Piticodromul de sept-oct 2005 (185)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Daaa, a fost f frumos la intalnire, mai vreau.

Apropos de cd-uri, fetele din afara bucurestiului de ce nu ati zis ca nu ati primit cd-ul? Ii povesteam eu aseara consortului, am zis ca am impartit si cd-uri si odata se face tacere si apare o privire vinovata. Deci eu ii dadusem sotului cd-urile sa le puna la posta si el nu le-a dus in ziua aia si pe urma a uitat. Si nici eu nu am mai intrebat sa nu par ciocanitoare. Deci le pun eu personal maine la posta, nu ma injurati va rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Salutam piticandromul!
Scuze pt absenta, dar l-am avut pe Luca bolnavior RAU, enterocolita virala si mi-am luat CM -nu va povestesc ce saptamana horror am avut....perfuzii, dimineata si seara mers la Emilia Irza-spital pentru antibiotic in branula, medicamente peste medicamente, 41 temp, regim orez+morcov+lapte de soia-foame mare deci!
Acum si-a mai revenit, a inceput sa prinda culoare in obraji.....
Eu mai ma duc o saptamana la job dupa care intru in prenatal caci nu mai poci:)!
Da si la mine va fi o mare pb chestia cu dormitul singur, pt ca el doarme cu mine........
In curand ne vom muta si voi incerca sa-l culc singur si sa ma duc la el cand incepe sa planga, sper sa reusesc avand in vedere ca ma misc precum un casalot esuat:)!
Catush-pozele sunt minunate, ai o papusica de fetita! se vede ca a fost super in CO!
Anya-deci nu v-ati mai intalnit?

Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Locca eu am primit cantecelele pe mess pana la urma de la Alexuta, asa ca pt mine nu mai e nevoie sa pui la posta, merci

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Din tot ce ati povestit despre intalnire cel mai tare m-a mirat cum a stat Milan la masa tot timpul! Asa ceva e SF pentru mine. De 2 ani n-am reusit sa mananc niciodata la restaurant cu Dinu fiind. Asa ca, felicitari, Bianca!

Daca auziti de o familie cu suflet bun, ofer un copilas simpatic si grasut si care nu doarme noaptea! Va va insenina sufletul, haha..
Ma duc sa bag a 4-a cafea, zici ca-mi dau doctoratul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medica spune:

Gata ! Mi-am facut damblaua. Le-am cunoscut pe fete si am fost foarte incantata.
Bianca, are un baietel tare cuminte, cred ca se datoreaza gradinitei
Sora Mirunei, este o dulceata mica, mica si mancacioasa, iar mamica ei, super fata
Miflore, este pusa pe sotii, ca intodeauna.
Locca, parea un pic cam serioasa, dar la urmatoarea intalnire o dam pe brazda
Irina, are niste ochi superbi, acum inteleg cu cine semana Vladut in acest sens.
Eu, aceeasi ca intodeauna !
Abia astept urmatoarea intalnire, unde sper sa vina cat mai multe fete.Ne-am propus sa venim si cu copiii intr-un loc de joaca special amenajat, de ex (Magazinul Unirea et.3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Ruxandra nu-i nimic, stai linistita ca nu m-am suparat.
Alina eu ti-am dat cantecelele de la Meme dar am inteles ca sunt altele decat cele de pe CD-ul respectiv.Sau am inteles gresit?
Oricum, Roxana tu trimite CD-ul si daca se dovedeste ca il aveam il trimit eu mai departe .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

E frumos si la Mobexpert -ala de pe petricani, are loc de joaca pe care il putem inchiria si mese unde putem sa stam linistite sa bem un suc sau sa mancam ceva! E super fain!

Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna zanelor!
Sa va spun eu ce se desprinde din aceasta intalnire: m-am intalnit cu niste silfide!!! Eu eram 3 in 1 pe langa celelalte. Mai, fetelor, voi ce mancati? Arata super toate!
E-adevarat, Ioana, tu nu esti chiar silfida, dar tu de-abia ai nascut. Oricum arati super si nu pari obosita deloc.
Medy, super fata de gasca!
Si sa revin si eu la ce-a spus Tonnia depsre Milan. Tonnia, eu l-am avut pe Milan in fata ochilor si copilul nu s-a miscat de la masa cat am stat noi....mie nu-mi venea sa cred...si nici Ruxandrei...Bianca, ce sa-ti spun, esti tareeeeeeeeeee!
Ioana, unde-i poza?
Fetelor, avem o singura poza c-a venit bodyguard-ul si ne-a interzis sa facem poze.
Si eu mai vreau!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Deci eu oricum am cd-urile gata facute si impachetate, le pun la posta pe toate cele 3, adica pt. Casiana, Alina si Deea. Doar ca azi nu am apucat sa trec si nici diseara nu am timp, de-aia am zis maine.

Antonia, si eu am fost socata de cat de cuminte e Milan. Pai daca mergeam cu Matei nu stateam mai mult de 5 minute la masa. Si in plus, desi Milan vorbeste mult si multe, vorbeste incetisor, pe al meu cred ca il auzea tot mall-ul.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Aseara Vladut a fost tare incantat cand am ajuns acasa de "la gagici" . Ca asa explicatii a primit de la Bogdan . L-am intrabat (pe Vlad) daca vine si el data viitoare si a declarat "merge Vlad la gagici" .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput