baietelul tau, sa iti traiasca!
sapt. 38 cu maricel in burtica
Deni & Vlad & Tudor
asadar vesti bune de la dodo...nu mai spune si tu in gura mare ca il intrece pe vladut, sa nu fie anya geloasa pe sora-sa
Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
valen spune:
danagh, ce spui tu acolo? Ce sa vajaie,mai? daca tu ii dai si formula, productia proprie de lapte o sa scada, de unde vajaiala? In plus, el stie ca trebuie sa primeasca si biberon si de aia nu mai vrea san. Dupa cum am mai scris, fiecare copil are ritmul lui de crestere si nu toti cresc precum Fat Frumos; sarah a crescut in prima luna 400g si am lasat-o in pace, nu i-am dat supliment; Ines a luat 1 kg - deci nu sunt la fel 2 copii crescuti in aceeasi burta; sa ai multa bafta!! gabi, bine ai revenit. deci s-au decolorat ochisorii albastri...hm, Ines inca ii are albastrui cenusii desi in afara de bunicul meu, la noi in familie nu poseda nimeni ochi olbastri. Noi nu avem norocul altora, se stiu ei care sunt.simo, unde vedem mai poze cu Matei? jadi, frumosi copii ai mai!!!
jadi spune:
Alina, pai mai stii cum se vor combina ei ca e doar 2 ani diferenta, poate Vlad cu Arina si Dodo cu Anya .
Dana, acum am vazut si eu pozele si te felicit pentru o asa fata frumoasa! Si am dat fuga la pagina unu si mi s-a confirmat. Pai de la aproape 4.200 la nastere , a luat excelent 600! Acum vrei sa o faci obezitica? 4.800 la 1 luna e super, noi am avut 4.170 grame si eram super fericiti!
Valen, multumesc, banuiesc ca sotul e de vina ca eu nu sunt asa o frumusete dar mi-s desteapta! Ptiu ptiu, plecati de la geam!
Deni & Vlad & Tudor
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by jadi
Valen, multumesc, banuiesc ca sotul e de vina ca eu nu sunt asa o frumusete dar mi-s desteapta! Ptiu ptiu, plecati de la geam!
Deni & Vlad & Tudor
am plecat!
Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!