Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 14

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns first_carmen spune:

ai niste copii tare drgalasi ainia, iti vine sa-i maninci nu alta ...

Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
http://www.dropshots.com/first_carmen#albums/Luna%20a%20doua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gab___ spune:

buna fetelor am pus niste poze noi din vacanta si cu fetele. salut toata natiunea . va pupam dulce!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiii

venim si noi cu vesti bune....nu facem injectiile de maturare a plamanilor ca uterul e foarte relaxat, lichid suficient si fetele grase:
Elena .. 1.157 gr.
Ana ... 1.052 gr.
colul lung si inchid ... de 4.5 cm

Am poze cu ele, va pun maine.. suntem frumoase foc, Ana era cu degerul in gurita ... Elena intr-o pozitie ciudata! Si Ana s-a intors .. din 69 transversal cum stateau luni seara acum erau la sueta, cu capurile unul langa altul in partea dreapta, tot transversal! Trebuie sa luam Materna si fier 1/zi ... utrogestan.. fara daca ma simt bine, continui cu restul inclusiv Gynipralul.. Pt. Arsuri mi-a dat ceva mai tare.. va spun maine si .. program de pat in continuare! De asta depinde tot!

Si cum eram asa voiosi ... ne-am oprit direct la Miniblu si am cumparat sterilizator cu aburi, sticle si tetine de la Avent, termometru cu cap mobil... forfecuta, pampersuri New born 1, sservetele umede, cosmetice BB de la Mustela, campuri sterile, tampoane san, termometru baie, bandaj special pt. cezariana, ser fiziologic!

PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

www.flickr.com/photos/12652375@N04/?saved=1" target="_blank">TUSTELE LA 28 DE SAPTAMANI

PUSSI 28+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanaoti spune:

PUSSI
ai foarte multe lucruri frumoase si utile.
Recunosc starea aceasta de euforie, de bucurie, de asteptare...
Ma bucur ca totul e bine. Ai grija de tine, fa lucrurile care iti plac. Si dormi cat poti.
Eu am cumparat inainte de a avea copiii si dupa foarte multe lucruri pe care nu le-am folosit niciodata. Aveam o placere de a cumpara pentru ei.
ANNA ma bucur ca ai revenit din concediu. Fotografiile sunt superbe, ca si baietii tai. Au niste ochisori.... As vrea sa vad si o fotografie in care sa fii si tu. Sanatate multa!
LAVINIA foarte dragute filmuletele. La mine se incarca mai greu, dar am vazut secvente din ele. SUnt foarte simpatici copiii. Tu ce faci? Mergi la serviciu anul acesta?

PUpici la bi-mamici,
Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Anna,Doamne cat sunt de frumusei baieteii tai!Sa iti traiasca!
Puisorii mei sunt bine.Ryuji a fost scos din incubator ;acum are 1984 grame.lui Naoki i s-a scos,in sfarsit,tubul de oxigen;acum are 2022 grame.Pentru cine vrea sa vada,am mai pus niste filmulete!

Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elen spune:

buna fetelor,

numai poze frumoase

ayumi - bravo! ma bucur ca sunteti bine
pussi - ce reprez centura speciala?:)
apropo de mustela- fetele mele au facut bubitze de la ea, asa ca imi fac eu o piele fina acum cu mustela:)); lor le face bine uleiul fiert de floarea soarelui sau masline (care nu miroase frumos,de fapt nu miroase deloc)
sa iti dau o parere, daca vrei: in general multe produse pt bebe (aceleasi ca in miniblue) le gasesti in carrefour mai ieftine
ce este luat e f bun luat, dar pt viitor

daca ai nevoie de pompa, iti recomand pompa manuala de la Avent; eu am incercat mai multe, dar asta a fost super

va pup pe toate

Mergi la inceput

otilia nu apuc sa mai cumpar mare lucru ca trebuie sa stau in pat! Desi asa mi-ar placea
ayumi sa-ti traiasca puisorii, sunteti deja mari!
elen cu Mustela .. asa am citit si eu .. ca e cea mai buna, acum .. sa vedem. Pt. cezariana nu e centura.. e un bandaj mai mare, cica dupa ce scoat fesele lor .. sa-mi pun asta! Am auzit si eu! Pompa o sa-mi iau de la Avent manuala, cum zici tu, dar cica nu se stie daca am sau nu nevoie?? Pt. mine oricum e nebuloasa!

Acum ma streseaza ca n-am cadita, saltele la patuturi... lenjerie pat! Si eu nu stiu cand mai ajung.. o s-o scot eu la capat!

