Colectia de toamna-iarna 2005(147)
Raspunsuri - Pagina 11
maria_alexia spune:
Anda,
![]()
Imi place ca ai revenit la preocuparile mamicesti si forumistice in ultima vreme
.
Lavi, singurul dubiu la Sirena era ca e hotel fff mare, lume multe si probabil la masa staaai si tot astepti dupa chelnari. Sa vedem, la micul dejun o sa supravietuim noi cumva. Plus ca singura data cand am fost cazati la etaje mari aveam probleme cu apa calda, care nu prea urca.
Ori acum noi o sa incercam sa ne cazam si cat mai repede in cursul zilei, si cat mai jos... Cam multe pretentii [:P]
Yuhuuu, am intrat pe ultima suta de metri spre concediu!! Mai am de lichidat niste chestiuni azi-maine la birou, nu mai mai apuc de nimic nou ![]()
lavi02 spune:
Anda
baga o incurajare ca o sa-i impresionez la interviu cu intelighentia ca-cu-cunostintele mai prost ca mai stiu ce n-am uitat in 5 ani de mamiceala...
Nu se poate sa ma intrebe compozitia laptelui pt bebei, diferenta intre laptele matern, formula de inceput, de continuare si de crestere; regimul la diaree si altele de gen?![]()
----
Dap, la mine infromatia e structurata pe sertarase si se conecteaza bine intre ele; dar eu n-am fantezia, umorul si talentul tau! POti sa ma pui in cap si nu-s in stare sa insir niste vorbe captivante, amuzante si pline de spirit. 
Plus ca stau rau cu memoria; am "auzit" de multe lucruri dar uit detaliile
si memorez foarte greu, ori inteleg ca lumea ori nu se leaga nimic de capul meu.
roxisialexia spune:
lavi las' ca-i faci praf!
Mergi detasata si o sa fie bine.
maria, pe ce criterii l-ati ales pe cel din saturn?
Cetit tot, vazut poze, comentarii pe seara!
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
anda77 spune:
mdt, n-am incurajari ca suntem in aceeasi oala:(
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
maria_alexia spune:
Roxi, cu H Sirena mergem pe mana lui Lavi
.
Ideea e ca e proaspat renovat hotelul, bine pozitionat (cu vedere la mare, langa plaja lata si libera)...
Apoi in Saturn e plin de restaurante si terase unde putem manca, Mangalia e aproape pentru eventuale cumparaturi de prin alimentare...
Sper sa fie ok.
maria_alexia spune:
Lavi 
Multumesc mult de tot pentru sugestie si informatiile ultra-sintetice de la fata locului, asta ne-a hotarat de fapt.
Vezi ca avea dreptate Anda: am incercat si eu sa sintetizez argumentele pentru alegerea asta, dar... nu mi-a iesit la fel de bine ca tie ![]()
anda77 spune:
informatiile nu erau ultra analitice? ca io asa interpretez personalitatile sintetice si pe cele analitice: sinteticii au tendinta de a trece de la detaliu la general fte repede si mereu, de la simplu la compus pt a generaliza, cum sunt eu, si analiticii care se bazeaza mult pe analiza:) si au "capacitate mintal#259; de a disocia p#259;r#355;ile componente ale unui întreg".
folosesc eu gresit notiunile? ca io asa m-am obisnuit sa cred ca-s sintetica, mereu generalizez. iar mdt e analitica.nu?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
leea_cv spune:
Din ciclul INCREDIBIL DAR ADEVARAT
Am fost la Kaufland si mi-am pierdut telefonul.Era pe cupola carutului,s-a jucat T cu ea si a cazut mobilul.Am realizat cind am iesit.M-am dus inapoi,da ce,is nebuna sa cred ca-l gasesc?M-am dus la informatii.Zic "doamna nu cumva a fost cineva suficient de bine carescut sa aduca un tel pierdut?" P-aia o pufneste risul.Pe mine plinsul.Era un sony ericcson de vreo 14 mil.Si s-or dus dracu nr de tel,mesajele de dragoste
etc.Am sunat.Inchis.Clar zic.Cineva e beat de fericire ca l-a gasit.Cadoul meu de Paste.Mooaaama sa te tii.Dracusori si sfintisori s-au prins intr-un dans frenetic la gura mea.Si-am injurat si blestemat.In toate felurile posibil.Intr-o juma de ora nu cred ca am zis aceeasi injuratura de 2 ori.L-am blestemat p-ala.(aveam io un feeling ca-i barbat)- de la "sa-i ia foc urechile cind l-o folosi" pina la "sa-i cada cucu mort la fiecare incercare de intrare in cuib, da nu oricum ci ca o stafida".Am bestemat romanii si Romania.Ca ma gindeam ca io nu mi l-as fi insusit.L-as fi dus la informatii.Sau as fi facut ceva.Am blocat cartela.am venit acasa.Nici nu-mi venea sa mai hranesc pruncu.Am sunat de pe fix la mama si i-am zis.
Peste o juma de ora suna mama pe fix.Vezi ca te asteapta cineva la Kaufland sa-ti dea tel,ca l-a gasit.Doaaaaaamneeeeeee nu-mi venea sa cred.Am zis ca halucinez.Ca-s in moarte clinica si am auzenii.L-am sunat pe tip si ne-am intilnit.Era soferul unui tir de bihor.De vreo 35 de ani.Un om tare dragut care mi-a dat telefonul si n-a vrut nimic in schimb.Mi s-au umplut ochii de lacrimi.Nu pt ca am gasit telefonul ci pentru ca am intilnit si un astfel de om.Putea sa il vinda macar cu 5 mil.Am insistat sa ia 1 mil.Pina la urma l-a luat cu chiu cu vai.Am deblocat cartela si aia de la vodafone era inmarmurita.Nu-i venea nici ei sa creada cit de norocoasa sint.Si in gind mi-am retras toate blestemele si i-am urat tot ce poate fi mai frumos in viata.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
maria_alexia spune:
habar n-am cum e cu personalitatile sintetice / analitice, ideea mea era ca Lavi a sintetizat bine datele de la fata locului. In cateva fraze mi-a conturat ff clar statiunea, plaja, hotelurile, incat a fost mai usor sa luam o decizie...