Piticodromul de sept-oct 2005 (185)
Raspunsuri - Pagina 23
dana_lucia spune:
"La multi ani!" Vladut si o aniversare fericita alaturi de cei dragi!
Salutari si petrecere frumoasa de la Alberto si parintii sai!
Dana Lucia si Alberto 
alexuta2005 spune:
La multi ani Vladut!
Sa cresti mare, sanatos si sa fi fericit alaturi de mami si tati !
Spor la despachetat cadouri!![]()

kristinutza spune:
la multi ani aniversatilor!!! sa fiti sanatosi si fericiti!
uau, cum trece timpul...
a propos: il mai tineti minte pe... ieeee man?
cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
alinam spune:
La multi ani Vladut !! sa cresti mare si sanatos ca destept si frumos stim deja ca esti![]()
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
gabiarama spune:
La multi ani copilasilor care deja au implinit 2 anisori ! Doamne ce a mai trecut timpul !
Despre noi va putem spune ca am inceput un nou capitol din viata noastra .De pe 26 iulie ne-am mutat la casuta noastra .Inca nu e gata-gata ,dar se poate locui aici ,ba chiar avem tot confortul :spatiu mult si in casa ,dar si in curte (lucru imbucurator pt copii),bucatarie noua pt mami ,aer conditionat numai bun pe caldurile astea ,catei,pisici-parteneri de joaca pt copii, internet pt mama
.
Tudor a crescut mult ,a invatat muuuulte cuvinte , le si leaga intre ele ,nu mai vrea pampers ,dar nici la olita nu cere .Face prin curte de cele mai multe ori .S-a intimplat chiar sa il linga si cateii la fundulet
.Am avut ceva probleme de adaptare cu el ,in sensul ca cerea acasa
,plingea in fiecare noapte cel putin o ora
.Acum vrea mereu in "matze" (brate) si nu la oricine ,ci la mama .Se cearta toata ziua cu Mihnea ,un alt incapatinat care il provoaca mereu .
Bogdanel e cumintel inca ,doar ca a prins prostul obicei de a-si baga un degetel in gura si il suge .
Poze
medica spune:
Salutare, Gabiarama !
La intalnirea cu fetele chiar am intrabat ce mai stiu despre tine....
Ma bucur sa citesc ca sunteti bine si ca faci fata la atatia baieti ![]()
Sa va bucurati de casa cea noua !!! 
nicole74 spune:
La multi ani Miruna, Alberto Emiliano , Serban Andrei, Sebastian Iulian, Mario Alexandru!
Sa cresteti mari, sanatosi, isteti, prietenosi si frumosi!
Nicole&Ioana Alexandra
www.flickr.com/photos/9877601@N03/" target="_blank">poze
kristinutza spune:
gabi, felicitari pt mutare! tot timpul ma gandesc ce bine te desurci tu cu 3 iezi! 
m-am lamurit si cu dropshots si am pus 2 filmulete cu radu care face "ieee" si o invata si pe nashika lui. pentru comparatie, e si "ieee"-ul vechi, de la 7 luni
.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Diana30 spune:
La multi ani,Miruna!Ioana,sa va traiasca frumusetea,sa fie sanatoasa si norocoasa!
La multi ani,Vladut!Irina,sa va traiasca feciorul,sa fie sanatos si norocos!Astept sa dai de stire cand veniti la Cluj.Mi-ar face placere sa ne vedem.
jadi spune:
Salutare fetelor, ne-am intors si noi ieri de la mare si de la Braila, va povestesc mai tarziu, doar sa imi fac un pic de timp!
La Multi Ani pentru cei doi purtatori de ochi albastrii, frumosi si cuminti Miruna si Vladut, sa fiti sanatosi si sa ii bucurati pe parinti!
Deni &
Vlad & Tudor