Piticodromul de sept-oct 2005 (185)
Raspunsuri - Pagina 22
ank_miki spune:
Buna seara
la fete!
Eu ma cam uit zilnic pe net la ziare.ro,am vazut eu ca mireasa seamana cu Kid.Dar pana nu ati zis voi,nici ca-mi trecea prin minte ca e chiar ea
.Dupa poza,cred ca a fost superba.
Asteptam Kidule,pozele
alea...
Ioana,drum bun,si distractie frumoasa la Boston.
Codruta,mersi,da este foarte frumos,mai ales de sarbatori.
Este foarte greu sa te stabilesti aici,dar eu parca as vrea sa plec altundeva.E plin de tigani,e ca la noi in Ro.Cersesc,vand flori la metrou,canta cu acordeoane etc.Imi vine asa...
!
Mikita al meu,papa de singurel de zor,si e asa dulce,i-am facut sipoze,dar face o mizerie langa el
.
Gata ma duc in parc,sa-l schimb pe Miki de pantalon ca sa udat cu apa.
medica spune:
LA MULTI ANI MIRUNA !!!!
Sa fi sanatoasa, sa-ti iubesti surioara si sa va bucurati impreuna parintii, de implinirile voastre. 

Ioana75, iti doresc multe, multe satisfactii alaturi de cei dragi.
alinam spune:
neata!
La multi ani Miruna sa cresti mare si sanatoasa si sa ai grija de surioara ta!
E simpatik Miki care papa singur orez
, eu sunt disperata ca Vladi nu prea mai papa nik ..... decat ardei umpluti fakuti de buniku, saracu buniku vrea nu vrea executa ardei umpluti la comanda ![]()
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
dana_lucia spune:
LA MULTI ANI! Miruna, sa ai o a 2-a aniversare fericita alaturi de cei dragi tie! Petrecere frumoasa, un
si o
de la Alberto!
Dana Lucia si Alberto 
marinela79 spune:
La multi ani Miruna
Sa fii sanatoasa ca de frumoasa....esti....am avzut si noi pozele...Ioana ai un copil minunat.
Ah,vroiam sa spunem ca avem doua saptamani de Canada,azi.E frumos si ne place.Gabriela si Cristina sunt super,au copii frumosi si destepti pana peste poate.Nu avem cuvinte sa ii multumim Gabrielei pt tot ce a facut pt noi.E extraordinara

Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Ioana75 spune:
Multumim frumos pentru urari!
E cam cald la Botosani, dar speram sa se mai racoreasca. Revin miine cu detalii.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
alexuta2005 spune:
La multi ani Miruna!

Sa cresti mare, sa ii sanatoasa si sa aduci parintilor multe, multe bucurii!
La multi ani si pentru :Alberto Emiliano , Serban Andrei, Sebastian Iulian, Mario Alexandru chiar daca e cam cu ceva intarziere eu stiu ca voi sunteti copii buni si ma iertati.Sa cresteti mari sanatosi si voiosi.

andreeeea spune:
Pe ultima suta de metri, La multi ani, Miruna!
- sunt convinsa ca petrecerea a fost una reusita!
Frumusica tare mireasa noastra, dar tot asteptam poze muuuulte...
Medy, deci putem sa ne lasam cu adevarat in baza ta, ca esti pe faza cu tot ce ne intereseaza, ne-ai convins ...![]()
Casiana, inca odata, multumim frumos de filmulete- unul deja a devenit "preferatul" - sper sa reusesc sa intru mai des pe mess.
Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005) si
(+12)
deeapui spune:
LA MULTI ANI !!! MIRUNA!!! asa pe ultimele 10 minute ![]()
Deea, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2
medica spune:
LA MULTI ANI VLADUT !!!!!
Sa cresti mare si sa ai o viata frumoasa si linistita alaturi de parintii tai.
Irina, numai bine va doresc si o petrecere pe cinste.