PUSSI 28+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elen spune:

pussi, tu stai linistita in patutz caci:
1. cadita nu iti tb in primele zile ca le speli la chiuveta:)
si oricum poti lua pt inceput una d-aia mica, fara forme, cel putin mie aia mi-a folosit vreo 3 luni pt ca oricum le tineam pe brate , nu le puneam in cadita
2.saltele - vezi k se gasesc f faine ;a magazine virtuale; daca vrei ti le pot recomanda pe ale mele, din nuca de cocos
3. lenjerie - iti trebuie in prima faza doar cearceaf de pat; aparatori nu - caci nu se misca haotic la inceput
4. pompa nu o lua inca, asteapta sa vezi care e treaba ; nu are sens sa dai banii, ti-o poti lua dupa sau trimiti sotul:)
eu am folosit la inceput pt ca am facut ragade fff urate din prima zi si nu am mai putut, chiar si cu mameloanele de silicon...curgea sange continuu...dar dupa 3 zile de muls (doar pt 1/2 mese) s-a rezolvat cu ranile si apoi ma mulgeam pt ca ramanea laptic si era pacat de el, mai congelam si mi-a prins f bine
acum nu mai am de muls, ca ma "mulg" ele:))

in concluzie, nu ai de ce sa iti faci griji si STAI in pat
eu nu cumparasem nimic cd am inceput statul in pat si s-a rezolvat cu sotul, cu mama si apoi eu

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna seara!
Scuze ca am disparut asa, dar nu mai apuc sa scriu, desi va citesc in fiecare zi.
Sa va spun pe fuga ce facem. In primul rand am ramas datoare cu povesti din vacantza. M-am apucat de scris un jurnal, dar a ramas in suspensie pe la jumate si nu cred ca o sa-l termin . Copiilor le-a placut f. mult! Au fost cuminti, au mancat binisor, au dormit f, bine. Aiurea a fost ca am prins din aproape 8 zile doar 3 dimineti in care am stat pe plaja. In rest, vant, nori, frig, ploaie . Prima balaceala am facut-o duminica, cand erau maxim 21 de grade afara si batea vantul, dar apa era calda si odata scapati shtrumphii cu picioarele in mare, nu i-am putut scoate decat pe sus. Luni, marti si miercuri am stat pe plaja (de fapt eu mai mult in apa, ca acolo a poftit Rares) mai mult. Biancai cred ca i s-a parut apa cam rece, asa ca a intrat doar putin mai la mal. S-a jucat cu nisipul si cu apa carata de tati in "piscinutza" improvizata intr-o groapa facuta in nisip. Rares in schimb, se arunca in valuri de parca era nascut in apa. I-a placut foarte mult! ('maaaaiiiaaa!!vaiuuuu" =marea, valul). De miercuri la pranz deja s-a stricat vremea. Asa ca am facut plimbari prin Constanta, am fost la acvariu ("peteee!!! miaaa" (=peste, pisica de mare )), am fost la un loc de joaca din Mall.
Am avut placerea sa ne intalnim cu Monica (monica_b) si pinguinii ei. Sunt mici, mici si scumpi foc. Raluca e o delicata, micutza si cu o fatzuca de iti vine sa o mananci. Seamana f. bine cu mami. Andrei e mai marisor un pic (am aflat ca e si mai mancacios).
Eu m-am bucurat mult de copii (in sfarsit am stat cu ei zile la rand, dupa perioada de intalniri numai dupa ora 17 si dupa vara cand nu i-am vazut aproape deloc). Am descoperit ce progrse uimitoare au facut, ce bine se inteleg si ce mult se iubesc . Poate era si atmosfera de asa natura, dar se pupau si se strangeau in brate una-doua, se jucat mai tot timpul impreuna, se certau doar putin cand vroiau cu foc amandoi aceeasi jucarie. Bianca si-a dat si ea drumul la vorbire. Inca nu prea e inteligibil ce spune, dar se vede ca vrea. Incerca sa repete tot ce-i spun, dar zice cuvintele cam la fel ca Rares, le poceste in acelasi stil .
Din pacate, cu o zi inainte de a pleca, a inceput sa-i curga nasul lui Rares. Asa ca a doua saptamana de concediu am petrecut-o bolind toti 3. Muci la greu, nas infundat, tuse. Am scapat numai cu sprey pt nas, paracetamol si sirop de tuse.

Filme de la mare

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput